47

Говорител на ЦИК

преди 2 месеца

Тези 21% нещо са объркали дълбоко...

46

Избирател

преди 2 месеца

Е те пак много са вярващите, ама следващите избори ще ги намалят още тия наивно вярващите.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Най-умните и способните уж ама слугуват на запада. Значи не са нито най-умните нито са най-способните.

44

Анонимен

преди 2 месеца

По-зле и от турско. Уж сме свободна страна а бг яничере слуги на запада управляват и затриват страната. Какво ще избираш като никой не дава пари и как ще се оправи населението. Отива към исчезване.

43

В.В.П.

преди 2 месеца

Когато разполагаш с ракети Сармат, Ярс, Сатана, Циркон, Кинжал, Искандер и т.н. за теб гласуват 87.7% от населението. Като нямаш ракети ти си никой, даже не си и бензиностанция.

42

България

преди 2 месеца

е един много голям таш.шак и кефи отвсякъде, щото ний сме на-умната нация в целия свят. Ура, другарчета! По тези причини се мъча в пустата чужбина от 33 лазарника и идвам сред гоите, за да се кефя на мъдри и премъдри съобщения.

41

Перниканец

преди 2 месеца

E то точно и това е процента дето гласува на избори.

40

Мъдурко Ташаков

преди 2 месеца

Не случайно машините са внос от Венесуела, но е по-добре, отколкото да бяха внос от Куба, Китай или Джуджетная. Тогава резултатите в полза на БКП/БСП, Няма такъФ народец и изкрейзилите аборигени от Възраждане щяха да имат вот 99%.

39

=

преди 2 месеца

Ех какви избори имаше при живков, 99% активност, 100% резултат за бкп. Това сеашното избори ли са, кой отишъл, ой е и всеки гласува за когото си поиска. Пълна анархия. Само другаря путин ще ви оправи, който мрънка 15 г. в Сибир.

38

Накратко

преди 2 месеца

Вкарват се тези, които са били на власт и са причинили новите избори в затвора за 40 дни преди изборите без право на глас, комуникация или подобно! След това се правят избори! Може би е едно решение за освобождение от корупцията!

37

Име

преди 2 месеца

До Анонимен 34. Без лустрация тази БКП/ДС измeт няма да изчезне!

36

Не е клептокрация,

преди 2 месеца

а идиотокрация. Знайно е, че на Балканската Пенинсула са се заселили най-мръсните, крадливи, мусливи и пръдливи племена. Гените са се запазили и до днес. Напред, България! :):):)

35

Споко

преди 2 месеца

ППДБ ще фалшифицират отново с техните флашкаджийски истории. :) Американци да се наричат, първа радост е за тях!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Такава демокрация, да ви управляват всички накуп в сглобки и коалиции, няма такава демокрация. За какво изобщо правите избори, след като няма опозиция. а всички партии заедно ви управляват в сглобки? Това не е демокрация, а е алабалация.

33

ъ

преди 2 месеца

Демокрацията е когато гласуваш за някого, а те управляват посолство и комисари. Чрез едни, които само лъжат и крадът. Това е демокрацията.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Не се притеснявай, тука се трие и цензурира всичко наред и в бг он еър също. Нали са с манталитета на бивша диктатура. Да не ти пука.

31

Ако не бяха честни

преди 2 месеца

Такива като Бойко и Радев щяха всеки път да печелят с 87 % като колегата Путин а ние не можем да направим правителство . Кое е нечестното ?

30

Значи,

преди 2 месеца

21% са idiоtitе в България. Не е толкова зле. Останалите шушумиги са се осеферили вече.

29

Ала бала

преди 2 месеца

Ако не направят "Ала бала" с машините ПП/ДБ отиват в политическото небитие.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Отдавна в България управлява Клептокрацията също както и в Русия. Оригархична система