31

Анонимен

преди 1 месец

Няма да е жив да види

30

Анонимен

преди 1 месец

От седмици обяснявам, че това е религиозна война на *** срещу света, а някакви псевдо либерали реват за брадатите деца в Газа. Хайде представете си, че някой европейски лидер каже: Мека и Медина ще бъдат на християните? Ще има две години вой до небесата и десетки хиляди атентати. Козелът си търси белята и ще я намери.

29

Анонимен

преди 1 месец

Аллах, прибери си вересиите!

28

Жако Фенбах

преди 1 месец

До Инж+Джоб Айдън е бил гимназист, когато аятолахът се е е напикавалл в децката.

27

Щирко1

преди 1 месец

Технологиите да, знаем за технологиите и съвременната война, но ако нещата станат горещи, в крайна сметка пак ще надделее живата сила, светът се превзема чрез плодородните мюсюлманки.

26

Инж+

преди 1 месец

Тоя е просто един изкуфел дядка!!! Как въобще му се водят по акъла???

25

Анонимен

преди 1 месец

До Ама наивници бе За Европа е малко различно, дърпат се малко от янките, но все пак западняците са им благодарни за планът Маршал, който им помогна да се въстановят след ВСВ :)) Иначе съм гледал клипчета за военната мощ на Иран, не са за подценяване, те даже ми изглеждат по-добре въоражени от рашките :))

24

Анонимен

преди 1 месец

До 22 Ти чак 2024 ли разбра света. Ами САЩ спечелиха ВСВ дадоха най много пари и водиха война на всякъде. Създадоха атомната бомба и можеха да унищожат всички "големи". Естествено че всичко е под техен контрол. Но от както САЩ управлява света няма голяма война в Европа.Чак в днешни дни виждаме голяма война и тя пак идва от русия. Фактите говорят сами.

23

Сър Пичук

преди 1 месец

Предвиждам силни експлозии в доста от иранските енергийни източници тези дни

22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

АШКЕНАЗИМ е Народът на Българските Канове,тоест Светият Български Галилейски Народ! Първият Български Кан е Патриарх Свети Ашкеназ ,АзъКанъАзъ- кръв от кръвта на Светият Ноев Син в Безкрая Яхвет Достойни! АШКЕНАЗИМ населяваха от Началото териториите на Източна и Централна Европа та до Китай ,Индия,Египет. Именно ромите на тоя ислямски убиец изхвърлиха Българският Кански Народ от изконната му земя и го разпиляха из нации,за да могат да ни тъпчат докато сме разделени.Предстои Нашето Единение!

21

Отсякъл бил!

преди 1 месец

В Йерусалим и околностите му са се случили най-важните за християнството събития. Изводът е ясен. Там живеят хора, изповядващи различни религии,но е редно да доминира християнската. Вместо това, там нахалстват онези, които са разпнали Христа и налитат тези, които в Късното Средновековие се натресоха в християнска Европа без някой да ги е викал и съсипаха половината континент. Сега пък са плъзнали по мирен път, но с цел да съсипят другата му половина. Аман от нахалници, от добро не разбират!

20

Ама наивници бе

преди 1 месец

Ама има ли още наивници дето да смятат, че САЩ не контролира целия свят. То където и да мръднеш и да погледнеш само американците, бе. В половин Азия - техен контрол. Южна Америка - техен контрол. Австралия - техен контрол. Филипини - техен контрол. ЕС - техен контрол. И решат ли активират някое прокси да отслаби другите Велики сили. Могат да бъдат детронирани само със световна война, а в момента няма Блок или Велика сила да им я обяви. Дори да има, се активира НАТО да ги пази. Висш пилоташ - САЩ

19

Анонимен

преди 1 месец

В другия ти козелски живот може би. Е тоя няма да стане. Пусна 10 тенекии и се самозабрави ли дядкаа? Ще ви направим на стъкло всичките до жълтите.

18

Анонимен

преди 1 месец

Много *** народ пише тук, който гледа на всичко първично и грам не разбира от политика. На айатолаха, както и на Байдън, и на Зеленски и на Кирчо Петков това им е работата. Да дрънкат небивалици пред публиката, а да се договарят вътрешно. Иначе, Иран не е лесен. Ако беше и САЩ и Израел отдавна да са там. Кравварското съсловие в тоя чат се усира, ако падне пиратка, но все за война говори. Спокойно 3СВ ще има. Ще имате шанса да се докажете. И тая ЗСВ ще е за глупостите ви. Иначе никой не я иска.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Факт Как да има война там мен, като граничат само с Канада на север и Мексико на юг, освен да си спретнат гражданска война, не виждам заплаха за тех :))

16

Нас

преди 1 месец

това пряяко не ни засяга. Освен в частта за цените на горивата. Отричащите лицемерно, че има картелно споразумение, само това и чакат. От вчера цените започнаха да се движат нагоре. А още няма пълномащабна война. Но като няма кой да им потърси сметка, така е!

15

Факт

преди 1 месец

То и Ердоганя се захласна по Путинизма и забрави ангажиментите към САЩ, но бързо му свиха перките американците и ЦРУ. Ако още малко изнаглее ще му активират и кюрдите. Не е истина каква външна политика за контрол има САЩ. Това е дипломация висш пилоташ. Всяща една държава да си хванАл за топките и да стискаш, когато си прецениш. За това никоа не е имало война там, няма и да име. А и подозирам, че още в Атлантика и Пасифика и една ракета да прелитне ще бъде свалена. САЩ си е свръх държава. ФАКТ!

14

Нане

преди 1 месец

И тия и тия, еврейте и шиитите са врагове на източното Православие... Искам да се атакуват с ядрото и тия и тия... ===)))

13

анонимен

преди 1 месец

Константинопол, Ерусалим, сигурно Париж, Лондон, Рим, Берлин и т.н., няма ли да се задавите накрая?!

12

Sotir

преди 1 месец

Скоро ше му подпалят килимявката на това дикаторче