222

Шаши

преди 1 месец

Американците воюват много добре, ама по клюкарски. Слухове, клевети и подмолни действия с Татул или палежи. Като злобна свекърва.

221

До Анонимен

преди 1 месец

Целият свят е срещу Русия. Ама верно ли ве? И кой е срещу Русия? САЩ отказаха да я включат в списъка си с терористични държави и днес стокооборота им е за МИЛИАРДИ, по-голям дори и от преди войната. Западна Европа ЦЯЛАТА продължава да търгуват с Русия чрез регистрирани извън Европа свои компании."Напусналите" Русия западни компании пак са там с сменени регистрации и нови имена. Само едни ниско наведени бедни източноевропейски страни като България не търгуват с Русия щото Запада така заповядва.

220

кво стана

преди 1 месец

с 2 седмичната военна операция, не е ли малко унижение за ваЗи че продължава 3та година?

219

Анонимен

преди 1 месец

Най мъ були га ми земат залъкът yт устътъ! Са русията е точну тъй!

218

Анонимен

преди 1 месец

Алберт Шпеер, военният министър на Хитлеристка Германия, потвърждава че Германия губи реално войната след 12 май 1944г.Тогава англо-американската коалиция атакува германските нефтопреработвателни заводи. Следва остър дефицит на горива за източния фронт,липса за вътрешния пазар и срив на немската икономика. 8 пъти е атакуван най-големия НПЗ - "ЛОЙНА" край Лайпциг, 8 пъти немците успяват да го възстановят, но все пак накрая е разрушен.Нека Русия сериозно помисли върху този факт.

217

Шаши

преди 1 месец

САЩ нямат спечелена война от войната между Севера и Юга. Тогава са последните истински генерали. Всички знаем за ВСВ как и кога се включват американците. Виетнам и Афганистан не са Гренада. Най-малко Украйна.

216

Анонимен

преди 1 месец

Целият свят е срещу Русия. От това по-голямо унижение има ли...??!

215

Посолство Нюз

преди 1 месец

Вече повече от ДЕСЕТ американски и натовски висши военни казват че Украйна я чака поражение и разпадане.... За какви победи бълнувате ? Обновете си опорките. Недейте ни излага. Какво чакате? Да ви татуираме на гъ**вете факта че Украйна губи ли ?

214

Бла

преди 1 месец

Добре, че к0к0шката спомена Афганистан, че се сетих - след него техния соц Франкенщайн направо се разпадна.

213

Колю

преди 1 месец

Ха ха ха ха за сащ ,иелоустон ще ги довърши

212

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кво ти свети на теб, ама руснаците са въоръжени до зъби, а укрите нямат, и ти казваш че това е без значение! Нещо ти е осветена лентата! СЛАВА УКРАИНЕ!

211

Анонимен

преди 1 месец

С малката разлика че в Украйна не е загинал и 1 американец. А и да не забравяме че след Виетнам САЩ продължават да са икономическа сила номер 1 . Докато след подобен провал в Авганистан - СССР се разпадна . Но както са казали отдолу , на Русия не и пука за народа ( за собственият и народ ). Тук е и друга разлика със САЩ войната във Виетна защото народа му писна и се протестираше , в Русия подобно нещо не може да се случи

210

Фют

преди 1 месец

До Анонимен 193. Ами, ти сам го каза, че на Русия не й дреме за народа, тя иска богатствата на Украйна, за облагодетелстване на шепата олигарха и за чешене егото на Пу.

209

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 210 Като го повтаряш това под всяка статия то няма да се превърне в реалност бе левак. Като говориш за достатъчно и недостатъчно оръжие да взема да те светна за някои неща. Във Виетнам дребосъците направиха смешни американците почти без артилерия,за ВВС да не говорим. Наскоро ги видяхме как бягат от камилари по джапанки които пак нямаха артилерия и авиация. Това са факти които дори пълен олм..рен не може да оспори.

208

Анонимен

преди 1 месец

Кажи на русофила " За путину" и той ще скочи в огъня! ЗА ПУТИНУ!

207

Анонимен

преди 1 месец

Ако Америка не беше направила тази пауза, Русия нямаше да заграби новите села, а вероятно и Украйна вече щеше да е свободна! Видяхме кво могат укрите с пет пъти по малко оръжие! Сега ще гледаме кво правят с достатъчно оръжие! Америка повече няма да прави груби грешки, които струват украински и руски животи! Героям слава!

206

Анонимен

преди 1 месец

захарова, да году да госму и да гола

205

бат Рамбо

преди 1 месец

Уф, след като прикривах издънките на САЩ във Виетнам и Афганистан..... сега на стари години трябва да снимам и филми как "побеждавам" преоблечени като руснаци актьори и в Украйна. Бааааго.

204

НЕбългарите

преди 1 месец

Eдин български русофил седнал на кабърче, изпсувал на майка, видял обаче , че на кабърчето пише "сделано в CCCP" , и отново с блаженна усмивка седнал връз него.

203

Анонимен

преди 1 месец

И аз съм човек в България, но нямам никакво намерение да давам живота си за Русия. Аз не милея за Русия, нито за която и да било чужда държава. Аз милея за България.