229

Анонимен

преди 4 месеца

Един военен каза, че прародителите на Блинкен били от Киев, обаче като погледнали в архивите, там нямало никаква Украйна(покрайнина), а пишело "Киев, Русия". Толкова за "украинската нация". Зеленски, върви си!

228

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с 61 млрд.помощ от САЩ? Ще отпусне ли Сената тази помощ?

227

Анонимен

преди 4 месеца

Застрахова се. Нали щеше да издържи?

226

Анонимен

преди 4 месеца

Плаши Зелю гаргите.

225

Анонимен

преди 4 месеца

Уточнение. Не умните лъжи са глупави всъщност .

224

Анонимен

преди 4 месеца

До История дагеПолша е царска Русия, по стечение на независещи от тях обстоятелства, остават извън Русия след ПСВ и Октомврийската революция, преди това, са били руски болярства, Полша е самостоятелна държава едва от началото на 19 век, след ПСВ, останалото което ви пишат, са лъжи, фалшификации и манипулации на историята, предимно в полза на Германия!

223

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз не му ли свърши дрогата? Баси из..рода. СЪсипа си фалшивата държава, вярвайки на краварите. Т..ъпак.

222

Анонимен

преди 4 месеца

Тъй като това са големи не умни лъжи не ми се иска Зеленски да ги бе казал , но толкова по зле за него , защото лъжата е по голям грях дори от кражбата .....

221

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да схвана логиката им, това е като да си извадиш пари от джоба, да раздадеш на *** и Пульо търртеи, защото писаха , че 80% отиват за ам. богаташи(сакън да не обеднеят), 15% за чиновници, марионетки, олигарси, Зеленски и едва 5% за поддръжка на Украйна. Вадиш пари от джоба си и след това викаш "поддържаме промишлеността и работни места", обаче ги даваш на богаташите, а не на нуждаещи се, а откъде ги вадиш тези пари , бе? Не е ли за сметка на данъкоплатците и населението?

220

Пика

преди 4 месеца

До АнтикомедиантЗапада гниел ? Ти в Русия стъпвал ли си. Средна продължителност на мъжете 47г. Извън Москва и питер е зоната на здрача-изчезваш за 60 секунди и то безследно....За мизерията нема ти говорим, още живеят в един апартамент по 20 човека и то без роднинска връзка. Пътища практически няма.

219

Анонимен

преди 4 месеца

До АлексКаква "историческа ненавист" може да има, като самите поляци по произход са руснаци от царска Русия и точно заради интригите на западняците и тяхната ПСВ и Октомврийска революция, остават извън Русия, това са бивши руски болярства, същото се е случило и с Прибалтика. Полша е хубава държава и поляците винаги си отстояват интересите, не им трябва да се месят в тези западни интриги и се съсипват заради тях! Русия граничи със свои роднини(!) и приятели в Европа.

218

История даге

преди 4 месеца

До АнонименПо-скоро Русия е била в састава на полша преди няколко века. ИОначе Полша беше в СИВ , а не в СССР. Нашия *** Тошко искаше да вкарва НРБ в СССР , но не го искаха с фалиралата му икономика...

217

Пацифист

преди 4 месеца

Балтика са в НАТО, а ти си никъде и като си никъде -сядай на масата и слушай Папата.

216

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски е опасен. ЦРУ ще го ликвидира за спасяването на света от ядрена война.

215

Анонимен

преди 4 месеца

До Алекс Сорооски троллее, я с твоите лозинги, които си наредил, да ни подсетиш двеста години ли или повече Полша беше в състава на Русия и защо? И това пак я чака, ако пак започне да се отваря.

214

Алекс

преди 4 месеца

Зеленски преувеличава.Кремълското Жуже не е дотолкова изперкало,че да нападне НАТО.Балтийските държави са малки,но до тях е голямата и отлично въоръжена Полша.Историческата ненавист на поляците към Русия е известна и малко им трябва.

213

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 224 Е то точно тази схема я приложиха и в България. Над 30 години събират компромати, изнудват политици, отглеждат си агенти и ги поставят на ръководни постове, промиват мозъците и унищожават независимостта ни, налагат цензура. После по телефона от посолството нареждат, а техните агенти на всички нива тичат да изпълнят и да се натегнат... а дирижираната пак от тях медии и преса съпровождат тези неща с гръмки хвалебствия, докато цензурата ликвидира мнението на опонентите

212

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя до миналия ден просеше, сега започна да предупреждава .... истински комик.

211

Анонимен

преди 4 месеца

До сиромах Толкова е просто - тези там, дето му наливат всичките са под чехъла на САЩ. Тоталното шпиониране е напълнило архивите на ЦРУ с компромати за всеки управник извън САЩ (сигурно помните скандала, че подслушват Меркел, а тя си замълча). Освен това назначенията на ръководни длъжности се дирижират пак от САЩ. И не на последно място, от много години САЩ си отглеждат пета колона от послушни типове, които назначават да им служат. После е лесно - едно обаждане по телефона и тези дуупе дават.

210

Анонимен

преди 4 месеца

хуваба новина е тази за милиардите помощи! Балесианга, Тесла и всички други луксозни брандове харесват тази новина! хайде укри нареждайте се да купувате с помощите дето щее ви дадат