45

Анонимен

преди 1 месец

51 Чети :Иконоборството във Византия е религиозно-политическо течение в християнството през V век и Х век, противопоставящо се на прекаленото преклонение пред икони и реликви, а също така на силното им комерсиализиране. Терминът е възникнал в историографията през XVII век, за да илюстрира един от ранносредновековните епизоди на дебат във Византия, наричан икономахия. Иконоборството намира силна подкрепа у някои византийски императори,

44

Анонимен

преди 1 месец

Нападението на Иранското посолство в Дамаск е равно на нападение срещу Иран.

43

Истина

преди 1 месец

До Анонимен 49 дори да е било щаб квартира на Хамас е била на територията на Иранското посолство в Сирия което означава че си е Иран, така че реално и на практика Израел е нападнал Иран. Не харесвам рязанiте, но в този случай се опитват да ги натопят

42

Няма да посмеят

преди 1 месец

Нетаняху е жесток, но не е луд, няма да посмее да удари Иран. Израелските удари в Сирия, Ирак и други държави в региона и без друго не спират.

41

Анонимен

преди 1 месец

Бърдак с ъ че и Ботев сложил. Няма ли кой да го шамароса тоя с копираните глупости? алоу модерация няма ли?

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 42 Не ми е известно Израел да е бомбардирал територията на Иран. За какви нападения пишеш?

39

Истина

преди 1 месец

До колкото знам Израел нападна Иран, взриви им посолството което е Иранска територия по всякакви правила. Иран отговориха със зрелищна но не ефективна атака, за да замажат очите на крайните сунити които бяха готови да затрият Израел. Ако Израел се объркат да тръгнат на война, ще обединят арабите и няма да има Израел или поне не от тази страна на голямата вода. Само не знам защо официално не си направиха един анклав в САЩ, може би защото и Китайците биха направили същото!

38

4321

преди 1 месец

28 и останалите на 20 г. ли сте? Интернет не е само за порно. Турция ще нападне по коя граница? От Кипър с морски десант? Или през половин Сирия? Израел щял да превземе до часове Техеран? 28 от Карлуково ли пишеш? С въздушен десант над Йордания и Ирак. Или през СА и над Персийския залив? И как ще станат тия неща? Без танкове, артилерия, снабдителни линии за боеприпаси, гориво и хора. Бива да сте бягали от часовете по география, но вашето е прекалено.

37

29

преди 1 месец

До 37 Чети повече! Пилат Понтийски е римлянин. По днешному-италианец. Римски губернатор и военоначалник на провинция Юдея.

36

Анонимен

преди 1 месец

Израел е атакуван - да да, имат право да почнат война! Иран бива атакуван - не не, те нямат право да отвърнат. Абееее, ние *** ли сме?

35

29

преди 1 месец

До 34 Исус не се е покръстил защото още не е бил разпънат на кръста. За него кръста не е значел нищо преди това. В църковния календар дори има празник "обрезание Господне". Ние християните не сме ***, но евреите са. Всичките му ученици-апостоли са също ЕВРЕИ! Исус няма как да стане християнин. Ако аз съм Петко, няма как да стана петковист. Той е създателят на християнската религия. Тя носи неговото име, а не той-нейното име. Панимаеш? Роден като евреин от родители евреи.

34

Ари Голдберг

преди 1 месец

Ой Вей! Шабат Шалом беше Вчера!!

33

Анонимен

преди 1 месец

До28.Сигурен ли си?Я дай подробности,как това ще стане?Много вероятно е дори САЩ да неутрализира атака на Телавив срещу Техеран,за да не се"нагнетява"напрежение в Света,преди изборите там.Тези избори в САЩ ще са на живот и смърт за Сатанистите около Байдън.Едва ли ще рискуват да подкрепят една бита"карта",защото за тях вече е въпрос на лично оцеляване.А и след 9-ти юни,никой не гарантира,че за администрацията и за армията им,ще има заплати.

32

хахаха

преди 1 месец

До Край Една еврейска атомна бомба над Истанбул и е свършено с половината Турция. 20 милиона ще идат набързо при Аллах.

31

а после?

преди 1 месец

До Край. Ако Турция се намеси, Америка и Израел ще въоръжат десетина милиона кюрди. И после след евентуална война може да се появи независима държава Кюрдистан на територията на Турция, Сирия и Иран.

30

Анонимен

преди 1 месец

В тоя си вид медии като тази трябва да бъдат забранени!!! Основната цел на вчера.бг е да плаши племето. А знаем че булгарише племе лесно се плашорка и пълни гащите!!

29

Край

преди 1 месец

Забравяте че Турция няма да остане неутрална при война на Израел с Иран. Проекта "еврейска държава" може да приключи мн бързо.

28

грешката е вярна!

преди 1 месец

До Анонимен 27. Християнският бог ХРИСТОС Е ЕВРЕИН! Ако не беше евреин нямаше да празнува с учениците си ЕВРЕЙСКАТА ПАСХА в Гетсиманската градина край Ерусалим. Ние християните в бегето празнуваме ли Пасхата? Впрочем УЧЕНИЦИТЕ на Христос СЪЩО СА ЕВРЕИ!!!

27

Споко

преди 1 месец

Споко, САЩ казаха, че няма да подкрепят Израел само за заблуда на противника. Сега израелската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Техеран и режимът на аятоласите ще бъде свален.

26

Анонимен

преди 1 месец

До20.Ти си един жалък БОГОХУЛНИК. Хрустиянският БОГ,(Исус)не е еврейн.Точно такива като теб са го предали за да бъде разпнът на Кръста.