111

Долен Ляв Съединител

преди 1 месец

Айде дай боже и при нас

110

Анонимен

преди 1 месец

В Библията е казано: "Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях". Тоест който не е съгласен с умъртвяването на хомосексуалисти, значи е против християнството, Христос е казал "Който не е с Мене, той е против Мене". Библията ясно го казва - ЕС е извратен, антихристиянски съюз, против християнството. Ясно и точно, няма място за тълкуване и коментари. Какво правим сега, тия дето палят свещи в църквата?

109

небинарен

преди 1 месец

Това ще да е някаква огромна стъпка напред в човешката еволюция. . . Няма друго логично обяснение за грандиозния успех. Истинска епопея!

108

Още малко

преди 1 месец

Това с обратните е против законите на природата, против Божиите закони и против човешкия морал. Няма как да оцелее във времето. Става като един ластик, опъваш, опъваш но в определен момент ще се скъса и изведнъж много бързо ще приключи церия цирк. Много хора ще отидат в психиатриите където им е мястото

107

Хюго Бос

преди 1 месец

Най-вредните и антихуманни идеологии, наречени "прогресивни", идват все от Германия. През ВСВ са се изненадвали колко сме били примитивни, назадничави, че не сме приемали новите прогресивни идеи и не сме искали да пратим евреите в концлагерите, а сме ги смятали за хора. Отврат!

106

Ренато

преди 1 месец

Не случайно Англия излезе от ЕС..какво прави България в този ,,съюз"..едни корумпирани хора дават пари на други корумпирани...

105

Анонимен

преди 1 месец

Точно тези с психични личностно-полови отклонения много да преподават в училища и да вкарват жендърски програми и политики по всякакви направления.САЩ вече доста време се водят дискусии дали изобщо това е нормално.

104

Анонимен

преди 1 месец

Тоест болните хора свободно и много лесно ще могат да ни налагат глупостите си

103

Следва война

преди 1 месец

Това е атака срещу мъжете.. направиха ги обратни, разбиха семействата с тия права на жените, отделно напълниха Европа с млади мъже араби. Те нито са трансджендъри, нито зачитат правата на жените. Това е организирано от евреите, за да си отмъстят на Европа и най-вече на Германия.

102

Анонимен

преди 1 месец

Има ли учудени, които да се питат защо някои започнаха да съжаляват за чичкото с мустачките?

101

Анонимен

преди 1 месец

А в БГ не можеш свободно да смениш името си, ако родителите са ти дали такова което не отразява личността на човек или просто не харесва как са го кръстили. Трябва съдебно дело, за което човек е длъжен да плати минимум 500 лв и куп бюрократични процедури, и пак не е сигурно дали съдът ще одобри смяната на името. В Германия и др.страни хората вече ще си сменят свободно пола....

100

Анонимен

преди 1 месец

До Дъното 102 -- Неслучайно някои са се прицелили точно в Германия. Не знам ще се събудят ли немците най-после.

99

Анонимен

преди 1 месец

Бягайте към Русия от прогниващия запад. Само Русия е останала остров на защитеността.

98

Истанбулец

преди 1 месец

Скоро и у нас. Вярно, както масово казват жените, то не останаха мъже.

97

Идеално

преди 1 месец

Като гостите от Афпика и Азия пак оправят госпожиците на Кьолн пред мъжете ще е интересно. Госпожиците ще казват на гостите - хей обратен, аз съм мъж. А другите ще мрънкат - жена съм и не мога да те защитя. Гостите ще се чудят с мъж ли са или жена. Объркан свят. Засукан.

96

Анонимен

преди 1 месец

Р Е З И Л !!!

95

Дъното

преди 1 месец

Имам приятели в Германия които се прибират към България понеже там вече не ставало за отглеждане на деца. В училище основно им промиват мозъците всякакви НПО-та. Децата решават тестове, за да си определят по-лесно какъв пол искат да са. Има момченца които ходят с полички и дълги коси с панделки и децата го приемат за нормално. Мигрантите са оставени да правят каквото си искат. Германия вече е съсипана. Не случайно повечето големи фирми начело с Мерцедес вече се изнасят от Германия..

94

Анонимен

преди 1 месец

Ако приемат и в България за македонци първо смяна на пола и после БГ гражданство и ЕС паспорт

93

4321

преди 1 месец

Малей. Ако сега се появи нов Адолф? Ще има ли мустачки? Ще си епилира ли краката? Какво ще е обръщението към него/нея? Както и да е. Тогава новите спец. служби ще са като Свещения отряд на Тива.

92

Peter

преди 1 месец

Това е супер новина ..това ще спомогне за още по-бързото изчезване на нацистка германия..дано да ги последват и другите т.н.либерални страни .аллах агбар