54

Кадиров не

преди 2 месеца

си пази нацията от нищо... статистики на гугъл и pornhub ясно показват, че в Чечня и Дагестан най-много се търси и гледа гeeeй порно! Това са фактите копейки, лесно се проверява!

53

Каушев

преди 2 месеца

Кремълския *** забрани на чиновницте да купуват скъпи автомоболи и по този повод Кадиров купи на своите адютанти чисто нови сувчета мерцедес. Кръсти си батальона на името на виден борец с руската кочuна - Шейх Мансур, привика путинския министър на образованието да му дава отчет и да му се извинява за учебника по история. И въобще принуди раснячетата да му правят свuрки по много параграфи и да се държат като пълни жендърчета.

52

всичко ЛОШО

преди 2 месеца

идва от запад факт ,тва че карате 20 годишни бмвета не ви прави по модерни и в гватемала карат бмвета на 20 години

51

Анонимен

преди 2 месеца

Русия се управлява от чеченци и дагестанци. Християните там вече са рая на Путин и Кадиров.

50

ебат ги лошо укрите

преди 2 месеца

Обещаха им ЕС, НАТО, подкрепа, 20 години им обещават, а вие умирайте там сдържайте Русия. И какво стана сега - йок ЕС, йок НАТО, йок пари, йок оръжия.

49

Анонимен

преди 2 месеца

по-добре алкохола да им забранят

48

защо квичат

преди 2 месеца

и Урсула, и Борел, и Столтенберг, и Байдън, че Русия ако победи в Украйна ще нападне страна от НАТО. Нали НАТО така и така превъзхожда няколко пъти Русия във военно отношение? Как тогава Русия ще напада, пък и не само това, ами да минават на военни релси икономиките?

47

кадиров си

преди 2 месеца

Пази нацията от евро лгбт изкушения ,БРАВО НА КАДИРОВ

46

NATO капут

преди 2 месеца

Борел е прав. Северна Америка излиза от НАТО. Канада официално влиза в AUKUS.

45

Чешитов

преди 2 месеца

Вовата и компания много внимават да не разсърдят чеченския падишах, че бая раснячета ше оноди и няма кой да го спре чак до границата с нато. Иначе родните друзя нещо много пасивни при тая новина, а уж кадирката им беше любимец и приятел.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Кадиров и кланът му добре разбират че края на " магучая " се вижда и прави първите стъпки .

43

Анонимен

преди 2 месеца

"Възможността за война с висока интензивност в Европа вече не е фантазия" - това заяви ръководителят на дипломацията на ЕС Ж.Барел. Той също така каза, че американският отбранителен чадър над Европа може "скоро да се затвори", така че ЕС трябва да разчита само на себе си, дори в рамките на НАТО.Става дума за чадър, който защитаваше Европа в годините на Студената война, и той може да се затвори "в зависимост от това, кой ще спечели президентските избори в САЩ през ноември тази година Байдън или Тръмп".

42

що пък не

преди 2 месеца

в Белгия например е съвсем нормално и в традициите като си ходят на гости семейно да си правят групов кекс ,аз съм против тая белгииска кОлтурна особеност ,по добре Кадиров

41

Анонимен

преди 2 месеца

добре че не съм роден там или изобщо в русия...

40

Вовата Путкин

преди 2 месеца

Щом чух тази новина, бръкнах си в носа, извадих едно пиле гарнирано с косъм и го изядох.

39

д-р. Марко Садов

преди 2 месеца

Те там блус не танцуват, като си хресат девойка и я крадат с Г класата.

38

Все идет по плану

преди 2 месеца

Последние новости из плану вяликого многоходовочнику: Докато харчи милярди за унищожение на украинските дамове нямаше кой да оправи оренбургския дам и той заля всичко в региона. Старта на рекетата ангара отложен за неопределно време. Мост на железопътното трасе Москаа Минск се срути. И това са само новостите от последните два дня. Гойда и ура тавариши nocpaни.

37

Анонимен

преди 2 месеца

И пак в духа на културните традиции на Чечня е дави назначиш абсолютно всички роднини без изключение на високоплатени отговорни постове

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Е свършиха ли новините от държава 404, та отново подхванахте гоненията срещу чеченските съединители ?

35

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

С чеченци разговарям бе шесто,но по якога.Във Франция е пълно с чеченци .От тях,без никакво изключение,знам,че Чечения е изпразнена откъм народ. Дори имат някакъв лаф,че всеки самолет излитащ от Русия е пълен с чеченци,които никога повече няма да се завърнат. Така и не разбрах защо от Русия излитат,но всички това казват. Същите са като руснаците,включая украинците,които винаги се фукат с родолюбие,а в чужбина ги е срам да кажат,че са това,което са. Кадиров,ти наистина си типичният съветскар!