45

До 69

преди 2 месеца

Извинявам се господин Перфект, че ви нараних с моя правопис! Ако знаех, че съм на изпит по правопис, щях да се старая повече!Пък и даже да съм неграмотен, не се променят фактите, които съм написъл!!!

44

до 66

преди 2 месеца

""""Ако си мисли Иран, че тази пародия на атака...""" ---- Да, това, беше "пародия на атака", която демонстрира какво може да се случи ако Иран реши следващия път да не ги предупреди! Всички Седем Хиперзвукови ракети поразиха целите си, нито една не беше поразена, а сега си представи, че вместо тротил, бойните глави на ракетие бяха ядрени, химически или биологически.... Територията на Израел е около 20,000 кв/км барабар с пустинята, Пет Пъти по малка от Бг! Та, тъй...

43

Учи граматика и

преди 2 месеца

правопис! До . . . 66 Анонимен . . . Полувина . . . . Е няма да ти кажа как се пише, за да се отминеш от този свят неграмотен! Аман от такива консултанти с правописни дефицити!

42

рендетУ

преди 2 месеца

"....стотици килограми експлозив летяха с цел да убият стотици хиляди, които живеят в Израел.""""" ------ Лъже!!! Първо: Иран предупреди часове преди удара. Второ: Всички цели бяха изключително Военни!!! Дроновете бяха примамка за ПВО-то на Израел. Нямаше удари по нито един цивилен обект!!!!!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Хитлер е бил прав.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Тука в тоя форум е пълно с наивници с интелект на 10 годишно дете! Няма как да стане Израел да бъде нападнат от всички арабски страни, това е абсурдно мислене! Полувина и повечето са съюзници на САЩ и като цяло мразят Иран! Последните си играят с огъня като малко дете с кибрит в ръка! Ако си мисли Иран, че тази пародия на атака, ще бъде забравена от Израел, жестоко се лъже! Ония не забравят, Хамас и аятоляха са вече пътници, черно петно в историята на тези два народа!

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Малко Факти. И това му дава правото да убива невинни жени и деца? Да вършат тероризъм като бомбят посолства?Защо пропагандираме и защитаваме геноцид? Само преди година приемахме декларации против арменския геноцид, а сега сме слепи за този, това е крайно лицемерно. Къде отидоха принципите и международните норми, защо има нации на които всичко им е позволено? Това вече не са хора, а нещо друго, което ходи на 2 крака.

38

Libre comme air

преди 2 месеца

Значи Израел може да обстрелва всички арабски държави ...и посолства...а Иран не може да атакува Израел...Все едно някой да го бият и той да стои като агънце и да чака ножа...Тотално е объркано мисленето на този господин....и най не е разцрал че ако всимки арабски държави се обединят....Израел заминава...

37

111

преди 2 месеца

До Анонимен 47: И те ще те имат за краставо куче, не се тревожи - квото повикало, такова се обадило.

36

един

преди 2 месеца

Иран да не е ви е Газа да влезете с танкове и да убивате деца и никой да не ви направи нищо, а всички 'демократични държави' да мълчат и да гледат настрани

35

Анонимен

преди 2 месеца

Клоун....

34

Малко Факти.

преди 2 месеца

Израел е по-силен и по-богат от Русия.

33

Окупирана Москва

преди 2 месеца

Русия всеки момент ще завземе НАТО. Само още 2-3 дена.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Много мъдър политик.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Има един начин да изкореним злото - НАТО да окупира Москва догодина.

30

Анонимен

преди 2 месеца

ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ обединени срещу източните душмане. Да ги сгазим! Украйна, Израел? Къде сте? България е с вас!

29

БА от къдя накъдя бе

преди 2 месеца

ДА ЖИВЕЯТ ИЗРАЕЛ И УКРАЙНА.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Такава наглост и безочие за първи път виждам. Съчувствах на евреите и ги защитавах когато някой е говорил лошо за тях, но повече не. Ще ги избягвам като крастави кучета и като към такива ще се отнасям с тях.

27

!!!!!!!!!!!

преди 2 месеца

Аман от еврейски фашистки лъжи ! Всичко казано е тотална лъжа. Иран предупреждава Израел за бомбандировката 72 часа преди нея. Всички цивилни евреи влизат в бункерите. Никой не е искал евреите да имат жертви, иначе нямаше да им пращат дронове а направо ракети. Всички ракети които са 7 на брой поразяват военните си цели . Има видеота в Ютуб. Ми.Сир.ките лъжат заедно с евреите

26

Иван

преди 2 месеца

Нетаняху да не се помотва, а да мята атома над Техеран. Гъбата ще изтрие много от иранската арогантност.