132

Анонимен

преди 1 месец

в Турция повече няма да ида, обслужване добре, но всичко останало трагедия- храна, кърпите и чаршфите на 4 звезден хотел в Антлия бяха супер захабени, отделно сервират нон стоп не агнешко, а месо от коч или овца масово, не само в дюнерите и шашлиците, но и по ресторантите. Аз се занимавам с овцевъдство и веднага уалвям миризмата и вкуса на месото на дърт коч или дърта овца, масово е такова в Турция

131

gogo

преди 1 месец

ЗА тия пари само от узбекистан и северна корея ще намирате персонал, а заради тия цени и условия 85% от българите почиват в гърция и турция ;)

130

Инженер

преди 1 месец

Всички мутрохотели по мутроморието трябва да бъдат сравнени със земята и да се премахне целият мутробетон!

129

Кирил петков

преди 1 месец

Аз вече вкарах 3000 афганци да вземат тях хахах продължаваме Потурчването!

128

Darko

преди 1 месец

Не ме интересува, че няма работна ръка по засраното мутроморие. Аз от много години ходя само в Гърция - там такива проблеми няма. Струва ми се, че тия копанари бизнесмени с всяка изминала година реват по-силно, че кадри няма, но не казват, че на плащат заплати.

127

Българин

преди 1 месец

Всяка година търсят все повече ба лъ ци

126

Анонимен

преди 1 месец

И защо да бъдем подменени етнически с вноса на нелимитиран брой чужденци, че хотелиерите да продължат с мижавото си заплащане ? Това ли е достатъчната причина ?!?

125

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Посрещна*

124

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Най-големият Исторически парк в света до Варна е със 100% български персонал без свободни места и вече посречна 9000 туристи

123

Анонимен

преди 1 месец

Не "няма хора", а "няма хора, които да са съгласни на минимална заплата и живот в обор". Има разлика.

122

9

преди 1 месец

Те преди войната i украинци бяха много надъхани да идват тук да бачкат ама като дойдоха и видяха за какво иде реч не могат да ги съберат от плажа :D

121

Костя

преди 1 месец

Руските олигарси и приятели на Путин -Мордашов,Абрамович,Милер,Чорни,Авен, Дерипаска,Ротенберг,Микелсон, Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

120

В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК

преди 1 месец

В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК С УКАЗ НА РУМЕН РАДЕВ Е РЕГЛАМЕНТИРАНО ПРАВОТО НА 10 годишни ПАСПОРТИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ! НО НЕ ИЗДАВАТ 10 годишни ПАСПОРТИ, ЗАЩОТО ТАКА НАМИРАТ РАБОТА НА 600 000 ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ !!! ПРЕДИ 100 ГОДИНИ БРОЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ Е БИЛ 100 ПЪТИ ПО МАЛКО !!! НА УЧИТЕЛИТЕ ЗАПЛАТИТЕ СА БИЛИ ОСИГУРЯВАНИ ПО ЧАСТЕН ПЪТ ОТ УЧИЛИЩНИТЕ НАСТОЯТЕЛСТВА ! ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗАЩО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ?

119

тъпанар

преди 1 месец

Хората в туризма да почнат първо да предлагат заплащане и да осигуряват както трябва вместо да изискват каквото и да било от който и да било...

118

До...116

преди 1 месец

Спокойно, рускините ги заместват достойно

117

До..гръцката ревиера

преди 1 месец

Чудно в Гърция къде ли си изсипват фекалните води....

116

Факт

преди 1 месец

В хотелите и ресторантите са най ниските заплати в България, а се перат най много пари, чорбаджитте са алчни....

115

Нема ора действайте

преди 1 месец

Тия украинци още ли спят на държавна издръжка по хотелите? Хайде изкарайте ги оттам и ги сложете да работят като ви липсват хора. Или сте пробвали и тия са писнали, че имат права и нема да работят ако заплатата е по-малка от двойно помощите от държавата?

114

До...защо ли

преди 1 месец

Споко, те пак ша трупат пачки, а ти пак ша проклинаш своя карък или своята некадърност.

113

Гръцката Ривиера

преди 1 месец

Българското *** е един голям кендзеффф!