54

Вьзмутен

преди 2 месеца

Не сьм вьобще за ерро атлантизьм и прочее лакардии за матерялаНо като , чели при служебният кабинет на янев - нещата бяха потръгналиЕдва ли е важно какьв си по скоро имаш ли мозак да направиш нещо за хората , не за украйна не за сащ или русия а за бьлгария

53

Анонимен

преди 2 месеца

Голям специалист (финансист)! :(

52

До 51

преди 2 месеца

Е хайде сега ще изкарате, че при Герб държавата е вървяла страхотно.Айде стига глупости.То хубаво човек да е привърженик на дадена партия, но чак толкова. Последни сме по абсолютно всички показатели в ЕС.Най-бедни, болни, корумпирани и т.н.

51

без упойка

преди 2 месеца

Взехте субсидията на земеделците, вдигнахте данъците, откраднахте една магистрала.Играхте буквално хазарт с финансите.Честно казано революцията ви беше в подкрепа само на няколко олигарха, които платиха тази работа.Да,Борисов и ДСП са мафия, но мафия е самата червена номенклатура в медии, политика, бизнес, спорт.България не е лат.ам. държава, но със сигурност те поне са ДЪРЖАВИ, а тук няма.Има само МАФИЯ.

50

Мда

преди 2 месеца

Като чета коментарите виждам , че - отсега -пп/дб отива там кьдето му бе мястото извьн парламентаДано влезе янев той поне - има акьл за разлика от тия далавераджии

49

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименЗначи според вас ако една фирма върви страхотно много години,трябва все пак да и сменим персонала с някакви аматьори,защото другите вече са прекалено дълго там.Вие слепи ли сте да видите ,че тези от ПП са тук само да крадат и рушат.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално е да сме като латинска Америка все пак шефа на сглобката дойде от Хаити.

47

Прав е

преди 2 месеца

Кокорко дава уместен примерСамо в венецуела гласуват с машини - естественно , че неискаме кировският модел

46

Зевзек

преди 2 месеца

Уругвай - БВП на глава от населението 21 000 долара.Асан да мълчи.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Асене та вие се молихте на Борисов да стане премиер.През 2025г пак ще го молите да сте в коалиция.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Не съм фен на ПП, но е прав Кокорчо. Герб управляваха прекалено дълго. Дори да бяха най-свестните се получава срастване на партия с държава. Трябва да има промяна - не може Бойко 20 години все той да управлява.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Герберската ръчна демокрация разбира само от машината химикалка. Око да види, ръка да драсне бюлетината.

42

Четете за Хаити

преди 2 месеца

Хаити тези ГЕРБ правят модел Хаити със СРС техника за зомбиране! Страшно е!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Критиката на ГЕРБ беше, че се дават много пари за социална политика, пенсии и минималната заплата. А това беше единствената правилна и полезна за народа политика на ПП. ГЕРБ критикуват не там, където трябва. Защото им вземат от Чекмеджетата и Чувалчетата. Останалата политика на ПП беше провал и във вреда. Но ГЕРБ там не критикуват.

40

До Анонимен 39

преди 2 месеца

Нищо не разбираш, това е Венецуелска Машинна Демокрация - най-добрата в света!!!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Без особено усилие и расист ще го изкарат. Колко латино държави имат посолства тук?

38

Майната Ви

преди 2 месеца

С простоКирчо, Кокорчо, Епруветкаджията и компания е все едно, че сме Република Антарктида! Вали сняг, духа вятър и следи от парите няма!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахахахааааа! А машините на диктатора Мадуро защо ви бяха,Асене?

36

Анонимен

преди 2 месеца

Спорът на десните бесни е, дали африканска, или латиноамериканска държава да станем. Големите пари да се въртят между върхушката на богатите, бизнеса и властта. На народеца да се дава малко и нередовно и да бъдат държани в крайна бедност, ниска цена на труда и без социални придобивки. Държавата да помага на бизнеса и богатите да не обеднеят и да пази народа да не забогатее.

35

Анонимен

преди 2 месеца

ЗАЩО допуснахте ГЕРБ отново да се върне на власт?