23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28 Аз мога, виждал съм ги на групички в моловете, мязат ми на роми иранците :))

22

Анонимен

преди 1 месец

Британски учЕн, можеш ли да различиш произволно хванати от улицата иранец и българин, ако носят дънки и блуза примерно?

21

Анонимен

преди 1 месец

Е краля Салман се радва на яхта за 500 млн.$ и картина в нея също за 500 млн.$ но за палестинците няма средства и място за живеене

20

Анонимен

преди 1 месец

По-цивилизованите държави са на страната на Израел, всички двукраки са на страната на Иран.

19

Британски учЕн

преди 1 месец

Иранците не са араби, не говорят арабски, единственото, което ги доближава до арабите е религията, нищо друго. Арабите завиждат на Иран за техническия прогрес, затова се обединяват с Израел.

18

Анонимен

преди 1 месец

Израелците и арабите имат едно и също днк. Обаче едните са сред най умните хора, другите са....да не казвам.

17

Анонимен

преди 1 месец

Йордания е на страната на Иран разбира се. Но правителството е със щатите. Също както ние и нашето правителство (предишното) е с НАТО, а народа е с Русия. В Йордания има американски бази, каквото е стреляно по иранските дронове е от тези бази.

16

Анонимен

преди 1 месец

Хахах ако саудитите са заедно с Израел пишете ги Иран пътници. Всичкото русофил ще пълни памперсите.

15

али

преди 1 месец

Иран работи за Израел Израел работи за Иран, същото може да се каже и за САЩ (играят театър пред света за да мобилизират хората си, създавайки си изкуствени врагове.

14

Анонимен

преди 1 месец

Освен, че се делят на сунити и шиити, иранците и турците не са араби, малко не ги възприемат като техни хора в Близкия изток, колкото и да се опитват да са лидери тези две страни на мюсюлманите :))

13

Анонимен

преди 1 месец

Така, така. Нека фесовете се избиват помежду си.

12

Нео

преди 1 месец

Защото от война губят всички!

11

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Просто из с раелците единствени имат право да убиват безнаказано. Те никога няма да са военнопрестъпници, независимо дали са стреляли по хуманитарна мисия , джамия, или невинни .

10

Анонимен

преди 1 месец

До "То и Европа се оказа така. Полша, например, от най-приятелска на Украйна държава се превърна в първи враг." - интересно твърдение - очевидно човек вижда, каквото иска. В момента в Украйна цялата граница е пълна с техника за Украйна, от там минават всички доставки, които в момента се правят за Украйна, ако не е Полша Украйна вече щеше да е капитулирала, тъй като САЩ спряха подкрепата. Нищо не знаете за Полша.

9

Анонимен

преди 1 месец

Защо мисирките пак се мъчат да манипулират. Има символична "подкрепа" от Йордания, колкото западния печат да излиза с твърденията за антииранска коалиция в региона. Никой в региона не подкрепя Израел в момента.

8

Анонимен

преди 1 месец

Близкият изток е много сложен за разбиране и непредвидим. То и Европа се оказа така. Полша, например, от най-приятелска на Украйна държава се превърна в първи враг.

7

Анонимен

преди 1 месец

Персийската империя е завоювана от племенни съюзи на ислямисти от арабския полуостров. Същите днес са използвани от САЩ!

6

Гошо

преди 1 месец

До Бидон с деменцияи производство , в Иран не е само петрола както в СА

5

Арабските

преди 1 месец

Страни затвориха въздушното си пространство по време на атаката никой не е помагал на израел от тях

4

Анонимен

преди 1 месец

Защото ръководствата им са зависими от демократите, оплетени са в зависимости и са подчинени генерал губернатори, също като нашите - напук на народа си, който в момента едвам ги изтрайва и гледа с любопитство и тревога до къде ще им стигне слугинажа. Да не забравяме, че в Йордания 40-50% от жителите са палестинци, те няма как да симпатизират особено на Израел. Това са диктаторски режими, но наши *** синове и затова няма думичка за тях в мисирската демократична преса, не е разрешено от полицая.