87

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 83 глуппчо то заради путинската война в донбас вече нема никакви хора, камо ли руснаци

86

Западът

преди 1 месец

Сато няма оръжие за войни..може да ги прекрати а?!

85

Анонимен

преди 1 месец

До ЕС е крейзи, Пейтриът не се ползва за дронове, за тях има зенитна артилерия и преносими ЗРК, крайно време е да спрете с тъпите си постове, а иранските шахед са с цена 40-50 хиляди евро

84

Анонимен

преди 1 месец

200 000 долара струва един дрон Шахед бе к0пейка кво лъжеш че са по 500 долара? По 500 долара са fpv дробовете които украинците си сглобяват в Киев.

83

Анонимен

преди 1 месец

до 80 Свобода за руското мирно население в Донбас ве, кравар жаааалък! Ето това е ПОСЛЕТО...Хората умкират за свободата! Понял, кравар?

82

Анонимен

преди 1 месец

Дa нe бe мaйgaнялo, нe би чygo виgялo...

81

Анонимен

преди 1 месец

до 74 Кравар жалъъъък, ми при война в Донбас искаш да е както преди войната броят на населението ??? Като свърши войната и руснаците си вземат изцяло Донбас, населението ще се завърне по родните си места. Понял , кравар?

80

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, е аз пак те питам после какво? ще си възстановите пазарите ли, ще станете световни шампиони по футбол ли, или руснаците ще почнат да взимат по-големи заплати от германците, украинците ще Ви заобичат ли или Азовстал пак ще заработи, какво? какво после?

79

Със всичките

преди 1 месец

Прокси войни на САЩ срещу Русия, Иран..пък не дай боже и Китай, Краварите не смогват да произведат достатъчно за наемните си държави! САЩ произвежда само 500 нови ПВО ракети на година!!Само Израел похарчи 300 за един ден!

78

ЕС е крейзи

преди 1 месец

Една ПВО ракета Пейтриът струва 1-4 милиона долара!!! Един дрон от Русия 500 долара! Украйна стреля по дронове с ракети Пейтриът!!

77

Как така

преди 1 месец

Нали според Британското разузнаване Русия свърши ракетите и самолетите още Март 2022 за какво и е на Украйна ПВО?

76

Ттт

преди 1 месец

Не мога да ги разбера англосаксите . Не минат и 100 години и започват да се дразнят с блатните ***. И последните като ги напънат на бой и ... и започват да реват.

75

Ми да започнат

преди 1 месец

Да крадат украински перални за чипове за ракети! Ето Русия вече 2 години произвежда масово ракети от украински перални! Само Западът не го може това ;)

74

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 73 аха ще освобождавате митичното руско население в Донбас:))) ти знаеш ли че в момента населението на Донбас е 1/5 от това което е било през 2013 година, знаеш ли че всички тия предградия Буча Ирпен и т.н. се появиха след 2014 година и там живееха предимно бежанци от Донецк и като гледам как освободихте Мариопол и Бахмут, то да ме пази Господ от руско асвабаждение

73

Анонимен

преди 1 месец

до 68 Не ве, кравар! Не са 500 000 избитите руски войници, а към 1 милион до момента. Нали така кравар? Сега сериозно, кравар: Целта оправдава средствата.... а тя е че руското население в Донбас ще бъде освободено от украинския фашистки геноцид. Понял, кравар?

72

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със стратегическото поражение над Русия.

71

Израел

преди 1 месец

Похарчи за един ден 300 ПВО ракети за 1,5 милиарда долара да разруши Иранските дронове .. Зеленски плачеее

70

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

"Уолшитстрит Джуркал" :3ападЪт изпитва остър сърбеж и нужда в жълтокафявата аннналллна трансатлантическа отходна(входна) тръба.

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - Русия може да превърне Финландия в димящ кратер само за няколко часа. Финландия е само 5 милиона, нищо страна, армията и е 20 хиляди. Но Русия няма да воюва там, просто ще унищожи всичко с ракети и Финландия няма нищо с което да се противопостави.

68

Анонимен

преди 1 месец

добре бре путиннофили, да приемем че утре Украйна капитулира и я завладеете, после какво??? ще възскръснат 500-те хиляди загинали руски войничета ли? или може би Русия ще цъфне и ще върже опасана навсякъде с 1-во класни аутобани:) или може би ще си възстановите загубените пазари и ще ви поканят на световното по футбол даже ще ви дадът предварително купата :))) Просто руснаците започнахте една ненужна и безумна война и освен презрение на целия свят нищо друго няма да спечелите