94

Анонимен

преди 1 месец

Зам.омбудсманката е притисната от ГЕРБ да си подаде оставката.А може да са и обещали да я направят омбудсман?А може и да са я мотивирали сериозно за това.При тях всичко е възможно.

93

Анонимен

преди 1 месец

Чорапа е с вързани ръже и сега скимтии. Неможе вече да слага червенопитеци за служебни :)))

92

обаче

преди 1 месец

Тази мижитурка може да се изниже без да понесе отговорност за зулумите си. Мигранти, въздушнокапкови шенгени, споразумения някакви със Зеленски и милиарди за още несъществуващо американско въоръжение. Не трябва да се допуска този "академик" да се изниже като прадна, има за доста неща да отговаря.

91

Анонимен

преди 1 месец

Чуеш го - Торбалан (от Денк); Погледнеш го - Костенуркан (от 2 мъжки костенурки); Прочетеш го - Академикан (от нищото сал зяе а каде ми е, а каде ми е, да старо вицле, но героят е на път за тоалетната)

90

бря

преди 1 месец

този показа малко мъжко достойнство -е време е за ала бала избори /дано да няма машини за гласуване /

89

Анонимен

преди 1 месец

До Факт С еврозона ще краднат много повече евро.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Тенгри кан - А кой "умник" рИформира конституцията така, че сега да може Радев да назначи политическо правителство. "Умниците" от ППДБ.

87

Управлявалите

преди 1 месец

партии трябва нови лица в листите на избираемите места да подредят. Такива които до сега не са били в Парламент и МС

86

Стилиян

преди 1 месец

Харвад марвад, незнам си какви специалисти, банкенския тарикат и манекена наДПС така ги извъртяха че чак сега започват лека полека да усещат какво им се случи. ЕВРОБАЛЪЦИ

85

Киро Харакиро

преди 1 месец

Е баси и гадната т***ква как ме изхвърли с 200 от тая сладка далавера дето е да си на власт и ме върна в сладкарницата при Линда да меся пак тесто за безглутенови торти.Дано обаче и Линда не ме изхвърли зарази Лена Парапеткова,че тогава ща не ща ще трябва да се връщам при тати Петко у катуна да крадна жица и аламин за да има пари за маро ...

84

До но какво?

преди 1 месец

Ти явно си съвсем зле от гледна точка на образование, щом можеш да хвалиш някого само за това, че е академик. По-добре не го хвали Денков, че може да те попитат верно ли е, че сам се е избрал за академик, докато е бил министър и тогава, каквото и да отговориш, хич няма да завиждат, ами ще ти се чудят на акъла.

83

Анонимен

преди 1 месец

Каква ли сила е принудила любителя на екскурзии да върне мандата.

82

Тенгри кан

преди 1 месец

До Public enemiesТоз служебен кабинет, няма да е като предишните;))) Не усещате разликата. Това е реално политически кабинет на ГЕРБ назначен, без избори!;))) Това е идеалният вариант за Диктатурата на Бойко. Няма избори, а президента просто назначава ГЕРБ да управляват. И те ще управляват реално, защото имаме и действащо НС, коеото няма да се разпусне и което може да приема закони. А там, конфигурацията е старата! ГЕРб-ППДБ-ДПС;))) Още по-добре за Олигархията е това положение!

81

Факт

преди 1 месец

През 2009-2021 докато Бойко Борисов беше премиер ГЕРБ откраднаха стотици милиарди и още много милиарди искат да откраднат.

80

Пак да говорят

преди 1 месец

Гласувайте за нас, ще вкараме Борисов в затвора. Ще им повярваме......

79

Възмутен

преди 1 месец

Никога не съм харесвал Борисов, но тези недоразумения Кирчо, Кокорчо, Христо , Атанасов и Денков ме отвратиха окончателно. Що за нахалство, що за безочие, що за лъжи. Те какво си мислят, че ние падаме от небето и не сме свидетели кой какво направи, кой какво каза, та сега шампоанения химик се опитва да изкара основен виновник ГЕРБ. Жалък и смешен.

78

Харакиро Парапетков

преди 1 месец

Когато спечелим изборите ще се коалираме отново с герб и после ще ги вкараме в затвора. Като направим правосъдната реформа разбира се. Обещавам гласувайте отново за мен :)

77

Анонимен

преди 1 месец

Дано това е краят на уашингтонско,брюксел,укромарионетките!!! Заедно с мутрите шарлатаните съсипаха България!!! Съд и затвор за всички продажни политици!!!

76

Анонимен

преди 1 месец

Новина от 28 юли 2023 година Общо 166 депутати от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС внесоха в петък общия проект за промени в конституцията, които предвиждат ...отнемане на контрола върху служебното правителство от ръцете на президента ....+++ Като махнем ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС от властта може новите депутати да върнат предишните текстове от Конституцията, които бяха добре премислени за разлика от новите текстове.

75

Анонимен

преди 1 месец

Кокорчо секи месец по няколко милиарда рацъкваше, Киро ся се загрижил да не дваме 100 милиона и то заради тях