110

О нее

преди 2 месеца

Сега ще блокират жълтите павета пак цяло лято. Гответе се за онези с кучетата и бирите. Цяло лято ще висят на коня зад опашката.

109

Христо Христов

преди 2 месеца

До 108 "Запада си тръгна от президентството. Изтока остана." - и неграмотните про'с'таци оставате... Защото НИКОЙ НЕ ВИ ще!

108

Ежко

преди 2 месеца

Възмутени от какво са ПП?Когато преправяха Конституцията, много граждани бяха също възмутени!

107

Христо Христов

преди 2 месеца

До 90 "Ясно е на всчики, че ...." - а ясно ли ВИ Е, че СТЕ неграмотни про'с'таци? ПП Тиквата ВИ го каза Март 2022 година, че про'с'таците като ТЕБ, само мачкане заслужават, нали?! Но си про'с'т да го вденеш!

106

Анонимен

преди 2 месеца

Запада си тръгна от президентството. Изтока остана.

105

фатмака

преди 2 месеца

Само да отбележа, без промените в конституцията сега премиер щеше да е Гълъб Донев и министър на вътрешните работи нямаше да е Калин Стоянов. Няма какво да се сърдите сами, сте си виновни. Правите всичко да върнете властта на Бойко, е успяхте.

104

Сифилиско

преди 2 месеца

ПП, ИТН, БСП, Възраждане. Това бяха партиите дето можеха да разкарат Боко и Шиши. Вместо това, и 4те искаха те да определят самостоятелно всичко и резултата е пак ГЕРБ с мнозинство.

103

Анонимен

преди 2 месеца

От този *** политик не стана. Напомня ми Немцов в Русия в края на 90-те. Даде бяза го направили вице премиер, Народа му симпатизираше, а той се оказа голямо ***но.

102

Христо Христов

преди 2 месеца

До 91 ОтговорЪТ на въпросА е: "за тези, които са срещу този ЕС и това НАТО". Още въпроси?

101

Анонимен

преди 2 месеца

Чудим се тагарев ло.*** прави,как че праща на Украйна риждясали БТР )

100

Анонимен

преди 2 месеца

Това руско мекеренце Радев е по-слаб президент и от Плевнята, а си мислехме че не е възможно.

99

До 97

преди 2 месеца

Да,не е толкова лош.Още по-лош е!

98

Мда

преди 2 месеца

Хубаво е , че са дотук ако службите ги оставят да не отговарят за далаверите сиПовече няма да чуваме нищо за тях

97

Мърши непотребни

преди 2 месеца

Ако един министър иска да свърши работа за държавата защото е отговорен към хората, а вие го изключвате, че не спазва "партиййната повеля" каква е разликата между вас и Путин който критикувате /с право/ ?Вие сте просто едни болшевика на които не им пука за държавата а само за вашият партиен интерес да сте във власта и да грабите с пълни шепи.Не мога да ви търпя повече мръсни долни некадърници !

96

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо е бързал да отиде да помага в сладкарницата на Линда, да забърка някоя тортичка, понеже при нея явно нещата се получават по добре. Няма да е зле тя да наеме официално мъжлето си за общ работник в кухнята и така да помогне и нас са се отървем от него

95

Анонимен

преди 2 месеца

Щом ППДБ+ реват, значи изборът на служебен кабинет не е толкова лош.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Турция и .Русия няма да допуснат повече прозападно правителство в България.

93

До me

преди 2 месеца

Разлика има. ГЕРБ за 12 г се поядоха, имат кадри, които на проба-грешка се понаучиха някои неща. Пп са гладни, но и некадърни, нямат никакви експертиза. Не видя ли, че за Конституцията разчитаха на Христо Иванов и ДПС. Те нямат кадри в нито една сфера. Само плюене и анти говорене. Затова и не свършиха нищо.

92

Парламентът се

преди 2 месеца

Превърна в битак на простаци и некадърни необразовани АЙдуци,които са вредни за обществото и човешката цивилизация.

91

Анонимен

преди 2 месеца

На ПП-тата все някой друг им е виновен. Те искаха промени в Конституцията и тези промени се случиха с техните гласове, сега реват. Като променяхте Конституцията не мислихте ли с главите си или това е прекалено труден процес за вас? Изпраха ББ и Пеевски, сега ББ и Пеевски били лошите. Не че не са такива, но кой ги върна в управлението? Преди 1-2 години управляваха с БСП, ИТН и не помня вече кой още беше с тях, после ИТН станаха лошите. Радев беше лош, после Възраждане. А вие ПП какво направихте?