25

Юдеите

преди 1 месец

- Ще ви изколим християни! Пак! Ние сме богоизбраните! Разбрахте ли!

24

Сатаната

преди 1 месец

Аз ще царувам над целия свят посредством моите приятели юдеите ционисти! Империята на Злото сме Аз и ционистите! Те са мои - поклонниците на Люцифер!

23

Анонимен

преди 1 месец

ако запада беше озъптил Израел" Бако, нема как Запада да 'озъпти' хаха Израел щото първо си имат собствена политика, колкото и кАпейките да не го разбирате това, че е възможно и второ Иран нападна първи чрез прокситата си Хизбула и Хутите. Сега се говори, че някой от ударените но можещи да летят ракети са поели към дома си т.е колхозническата граница и те ше са следващите за опляскване хаха

22

Анонимен

преди 1 месец

Израел са малко по-слаби от Украйна, свалили са само по 180% от изстреляните срещу тях ракети и дронове, а Украйна сваля по около 200%.

21

Пфф

преди 1 месец

На Израел е струвало точно нула долара, защото всички ракети и дронове са прихванати и свалени и не са стигнали изобщо до израелска територия. Виж, на иран сигурно са стрували милиарди, защото сега трябва да произведат нови.

20

Проглеждане

преди 1 месец

Край! Люспите от очите паднаха! Няма "Запад" - всичко на Запад е прикрит Израел! Ционизмът е най- отвратителното явление в световнана политика! Кърваво, зло, демониччно, античовешко! Юдеите са поробителите на света! Злите господари!

19

Анонимен

преди 1 месец

До Шмид Само ти ли не разбра досега, че дроновете са само за претоварване на ПВО и евентуално, ако ударят нещо е бонус. Ударите се правят с балистични ракети.

18

Анонимен

преди 1 месец

Първата атака винаги е за тест на противника. Сега следват анализите. Чакаме да видим ушатия ще отвори ли втори фронт или ще си затрае. Аз не бих, ама евреите не са като нормалните хора и мисленето им е изкривено от някакви митични съображения, че са избрани...

17

Шмид

преди 1 месец

Точно такива дронове и ракети използва Лилипyтин в Украйна. Поне стана ясно че са лесна плячка за американската ПВО :)))

16

Дяволът

преди 1 месец

Откак убиха Божия Син - юдеите са мои чеда! Непобедими от хората!

15

Анонимен

преди 1 месец

Хаха копейки, нема нужда да сметате парите на евреите, не се безпокойте те винаги са на далавера

14

Знайко

преди 1 месец

До АнонименХората са ти написали, че американски и британски самолети са свалили по-важните цели, той пак пейтриът!То бива да си заспал ама чак пък толкова....не пейтриът а железен купол, мой!Кой ви научи да разбирате обратното на каквото са ви написали?

13

Въпрос

преди 1 месец

А колко струват 200 дрона и 100 ракети на Иран? Да не се получи разлика в над 20 пъти по-малко? При това положение след още 2-3 подобни новогодишни фойерверки да не се окаже, че Израел ще трбява да с ластични "прашки" да свалят следваща атака по въздух... само питам?!

12

Ха

преди 1 месец

100$ струва един ирански дрон.

11

Ужас

преди 1 месец

Сега се вижда как двойните стандарти на запада водят до войни и смърт, ако запада беше озъптил Израел, тази атака нямаше да я има. Запада мълчеше за израелското нападение над посолство в чужда държава а сега пищи.

10

Анонимен

преди 1 месец

Тук не търсете гадни евреи или иранци, а банките в лондон сити и ротшилдови и рокфелерови. Обикновените хора са просто пушечно месо.

9

Анонимен

преди 1 месец

Са разбрахте ли че САЩ ако искат за 3 дена ще разкарат рyшлямиститe от Украйна. Системата Пейтриът работи перфектно :)))

8

Въпрос

преди 1 месец

А колко струваше да бомбардираш чужди столици (в случая Дамаск)? Да взривяваш посолства на суверени държави (в случая Иран)? И просто така да убиваш чужди високопоставени служители? Или викате това са нормални похвати на израелската дипломация? И те по никакъв начин не са никакво подстрекателство за война?

7

Анонимен

преди 1 месец

Де да беше на израел. Ние всички ще я платим .знаем кои държи банките

6

Анонимен

преди 1 месец

Лъжат като дърти ч.ифути - и Зеления наркоман е еврей :)))