114

Анонимен

преди 2 месеца

Виж ся Зелен, Западът очаква от тебе да покажеш мускули и ти праща помощ, все пак не сте малко население :)) Не може постоянно да ревеш и да очакваш некой да изпитва съчувствие :))

113

Анонимен

преди 2 месеца

Сега вече казиното ще победи

112

радост на умиращ

преди 2 месеца

запада е доста гаден - не искат да прекъснат командното дищане на обречения!

111

В рубли

преди 2 месеца

е всичико в Русия и е забавно как го приравняват в долари западните анаЛизатори и сметката им все не излиза! Абе как САМА Русия бие цялото мизерно нато което е богато на военни бюджети?

110

без USA помощ

преди 2 месеца

на руснаците им е скучно - Бомбят язовци и други укопанти. А имаче изкачат я патриоти я едър американски дивеч!

109

В рубли

преди 2 месеца

34 трилиона по 100!БВП на РФ за 150 години!

108

помощ има

преди 2 месеца

хора нема! (е Зеленски пак ще прибере парите!)

107

Анонимен

преди 2 месеца

Те са чалнати в главата ве Зелен, ти с побъркани хора имаш само един избор :))) Разбират само от едно нещо - бой и е б ъ н :)))

106

61 милиарда

преди 2 месеца

Че Корея повече отпусна на руснаците!

105

Анонимен

преди 2 месеца

По последни данни дълга на САЩ е $34 трилиона долара! В рубли, колко е?

104

Анонимен

преди 2 месеца

"Зеленски: Помощта от САЩ ще покаже на Русия, че Украйна не е "втори Афганистан""......................Само да припомня на момчето, че САЩ нахлуха в Афганистан.

103

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

да де, т.н. Украйна не е "втори Афганистан", ама със сигурност случката, която ще й се случи, ще е нещо като с "втора нацистка Германия", ако не и доста по-зле... А оръжието, за което Хамерканците дадоха милиарди и ще се изпотроши в бивша Укриана, най-много ще зарадва братята китайци, които с нетърпение и в бойна готовност чакат момента най-после да си свършат работата, където трябва (да им го нaхлyзят :)

102

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ще показваш, бе Зеленчуков ??? 17-годишните младежи дето ги водите на фронта, това ли ще показваш...??? Или другите, които ги няма ??! От 2г. се защитаваме.....е, аз ам питам има ли отбор в който и да е спорт, който само със защита да е направил нещо значимо...?? И какво като се защитаваш ?? Ми той и Хитлер се защитаваше накрая, ама всички знаем как свърши цялата работа! Каква е разликата ?? Само в това кой е добрия и кой лошия...!

101

да не забравяме че

преди 2 месеца

Руснаците още не са почнали да бомбят по книга. Ако вкарат учебниците за военни действия - верно ще стигнат до поръчителите!

100

Анонимен

преди 2 месеца

По последни данни БВП на САЩ е 27 хиляди милиарда долара! В рубли, колко е?

99

още 300 милярда

преди 2 месеца

и запада е фалирал! Давай Путин!

98

Анонимен

преди 2 месеца

С рашките важи само като им счупиш главата Зелен, те друго не разбират :)) Колкото и помощ да получаваш, то си зависи от вас, требва да се докажете като свирепи воини :)))

97

пак стария ВЪПРОС

преди 2 месеца

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА?

96

докъде стигнахме

преди 2 месеца

без задръжки пишем в новините за зелени терористи и техните задокенски спонсори!

95

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците имат един танк-кустенурка, щъка из цяла Украйна и няма спиране!