158

Българин

преди 2 месеца

САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.

157

Анонимен

преди 2 месеца

Все още ли не са арестували тези измамници?

156

Куролацията на

преди 2 месеца

Мумурандума е Тук! Бо с Цялата Власт, а кИ, с пръст в контакта!

155

Публикувайте !

преди 2 месеца

В документи, намерени в маза на болница в Мариупол, се описвало производство на препарат, ПРЕДИЗВИКВАЩ рак на лимфната у кръвонасната с-***, на базата на "лекартво"против ревматоиден артрит. Планирано било да се изпитва в/у пациенти ВКЛЮЧИТЕЛНО в България. Производителите са поименно назовани фирми от Дания, Белгия, Великоbритания. Спонсор: Samsung. Знаят ли властите какво им готвят "партньорите" по НАТО?

154

Хаха ха

преди 2 месеца

Весели са сега след изборите като им паднат имунитетите ще им стане тъжно - като ги подкарат службите за газа , за парите от енергетиката за 9 милярда изчезнали в пьрвият им мандатСлужбите имат хора вече и по островите

153

Браво

преди 2 месеца

Тези тримата на снимката докато бяха на власт се оправиха финансово.Заигравки,далавери,схеми.Много добре изпълниха указанията на братята янки.Затова са толкова усмихнати и весели.

152

Хаха ха

преди 2 месеца

Тая година -лбт парада май ще се отмени в знак на солидарност с триото , след изборният погром

151

Ха ха ха

преди 2 месеца

На снимката виждам тримата ***...по Доньо Донев..ха ха хаБах ти резила...хората се заливат от смях още щом ги видят в някоя тв...ха ха ха

150

Фотомисир

преди 2 месеца

Василев взе че мигна баш за снимката.

149

ПП + БСП = РОДНИНИ

преди 2 месеца

....ЗАЕДНО, ЗАЕДНО ОЩЕ ОТ 2020... ВСЕ БОРИСОВ ИМ ПРЕЧИ....

148

МАТЕРЯЛ ЗА ТВОРЕЦА

преди 2 месеца

Я, ТРИМАТА ГЛЮПАЦИ НА ДОНЬО ДОНЕВ? ДА БЕШЕ ЖИВ ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ЦЯЛ НОВ СЕРИАЛ - "ТРИМАТА *** НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА" . ДЪРЖАВАТА Я НАПРАВИХА КАТО "УМНО СЕЛО" .

147

Анонимен

преди 2 месеца

При проверката в София се оказва, че липсват 15 флаш памети от машините.. Не ми се мисли каолко ще липсват ако се провери в цяла България.. сигурно 30% от флашките ще липсват. И после ме убеждават, че с машините нямало начин да се манипулира вота. Напротив пак се манипулира, само че излиза по-евтино. Да плащаш на няколко човека да приберат флашките е по-евтино, от колкото на хиляди по 50-100 лв. да гласуват за теб

146

4321

преди 2 месеца

Топно така. Трябва да се зашитават позициите . До последния министър. Слава.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Тея престъпници от ППГБТ - направо в белене!

144

Анонимен

преди 2 месеца

На снимката виждаме новото "Отровно трио"

143

АЛАБАЛА ЛЕНА СЕ Н-ЛА

преди 2 месеца

НА ПП-ДБ ИМ ТРЯБВА САМО ЕДИН МИНИСТЪР - НА ФЛАШКИТЕ ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ЧЕСТНО?

142

абе

преди 2 месеца

Рядко противно трио е на фотото. Ама то когото да погледнеш от ППЗД, все ти прилошава. Кухи, нагли и крадливи.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Айде да идват изборите и да си обирате крушите - обратно в canada мунмунрандовци

140

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ много подло изиграха ПП-ДБ. Когато Денков подаде оставка, трябваше и Росен Желязков да подаде оставка според договорката за ротация. И тогава председател на парламента и основен кандидат за служебен министър щеше да е от ПП-ДБ. Но Желязков не подаде оставка и така изненада Промянаджиите. А както в записа се каза от Киро, те няма да позволят Габриел да стане премиер. Тоест те са разчитали на предсрочни избори след 9 месеца с техен служебен премиер. Затова така и промениха конституцията.

139

Майната Ви

преди 2 месеца

Тези лапачи говорят само постове, кресла, власт като от време не време прикриват жаждата си власт с някое клише за народа. Но, реално нищо в полза на хората нито са казали, нито са направили! 9 месеца смени на хора, борба за места, обиколки по света за наша сметка! Когато гласувате задайте си въпроса: при това правителство на ПП_ДБ по-добре или по-зле живхяме от преди?