79

Програмист

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

78

Анонимен

преди 1 месец

Само ПП ДБ, другото са глупости

77

Анонимен

преди 1 месец

До 74 - Демокряция няма.

76

Анонимен

преди 1 месец

Всички са пълни из.мам.ници. Пришълците се оказаха по-зле и от предишните. Всеки гледа само да се налапа. Наистина цялото ни население е колкото два-три квартала на един голям град. С тази прекрасна природа и възлово местоположение можем да сме рай на земята, но хората са казали: *** народ, бедна държава. И нови да дойдат, пак ще са българи и пак ще гледат да влачат и да нареждат шуринайки и баджанайки на сладки постове. Видяхме ги и уж завършилите западни университети, що за стока са.

75

Анонимен

преди 1 месец

До 69 - Ама Костадинов не беше ли човек на Пеевски или бъркам конспирацията? Преди 15 години се говореше, *** Бойкп бил на БКП и Путин човек ...

74

akud2

преди 1 месец

пълни глупости по-скоро 300 хиляди няма да гласуват ясно е че малките партии се борят само за субсидията :)

73

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане да го отнесат, другото не е важно. Тая партия трябва да се забрани и всички свързани с нея, да си платят гаврата с демокрацията

72

Анонимен

преди 1 месец

ПП ке yмре ...

71

Благодарение на

преди 1 месец

Киро и Коко сега избирателната активност ще бъде още по-ниска от преди. Успешно доказаха, че на политиците не може да се вярва.

70

Public enemies

преди 1 месец

Пропускате факта че тези 300 000 най-вероятно изобщо няма да гласуват.

69

Един Българин

преди 1 месец

То това беше идеята на този, който ВИ ЗАКЛЮЧИ ВКЪЩИ - да не гласуват интелигентните хора, само *** и зависимата държавна администрация. Така само с 600 000 гласа ще се похвали как имал 22%. Това е срамота най-вече за негласуващите. Не е нирмално държавата да се управява от гласовете на 600 000 затворници по администрациите и мвр.

68

Точен

преди 1 месец

До АнонименНиколай Марков работи в сороския НБУ, чети: Нов антибългарски университет. Човекът е агент под влияние на ЦРУ. Целта му е да цепи гласове от Възраждане.

67

от киреча

преди 1 месец

До Анонимен 65 Мисля,че има прекалено много пари!Въпроса е,кой му ги дава,и защо!?

66

Точен

преди 1 месец

До Анонимен Аз съм варненец и гласувам, и ще гласувам пак за Възраждане. В Общинския съвет Възраждане има 7 съветници, а "великите" ГЕРБ и ПП/ДБ по 8. В момента във Варна всички проучвания поставят Възраждане пред ПП/ДБ и почти наравно с ГЕРБ. Факт.

65

Анонимен

преди 1 месец

Какво мислите за полк.Николай Марков ?

64

АнонимеН

преди 1 месец

КАКВО ЛАЕНЕ БЕШЕ, ЧЕ СВЕТА ЩЕ СВЪРШИ АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ А СТАНА ЯСНО , ЧЕ СВЕТА НЕ СВЪРШИ :D ДАЖЕ И ПАРЛАМЕНТА РАБОТИ ! ТОТАЛНО МИ Е ВСЕ ТАЯ ДАЛИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ИЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВА СЛУЖЕБНОТО НА ГЕРБ :D

63

Ами...

преди 1 месец

А ще има ли повече от 300 000 гласоподаватели въобще? Щото като гледам какво сътвориха за 9 месеца сглобкови....умните избиратели следва да покажат по един среден на всички и после да се спасява по единично всеки. Ама то и сега си е така. Каква беше вътрешната политика до сега? Никаква и нулева! Само външна, ама квото каже Брюксел и посланика!

62

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане няма никаква подкрепа във Варна, не знам как се докопаха до парламента..., но неведоми са пътищата в България :)))

61

СМЕХ....

преди 1 месец

ОТ СОЦ- МОЗЪЦИ, РАСЛИ ПРИ ДС/ БКП И РУСКИТЕ ПРОСТОТИИ---- НЕ ОЧАКВАМ НИЩО СМИСЛЕНО ДА СЕ СЛУЧИ, ОСВЕН АНАРХИЯ И ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!

60

ИТ

преди 1 месец

Не Гласувайте за СГЛОБКАТА . Аз ще гласувам за Възраждане но има и други партии които вероятно не са лоши макар че незнам от нова партия какво ще излезе