160

Анонимен

преди 5 месеца

Те поне имат бомбоубежища. В България има ли бомбоубежища или на България не и трябват?

159

до 175

преди 5 месеца

Шизофренното ти поведение е притеснително, може да се обърнеш към специализираните медицински центрове, където да ти бъде помогнато! Колкото до Иран - имат ядрено оръжие, иначе нямаше да си позволят да атакуват Израел!

158

до 177

преди 5 месеца

Като бомбандираха Газа, по-красива гледка ли беше?! Войната не е красива, Израел просто започна да плаща сметката!

157

Сът

преди 5 месеца

Изобщо не е грозна гледката,копейко. Псвен да лъжете,друго не можете. Гледам лайф камери в момента. Всичко се сваля на момента. Има няколко експлозик на земята,но те не са повече от 3-4. Всеки с три прости клика може да гледа също и да ти види страшното положение хахахха

156

Анонимен

преди 5 месеца

Вече са над Ерусалим. Сирените вият. Хора, много е грозна гледката.

155

Анонимен

преди 5 месеца

Байдън праща бойния кораб Баатан с над 2500 моряка. Общо 3 бойни кораба тръгват да помагат, но те са били в готовност за целта. Всичко е планирано и провокирано. Точно заради това от Конгреса не дават на Зеленски общата помощ. Всичко сега ще се прахоса за Израел. Милиарди...

154

До 170

преди 5 месеца

Беден панелен мишок, сега ще ти обясня някои неща за близкия изток, които малкото ти мозъче не може да разбере. Саудитска Арабия и специално кралят е пряк наследник на Аллах, а Турция оспорва водещата роля на СА в света на мюсюлманите. В този свят има огромна йерархия. Незначителна държавица като Иран не може да има ядрено оръжие, защото нито СА, които са им господари по волята на Аллах ще им позволи, нито Турция, нито огромен Египет, който е развивал ядрена програма, но я е изоставил.

153

Анонимен

преди 5 месеца

Иран е казал: Че изстреляме неколко дрона и ако не отговорите на стрелбата, смятаме случая за приключен...

152

Братя и Сестри

преди 5 месеца

Мохамедани - Еничарските Сили Юдеите - тези на САЩ и Великобритания - свалиха над 100 от нашите дронове, още преди да достигнат територията на Окупирана Палестина! За момента - няма нито 1 директен Удар над Израел!!

151

Анонимен

преди 5 месеца

Сега разбирате ли защо удариха Русия с терор за да им попречат илижразубедят да участват в конфликта срещу Израел.

150

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ са на всяка манджа миродия.

149

до 161

преди 5 месеца

Иран ако нямаше ядрено оръжия, САЩ да са ги приключили до момента! Ама не са - спешно купуват памперси на Байдън, пък евреите докъдето изкарат! Железен щит, ама срещу стотици крилати ракети е безсилен! Е, толкова терор над Газа май стига! Време е евреите да платят сметката!

148

др0гаре плоскоземи

преди 5 месеца

брадатитеПримати току що казаха в ООН, че "атаката" е приключила.....просто сеИпразниха на пясъка в пустинята. Съвсем различно е, когато го вадиш голЕм, но се оказва малък и...мек.

147

Анонимен

преди 5 месеца

БайДрън излетял с хеликоптера към Белия дом. В Ситуационни център заминал по спешност. Прекъснал си почивката на плажа. Чудо голямо!

146

Qwerty

преди 5 месеца

Половината бяха свалени още над Ирак и Йордания. Родните копейки викат за мюсюлманите. Евала друзя! Найстина България ще пребъде с вас!

145

Ционист

преди 5 месеца

Първите ирански дронове бяха свалени

144

Ционист

преди 5 месеца

Game of Drones

143

Анонимен

преди 5 месеца

Започна се...беше ясно заради пандемията,войните само ще се разширяват.

142

До 152

преди 5 месеца

Разбира се, че Илан няма ядрено оръжие и никога няма да има, защото нито Саудитска Арабия, нито Турция, нито Египет ще позволят, защото те са много по-големи, по-богати и по-мощни държави и могат да смачкат Иран за часове ако се опита да има ядрено оръжие. Капиш?

141

Изобщо

преди 5 месеца

До Всъщност - не е посолството. Взривената сграда се намира в съседство и не е на територията на посолството. Руските лъжи край нямат.