23

Фродо

преди 1 месец

Мордор е обречен. Даже и без сащ НАТО с новите попълнения в Швеция и Финландия е много силен съюз не си правете илюзии че може да се случи нещо друго освен победа за Украйна. особено новите модели наземни дронове всеки с по десетина килограма термобаричен експлозив почват да се появяват в Украйна от месец два ще има много страдане за агреZZора голям Zор ще видят рашиZтите ако не се изтеглят обратно в zzzp

22

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите размахват виртуални юмручета

21

Анонимен

преди 1 месец

Попитали радио Ереван: ще влезне ли руската армия в НАТО?След кратък размисъл радиото отговорило:- Ще влезне! И в Брюксел ще влезне ако се наложи!

20

Да живее Тръмп!

преди 1 месец

Ей ся Тръмп като дойде на власт пак ще види, че ние като оли-та сме плащали като ПОПОВЕ всичко в полза на НАТО и ще каже вижте България като пример на лоялен плащач и ще ни построи огромна прекрасна военна база, най-голямата, най-красивата, с един Тръмп Тауър до нея - Тризнаци! Ще ни направи най-потентната и мощна и прекрасна Атомна Бомба-Имепратор с най-добрите и бързи ракети!

19

Анонимен

преди 1 месец

НАТО е плащащ 10 % от дохода си на САЩ за такса спокойствие за самолети и др.

18

Анонимен

преди 1 месец

Само накрая да не се окаже НАТО под земята.

17

Анонимен

преди 1 месец

Президентът на ЕС Жан Мишел прозова икономиката на ЕС да мине на "военни релси"? А НАТО? 3% БВП - 1 трилион военен бюджет за НАТО, а Русия само 70 милиарда! ЕС има военен бюджет 300$ милиарда - 4 пъти повече от Русия! Защо сега тепърва на военни релси да минава? Русия щяла напада страна от НАТО - ами тогава какво ги грее Швеция и Финландия че влязоха в НАТО, като Русия с 15 пъти по малък бюджет напада страна от НАТО и ЕС е в паника и минава на "военни релси".

16

Слава на НАТО!

преди 1 месец

Най-великата мироопазваща организация в света! Благодарение на НАТО в Европа има мир цели 75 години. Тази организация гарантира нашата свобода и човешки права. Би трябвало целият български народ да отпразнува тази забележителна дата подобаващо. Създаването на тази организация е най-важното и най-великото събитие на 20-и век! Смятам едва ли има две мнения по този въпрос.

15

Фют

преди 1 месец

Този сайт е в подкрепа на червените л***хмани.Както и да се опитам да изразя мнение, ме блокират.Ако евентуално, този коментар бъде публикуван,Никога България отново не трябва да бъде под червения ботуш!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Както са тръгнали руснаците ще са вътре, а американците вънка...немците пак ще са си на земята.

13

Анонимен

преди 1 месец

НАТО е принудителен блок на колене пред САЩ или в окупация. Общо взето след 1989 г. никой няма избор и само Югославия се опълчи на НАТО и беше раскасана на парчета които се "интегрираха" в НАТО.

12

Анонимен

преди 1 месец

Като се върне ТРЪМП ще каже къде да са американците. НАТО да не бързат.

11

Анонимен

преди 1 месец

Време е НАТО да се пенсионира. Даже закъснява.

10

Рррр

преди 1 месец

Шнур за нато

9

Щерю

преди 1 месец

НАТО е дълбоко прикрит юдео-ционистки проект...

8

Соломон Паси

преди 1 месец

Нагулих де с пари до края на живота си.Който иска да ходи баполето да умирга.Аз си отивам във вилата наморето

7

Анонимен

преди 1 месец

Преди няколко години, холандската сметна палата нарече НАТО "черна дупка" за държавни пари.

6

Анонимен

преди 1 месец

НАТО папа яко кинти. Това му е същността.

5

Христо Христов

преди 1 месец

Само пълен про'с'так би гласувал за нато.

4

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

.... а на евреите, всичко им е простено, включително откровеното убийство на цяла хуманитарна мисия в маркирани коли. :)