55

АЛЕМАНДТЮРКИШ

преди 2 месеца

РЕВАНШИСТКА ТУРЦИЯ мразеше ФРАНЦИЯ заради НОСТРАДАМУС а РЕВАНШИСТКА ГЕРМАНИЯ мразеше ФРАНЦИЯ заради ЛУЙ 14 и ТУРЦИ и ГЕРМАНЦИ съвместно им организирахме комуната от 14 юли с цел унищожение на Франция ПСИХОЛАНАЛИТИЧНО РАЗКОДИРАНО твърди ИСТИНСКИЯТ ЧЕРВЕН както се нарекъл в "Моята борба" АДОЛФ ХИТЛЕР още е и ИСТИНСКИ МАРКСИСТ,ИСТИНСКИ КОМУНИСТ,ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТ за когото французите и руснаците са БЕЗ МОЗЪК кавяви лаяня и им ЗАБРАНИЛ да са червени,марксисти,комунисти,социалисти

54

Анонимен

преди 2 месеца

Асен е патологичен лъжец. Направиха ли му психиатрична експертиза или няма смисъл?

53

Анонимен

преди 2 месеца

Гласувалите за ПП сме много наясно коя е мафията и защо тя не пуска властта, както и защо правителството се разпадна и кой го бутна. И ако не бяха Герб в правителството, сега щяхме да сме в същинския Шенген, а от началото на 2025 - в еврозоната. Но с Бойко и Радев начело още дълго ще стоим в Русо-зоната.

52

смешни сте жалки сте

преди 2 месеца

Добре казано за хора , които реабилитираха мафията , те просто не знаеха , иначе ехей , Буци вече щеше да е отлежала парцука .

51

зелените

преди 2 месеца

кокчета, сигурно са получили оргазъм, докато са слушали глупотевините на този и Кики, иначе Хазарта *** им е в листата за евродепутат-гротеска!Дъно!

50

Данчо Пръча

преди 2 месеца

Кокоре ,Мафията сте ПП,ДБ и ГРОБ.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев е международен измамник и крадец. Откраднал от Мортен Лунд кодовете за компютър и ги продал на китайското правителство. Съден и осъден от Мортен Лунд. Отървал затвора със съдебно споразумение. Съдружникът му г-н Лунд отдавна Ви каза, че Асен е много умен измамник. Защо изобщо му давате гласност? Той лъже и докато спи.

48

555

преди 2 месеца

Ако това е мафия, която 12 години ни осигури спокойствие, просперитет, почти 0 инфлация, респект от другите европейски партньори към нас , добри междусъседски отношения , излизане от най-голямата финансова криза от края на първото десетилетие безболезнено и бяхме в тройката на страни с най-нисък външен дълг и според мудис с постоянно повишаващ се рейтинг е щастие да ни ръководи такъв тип мафия и не ни трябват новите тропосани не-щаст-ни-ци.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Мара шалвара е от албанската мафия Аджидимово :)))

46

Анонимен

преди 2 месеца

Опуленото педu,ти ме можеш да се равниш и на малкият пръст на Габриел,след като си изясниш това,после можеш и да се правиш на интересен!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Асенчо се прави на три и половина. Ударила го е амнезията също както и Христо Бойкикев. Нищо не помнят. Нищо не знаят. Без бой не казват. С бой забравят. Много бой ще ядат на изборите.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Къде са деветте милиарда, Кокорчо? Знаеш ли на колко болни и бедни българи можеше да се помогне с тях? Това са народни пари,техни.Откраднахте ги,без да ви мигне окото! Вие не сте дори хора, а черни дяволи!

43

543

преди 2 месеца

Красивото лице на инфлацията говори за маафия.

42

Мафия си ти!

преди 2 месеца

Натрапвици, ако няма машинки, няммаше и да ви знаем, по-голям измамник , но и слаб министър не съм виждала, а за паталогичните ви лъжи, няма да говоря!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Защо да питаме Габриел? Нали ти я нарече красивото лице на мафията, бе Асене? Какво се правиш на ударен с мокра кърпа?

40

хасан

преди 2 месеца

Асенчо циркаджията...

39

отвратен

преди 2 месеца

Асен Василев женското мъжле - лице на шарлатаните

38

Анонимен

преди 2 месеца

Глобалистките слуги, измамниците, еничарите, налудните Кирча и Кокорча и цялата жълтопаветна *** трябва да висят по клоните.

37

Червената шапчица

преди 2 месеца

Чичо Асенчо, защо са ти толкова големи очите?

36

Анонимен

преди 2 месеца

Нагли, нагли