30

Анонимен

преди 1 месец

До Фют 35. Ние не превземаме нищо бе. Ние не водим бойни действия. Ние се намираме живеем и работим в България и сме българи. Кога най-сетне ще дойдете на себе си ?

29

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 1 месец

Според запада Путин умря от рак за първи път още 2009г,след това 2014 и сега 2022г .Има двойници ,тройници. Всеки ден му свършват ракетитите, всеки ден може да бъде свален НО ТОЙ ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ. Оня ден Американците изпаднаха в масова истерия заради предстоящото слънчево затъмнение. Като взема из предвид всички факти смятам че за обикновенния западняк Путин е безсмъртно божество . Ееее щом това мислите за него,няма как да го биете !Вашата пропаганда му създаде тоя образ. Сърбайте си попарата сега

28

Фют

преди 1 месец

Абе, копейки, днес не сте се хвалили кое село сте превзели?

27

Анонимен

преди 1 месец

Жалки вопли на агонизиращи евролиберасти. Мачът им е свирен. Путин едва ли ги забелязва.

26

Анонимен

преди 1 месец

И как точно ще го убедите? Ще го хипнотизирате ли?

25

Анонимен

преди 1 месец

Тоя какви дърташки фантазии развива бе ?

24

Анонимен

преди 1 месец

Ами убедете го ако можете, като гледам се е запънал на неговото.

23

Анонимен

преди 1 месец

Кого да убедим ? Оня с червеното копче ли ? С Резервите а не със заемите . Сега гледат да не дават много жертви и да ги доят . Така или иначе ЕС ту ще падне и Русия ще си вземе нейното .

22

Анонимен

преди 1 месец

Путин не може да бъде убеден. Докато не свърши маатрялa за могилизиране, няма да спре.

21

Пирамиди С/у Самолет

преди 1 месец

Укр и РФ сайтове показват как на някаква дистанция от 30-40 км от днешната фронтова линия се правят окопи, бункери и най вече се подреждат светли бетонни пирамидки чиито върхове се оплетени с дълги дебели здрави стоманени въжета които преминават през метални бримки показващи се над всеки връх от пирамидите. . . километрични пирамидни антитанкови прегради са и се създават още. Абе хора. Руснаците ви изровиха, а вие си показвате едва ли не координатите на всяка пирамидка. От въздуха ще ги попилеят

20

Дарк

преди 1 месец

Русия е в състояние да блъска противниците си като шкембе у дувар.

19

Анонимен

преди 1 месец

"Като приятели на украинците имаме правото"Ей тва е топ изказването хахахах

18

АНГЕЛ

преди 1 месец

Имам чувството че целия запад е толкова жалък че Путин изобщо не го забелязва и не му обръща внимание. Вие колко често обръщате внимание на мравките които стъпквате?

17

Анонимен

преди 1 месец

Ега ти клоуна, едва ли си вярва, но защо смята че ние ще повярваме на тези глупости!

16

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 1 месец

Ама май той убеди вас че не можете да го биете!

15

Здрав Разум

преди 1 месец

И колко трябва да е глупав уважаемия читател, че да повярва на такъв очеваден фейк. Путин държи на практика всички козове в тази война и дори не обръща никакво внимание на психобрътвежите на западната пропаганда. Жалко квичене на коледни прасета с предизвестена съдба. Твърде е вероятно до тази Коледа действително да си посрещнат съдбата.

14

Анонимен

преди 1 месец

Ръчкаха, ръчкаха, дразнеха мечката. И сега олеле, какво стана, не можем да спрем дядо Иван. Ами не можете, я. Накрая мечокът замахна с лапата и Украйна я няма вече. Ако замахне втори път и Полша и Балтийските страни няма да ги има.

13

много убедително

преди 1 месец

Ефрожейовете и краварите да пълнят дисагите с дарове и да ходят да целуват краката на Путин и да му се молят да спре на границата на Полша!

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Дори неграмотен,но любопитен човек може да вникне във военното дело и разбере,че Русия на бойното поле е същата трагедия като Украина. Тенденцията руснаци и турци да купуват мощно щатско оръжие,което да пребоядисат и поокастрят,че да изглежда по-различно и нарекат свое е доказателство за военна немощ. Проблемът е обаче в това,че нашите армии са управлявани от араби,сефаради , роми. Затова и никой не прави най-лесното,а именно да унищожи за 24 часа неунищоженият все още СССР. Това е

11

Анонимен

преди 1 месец

Надявай се калино , бачо ти Иван да дойде ! Този с коя глава разсъждава не е много ясно. Не знам на какво се надяват като виждат накъде отиват нещата . Чоплиха на мечката под опашката и като тръгна да ги мачка се извъртяха и друга песен пеят ,но пак лъжовна.