83

бай Бай

преди 2 месеца

да де, ама ей такива сега като им увеличиха заплатите в долари 3 пъти, ще се надпреварват да лаят ли, лаят...Обаче керванът си върви...Накъде ли? - Засега към Днепр, после ще видим...Във всеки случай, планираният обхват на бъдещата санитарна зона ще е доста болезнен за остатъчна Укриана, която именно ще бъде "концентрирана". А за туй на снимката, дето щяло също да се "концентрира", няма да има изобщо място... ако оцелее дотогава, де

82

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

Урките като няма руски флот какво ще атакуват? Щом се опитат да припарат до брега веднага отиват при бандерата!

81

Дъглас

преди 2 месеца

Слабото ти място р главата ти а не Крим и затова първо трябва да удариш главата си

80

Анонимен

преди 2 месеца

Да именно, урките с леки джонки направиха черноморския флот на самая могучая подводен. Представете си кАпейки ако не бяха с леки джонки ами с по-тежки?

79

Анонимен

преди 2 месеца

Слабото място на украинците е акъла и няма никакво спасение.

78

Кондьо Мъни Мъни

преди 2 месеца

Ако стане напечено Зеленски и главните около него се качват кой на личната си яхта кой на личния си самолет и се измъкват като бити котета

77

Анонимен

преди 2 месеца

Абе меки китки Германия защо иска да отбичи украинските ,,бежанци'' и да ги направи наравно с останалите?

76

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

урките с леки джонки ли ще нападат? Или трите дрона моторници дето им ги дадоха ингилизите им вдъхнаха кураж?

75

Дарк

преди 2 месеца

От мечешкият масаж спасението е само в Маями,за който има пари.Мънимъни,мъни!

74

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен *** - недей така, че кАпейките тъкмо беха набрали инерция да се самонадъхват колко голуем е путинарко ама нищо,че вече 3 та год не може да се оправи с 25 пъти по-малка държава. Ама пак е гоуем понеже от пасольството главната Копейка им урежда сандвичи и те в замяна им веят байряците навръх националния ни празник.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил Буданов казва че след Юни положението за Украйна ще е много тежко,почти катастрофално. Обаче според нашите джендърляци и форумни стратези щом получат помоща от щатите хохлите ще гонят руснаците чак до Сахалин.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна толкова много е платила дотук с живота и кръвта на хората си, че ние вече нямаме друг изход. Ние сме длъжни да оставим на нашите наследници земя и всичко, което имаме от нашите родителите. Но за сега единственото което оставяте са мини разрушена инфраструктора и заеми заеми и заеми.Браво на вас!

71

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя говори с голям патос. Но...Държава, която има над 1000 ядрени ракети, не може да бъде победена. Тоест става дума за Русия, САЩ и Китай. Нито една от тези държави не може да загуби война, защото ще изстреля 50 ядрени ракети, ако почнат да губят.

70

анонимен келеш

преди 2 месеца

Вовата се е заял с Украйна и там вече три години иска да денафицира с цената на стотици хиляди руски жертви,докато НАТО вече разположи във Финландия маса бомби и ракети последно поколение насочени към Кремъл:):):)Финландия-Кремъл го дават 400км по мапс,тоест ракетите пристигат на Червен площад за 3мин:):):)

69

ХХХ

преди 2 месеца

Подарена земя от една пиянка на времето как може да я имат за бащиния ? Ама те усраинците считат че целия свят им е длъжен !

68

Анонимен

преди 2 месеца

Според Форбс наркосите имали нова супре тактика,щели да хвърлят бомби по руснаците от балони. Муахахахахаааааа

67

Анонимен

преди 2 месеца

"Ако уZрайна нападне Крим , Украйна ще бъбе срината за 10 минути !" -- Ахахха и това го слушаме от колхозниците и кАпейките вече 3 та год. То приключваха и като им удариха Керченския мост, като стреляха по москва, като им приключиха 80% от черноморския флот, като им удариха рафинериите, се за 10 макс 15 мин приключват тия урки и така вече 3 та год ве кАпейки, не ви ли омръзна да ви лъжат тия чебурашки? Как ше ви омръзне обаче като вече 3 то поколение ви лъжат и вие все искате още и още?

66

Sata NATO

преди 2 месеца

До Само гърмят за ефект.....Юдейските тарикати украинци баламосват САЩ и ЕС. Полученото оръжие го продават на различни групировки по света и трупат милиони в личните си сметки. -----...------ И въпреки това руснаците не могат да ги бутнат вече две години...Умен си!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Хохлите с почти 300 милиарда постигнаха едно голямо НИЩО,сега със някакви мижави 65 си мислят че ще постигнат повече. Хахахахаааааа

64

Анонимен

преди 2 месеца

Адмирале бъди спокоен!Мислиш ли,че цивилизования свят ще позволи на тия пияни колхозници пак да плашат света с измислените си орьжия?!Свърши се тяхната вече!Така ще ги млатят тоя път,че повече няма да им се чуе гласа!Нали и по време на ссср бяха много силни и големи бабаити?Всички знаем резултата-рухнаха за няколко дена!Така ще стане и този път!Слава на Украйна!Слава на украинските герои!Долу окупатора и агресора русия!