40

Анонимен

преди 1 месец

Байдън преди седмица посъветва Зеленски да не удрят рафинерии, защото това вдигало цената на горивата на световния пазар. Така косвено си призна, че купуват дизел от РФ като за последно. Пък имало било санкции дрън дрън. Санкциите са само за ЕС. САЩ целяха да ударят Европа, не РФ. Както виждаме Русия си намериха веднага пазари, ЕС не успяха да намерят друг доставчик и сега купуват пак руски газ, но на двойна цена, защото е втечнен. Франция колкото и да се дърви, увеличиха търговията с РФ.

39

Стоко

преди 1 месец

На ръбът сме от директна война между Израел и Иран. Следващата точка на ескалация е Сърбия. Всички се движим бавно но сигурно към следващата голяма война.

38

Анонимен

преди 1 месец

Кой крадна житуту?

37

Анонимен

преди 1 месец

Цивилизационен патриотизъм е руската държавна идеология в ХХI-ви век.

36

Анонимен

преди 1 месец

Слепци, кой първи посегна на енергетиката?

35

Анонимен

преди 1 месец

То и пълната капитулация на Русия ще ви се види добра база за преговори като ви натрошат дървените руски кратуни.

34

Анонимен

преди 1 месец

До 34, Ами той Путин го каза вчера - че са се принудили да посегнат на енергетиката, защото Украйна атакуват постоянно нефтени бази и заводи в Русия и особено след терористичния атентат в концертната зала, това е терористичен режим, какво са им виновни цивилните на тези нацисти? Зеленски само преди 2г лъга западните си куратори, че няма намерение да атакува територия на РФ, защото искал само да си върнел своето.

33

Анонимен

преди 1 месец

Още тук там се чува някоя заблудена, платена душица..как Рашата щяла да се разпадне, репарации, тва онова...ама както и Украйна, все по малко са такива

32

Анонимен

преди 1 месец

Да са споразумяват, че ще се залеем с пoxoтливи рускини и ще се срине морала на населението!

31

ТЕРОРУСКАТА ГОВНАЦИЯ

преди 1 месец

НИЕ СЪЩО ИСКАМЕ МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ , ЗАЩОТО АКО СПЕЧЕЛИ ДЖО БАЙДЪН 2-РИ МАНДАТ С ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ПРИКЛЮЧВА ! ПЪРВО ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЯТ ОЩЕ 1 МИЛИОН ПУТИНИСТА В УКРАЙНА, СЛЕД КОЕТО РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН ЩЕ СЕ СВАЛИ СЪС СИЛА , А СЛЕД КАТО НА УКРАЙНА СЕ ПРИСЪДЯТ 53 ТРИЛИАРДА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЩЕ СЕ И РАЗПАДНЕ НАПЪЛНО СССР2 ЗА ДА НЕ ПЛАЩА ЩОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПЛАТИ И 700 МИЛИАРДА ЕВРО!

30

Анонимен

преди 1 месец

Има и положителна новина за Украйна - ПВО ракетите свършиха и изведнъж цивилните жертви намаляха. Тези взаимовръзки бяха споменати от някои анализатори. Оказва се, че дефектните и неправилно използвани ракети на ПВОто са отнели много повече цивилни животи от руските ракети и дронове. Самият Арестович беше освободен като съветник на Зеленски, защото си позволи да каже истината, че 56 цивилни жертви са от украинска ПВО, а не от руска ракета, както лъжеше пропагандата на Зеленски.

29

Анонимен

преди 1 месец

Никой няма интерес от мир сега, освен обикновените хора.

28

ТЕРОРУСКАТА ГОВНАЦИЯ

преди 1 месец

УКРАЙНА ДА СКЛЮЧИ МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ СЕГА ЩОТО МОЖЕ И В НАТО ДА СЕ ДОГОВОРИ ДА ВЛЕЗЕ АКО ОТСТЪПИ ЗАГРАБЕНОТО ВЕЧЕ. ИНАЧЕ АКО СПЕЧЕЛИ ДОНАЛД ТРЪМП НЯМА ДА ИМА НИТО НАТО, А УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ БУКВАЛНО СМАЧКАНА!

27

Анонимен

преди 1 месец

Не стига че npoзт, ами и с мустаци!

26

путин

преди 1 месец

е УБИЕЦ

25

АнонимеН

преди 1 месец

УКРАЙНА ОБЯВИ УСЛОВИЯТА СИ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА МИРНИ ПРЕГОВОРИ: 1. ЕДИН ОТ САМОЗВАНИТЕ ПУТИН СЕ ПРЕДАВА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД КЪМ ООН ЗА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. 2. НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ В УКРАЙНА ВСИЧКИТЕ ОСОБЕНО КРИМ И НЕГОВОТЕ ДЕАНЕКСИРАНЕ ОТ ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! 3. ПЛАЩАТ 1 ТРИЛИОН ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА! ТОВА СА УСЛОВИЯТА!

24

Еха

преди 1 месец

Първите черни човали вече пътуват за Франция, след битка до Славанск.Съобщи Украйна. Съобщи военен кореспондент.

23

Зеленски

преди 1 месец

Ако някой открие замъка, който купих в Англия, подарявам му го!

22

Анонимен

преди 1 месец

Приятелството със САЩ винаги излиза през нослето, цялата история го доказва - Франция изгуби договор за 50 млрд за подводници. ЕС губят ежесекундно от взривяването на СП2. Африканските държави също са експлоатирани жестоко от американски и европейски компании и военни контингенти. Да не говорим за превратите в Латинска Америка - новият аржентински президент - стипендиант на Сорос, свърши уникални бели само за 4 месеца.

21

Анонимен

преди 1 месец

Пecoглaвеца все такива ги фърля!