20

Анонимен

преди 1 месец

Най-мащабната и най-масирана ракетна атака над Украйна вчера при която удариха дори цели във Лвов, и за първи път руснаците исползваха Су-57. Нито една жертва между цивилните, това го признават дори и украинците.

19

България над всичко

преди 1 месец

направо ще се просълзим от поредната драматична боза на Нацистка Украйна

18

Анонимен

преди 1 месец

Защо чака ДЖО БАЙДЪН да печели втори мандат, защо не им покаже още сега?

17

Цъ до 9

преди 1 месец

Не се надявай. Ясно виждащите отдавна казаха:Вече няма кой да спре Русия! Независимо дали ни харесва или не!

16

ДЖО БАЙДЪН

преди 1 месец

ПРОСТЕТЕ МИ, ЧЕ САМО 500 000 ПУТИНИСТА СЕ ИЗБИХА ДОСЕГА!!! ОБЕЩАВАМ , ЧЕ АКО БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЕ ИЗБИВАТ ПО 500 000 ПУТИНИСТА НА ГОДИНА И ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО МОГА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН ДА БЪДЕ СВАЛЕН ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО СЛЕД ПРЕИЗБИРАНЕТО МИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ!

15

Анонимен

преди 1 месец

Когато войната се прехвърли на територията на Русия, тогава на руснаците няма да им е толкова забавно.

14

Да

преди 1 месец

Благодарят на сащ и зеленски

13

Анонимен

преди 1 месец

Но пък беше голям кеф да се правите на нацисти и да убивате братовчедите си.

12

АнонимеН

преди 1 месец

В МИГА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ДЖО БАЙДЪН ПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ СЕ ОБЯВЯВА НА ПРАКТИКА, ЧЕ УКРАЙНА Е НОВИЯ СОБСТВЕНИК НА ВСИЧКИ АКТИВИ НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

11

Делим едим мозък

преди 1 месец

Членувам в ППДБЛГБТ. Ние всички си поделяме един мозък. Кой взел по-голямо парче кой по-малко. Затова когато Мария Гаргамел бълва клишетата си в ефир, Кирчо заеква. Мозъкът е претоварен и дава накъсо. Най-добре е Мравояда Ицето. Не говори много, а само усвоява грантове. Въпросът е какво ще правим като се свършат паметниците за рязане и ни накарат да пращаме български войници в Украйна? Мозъкът не може да го измисли нещо, запъва се!

10

Лов за мечки

преди 1 месец

Макрон отишъл на лов за мечки в Украйна. Никой не смеел да влезе в бърлогата на баба Меца, само Макрон се решил. Влиза нашият герой, но нещо се забавил. Другарите му викат: - Какво стана Макроне, хвана ли мечката? - Хванах я здраво! - Тогава защо не излизаш? - Ама тя не ме пуска!

9

АнонимеН

преди 1 месец

ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗАСЛУЖАВА САМО ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ И ДА СЕ СВЪРШИ ЗАВИНАГИ С НЕЯ , ЗАЩОТО ЩЕ Е САМО СУБЕКТ НЕПРИТЕЖАВАЩ ПОЧТИ НИКАКВА ЗЕМЯ ЗА ДА НЕ ПЛАЩА РЕПАРАЦИИТЕ НА УКРАЙНА ОТ 15 ТРИЛИОНА ЕВРО

8

КАМЪК И ДЪРВО

преди 1 месец

Ама как? Не може да е Русия тази която побеждава. Според дежурния форумен русофоб Русия е безаналогова и е на ниво камък и дърво. Те току що са открили простите сечива, а вие ги замесвате в подобни неща. Моля ви се. Имайте малко здрав разум.

7

Христо Христов

преди 1 месец

Хората са там, защото чакат руските освободители.

6

Анонимен

преди 1 месец

Още не мога да проумея тези Украинци защо излезнаха толкова глупави и се прецакаха така брутално. Как може да вярваш на САЩ и сенилните ЕС управници дето не знаят ден ли е нощ ли е.

5

СТО АГНЕТА ЗА ВОВА

преди 1 месец

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

4

Анонимен

преди 1 месец

А Велика Азовка къде е :)))

3

Анонимен

преди 1 месец

И цената за нас, за влизане в НАТО и ЕС беше огромна! Още си лижем раните!

2

Анонимен

преди 1 месец

Това е цената за влизане в НАТО ,а после и в ЕС за съжаление!

1

АнонимеН

преди 1 месец

ТЯ И ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ!