88

Анонимен

преди 1 месец

Часовникът на Коцев според Денков бил подарък по личен повод на Живко Коцев. Хахахахахахаха Хахахахаххххахаха Ами много ясно е, че е по личен повод. Получава го лично и не е за служебно ползване. Дори кутията от кадифе е в скута му докато позира за снимката. Лъжци!

87

Анонимен

преди 1 месец

Денков , не те ли е срам ве, защитаваш явно корумпиран човек, как не ви е срам ве! Нямате ли какпа морал

86

Анонимен

преди 1 месец

От сутринта ППДБ са по екрана да дразнят хората с наглостта си. Всички я видяхме, и записите им, и до къде ни докараха и политиката си, нищо общо с България! В устата им само действия срещу Русия.Без срам, честност, морал, а стига вече с тия! България е на българите, не на американци, или руснаци, не разбрахте ли бе продажни нули.

85

Анонимен

преди 1 месец

Този гл секретар би трябвало сам да си подаде оставка, а не да му я искат и той след това да я оттегля. Шокиращо е. Че висшестоящи служители на МВР се държат по този начин. Още по шокиращо е поведението на бившия Денков, който защитава човек, съмнителен за контрабанда и корупция.. този човек би трябвало незабавно да бъде отстранен поради тежък конфликт на интереси.

84

Истината

преди 1 месец

Едиственото което разбрахме в Най Новата история на България е-че ни управляват бандити и "Демокрацията" в БГ е най голямата реплика на Демокрация в Света-Дори в Африка нямат такава уродлива Демокрация-Другото което разбрахме е че всеки крадец измамник и то в особенно големи размери-няма да бъде осъден и ще си живее в охолствов името на Повсеместното забогатяване на разни Правораздаващи и всякаква уродлива *** облечена в тоги килимявки и вратовръзки-Всъщност да си Нотариус звучи като нещо пошло

83

Анонимен

преди 1 месец

До УНИЖАВАМ русофили 72,пич,Рашков и Корнелия какви са?, ако си държиш на думата почвай оттам

82

Lina

преди 1 месец

Но този като какъв се изказва, той не отпътува ли?

81

Анонимен

преди 1 месец

Денков, какво стана със заплахите и натиска над Министъра на електронноти управление? Защо там мълчите като пуки?

80

Махора

преди 1 месец

Не знам какъв сигнал ще изпраща Денков след изтеклите материали и снимки между Коцев и Димитрови и съвместните им снимки с Рашков! А за снимките с Банкова и Димитров? Стига сте лъгали променкаджии!

79

Анонимен

преди 1 месец

ДАНС днес обслужи Бойко Борисов, за да може с поредната "акция" да започнат вечерните новини, а не с националното предателство "Турски Поток".

78

Анонимен

преди 1 месец

По пускане на димки за отклоняване на вниманието Борисов е истински вълшебник, направо професор. Тъжното е, че хората продължават да се ловят на елементарни номера, но това е положението.

77

Анонимен

преди 1 месец

Този Паскал 16 години бил контрабандист, а сега за това е виновна шефката на Агенция Митници, назначена преди 44 дни.А какво ли е правил по време на ГЕРБерската декада?

76

Анонимен

преди 1 месец

Ето защо Бойко Рашков има 20 имота придобити съвсем честно.

75

Анонимен

преди 1 месец

Какъв талант само за месец служба! Точно, когато ГЕРБ и ДПС един месец се жалват как имало смени в митници, които не са съгласувани с тях!Арестуват шефката на митниците, защото уж покровителствала някакъв мега трафикант - Николай Николов - Паскал.Обаче баш трафиканта Паскал нито го арестуват, нито го търсят, нито някой пита защо.Иначе се оказва, че всички знаят в пълни подробности кой е той, кога си е започнал кариерата на контрабандист, къде и какво пренася.

74

Анонимен

преди 1 месец

Да се изтъпаниш и публично защитиш един свой човек, със съмнение за контрабанда и корупция, това е голям компромат. Този гл секретар би трябвало да бъде незабавно отстранен от системата на МВР и да бъде разследван.

73

Анонимен

преди 1 месец

Бойко пусна кучетата и зулумите почнаха. Някой разбира ли защо арестуваха шефката на агенцията, при положение, че е там от едва два месеца? Явно много им е размътила водата. Това е политическа акция на ДАНС и ОПГ наркокартел ГЕРБ

72

Нищо Ново под Слънце

преди 1 месец

Вижте--Това са "Хранителните вериги" на всички Управляващи--Тези "Вериги" съществуват явно от десетилетия- Последната "Хранителна Верига" явно е Тотото--Та така- Мафиотите в бели якички и защитени с Власт-си лапкат дружно милиони и си купуват имоти извън БГ-Явно в Дубай е хубаво защото народната мъст няма да ги застигне-Дори и с Червена Бюлетина -Там е Третия Свят--Тези всички предатели си грабят народеца и пред камерите въртят очички колко са честни и как мислят за благоденствието на Нацията)

71

Анонимен

преди 1 месец

Коя пракуратура иска мярката, тази от СС или тази от Осемте джуджета

70

Анонимен

преди 1 месец

Какво е известно за акцията в митниците?Известно е, че идват избори и завладяваната държава чрез политическите си посредници Шиши, Баце и сие всячески се опитва да унищожи ПП-ДБ, защото в момента само те показват воля да разтурят 35 годишният коптор, в който ДС превърна държавата. Тия приказки за дебилния Кирчо са еманация на същността на машината, която умело прилага Кремълските похвати.

69

Анонимен

преди 1 месец

Този Паскал така и няма да го намерят, защото той стои в цялата им измислена афера.Паскал е контрабандист поне 10 години и връзките му едва ли са с началници от преди няколко месеца.А и как се случи така, че толкова до сега власт на ГЕРБ/ДПС не го обвиниха и точно в момента, когато започнаха да им разплитат машинациите той изчезна.Ако го намерят, вероятно ще бъде мъртъв, защото ако се разприказва както трябва ще излязат всичките контрабандни канали на мафиотите от ГЕРб/ДПС.