77

тъпомер

преди 1 месец

Кво става тук бре,кви са тия неразбираеми глупости,и на къв язик,вауу,лудгидия се развихрил,някой следи ли тия дали си вземат антидеприсантште.

76

Анонимен

преди 1 месец

113- Не е точно така, но за да разберете как е точно, вземете, та посетете курса по наказателно право-особена част в юф на СУ.

75

Юлиян

преди 1 месец

А за влизането на Зеленски в учебниците по история съм съгласен.Ще остане там като последният президент на Украйна и неин "съсипател".От над четиридесет милионна държава до нищото.

74

Юлиян до 112

преди 1 месец

Мъжки ли си,женски ли си?Ти на колко "линии" си.Легни да се наспиш или си намери някакво друго временно занимание.Този порок явно оказва отрицателно въздействие върху способността ти да мислиш и приемаш адекватно случващото се около теб.

73

Юлиян до 96

преди 1 месец

Тероризъм съвсем не е това,което извеждаш като понятие.Човек може да бъде несъгласен с официалната власт,неин противник и недоброжелател,даже враг,без да е терорист.Тероризъм е когато предприемаш действия,които водят до рязко и осезаемо нарушаване на реда и ритъма на живот в държавата,чрез масови убийства и диверсии водещи до толкова голям брой жертви и загуби,че да парализира до голяма степен функционирането на държавните органи и обществото в населеното място или в държавата.

72

Защо

преди 1 месец

За тези които питата как САЩ са подозирали за атентата. Има международно споразумение с което независимо какви са отношенията между две страни при съмнение за терористична атака да се предупреждават взаимно. Това че путин го игнорира си е друг въпрос.

71

Анонимен

преди 1 месец

Форума е напълно живо доказателство че всичко е поръчано от САЩ и украйна.

70

Анонимен

преди 1 месец

АДА за Укрите наближава.Зелето усеща накъде отиват нещата.Да бяга към краварите.

69

До Кравар Евроатлант

преди 1 месец

Аз,ако ти кажа днес,че в следващите дни, един пиян индивид ще се и зака накъде около имота ти,по някое време,ще го засечеш ли?

68

Нямя прошка

преди 1 месец

Окраине ги чака през следващите седмици и месеци ФАБ-3000;5000 и 9000..Не ми се мисли.Тези бомби на ужаса отстъпват по сила само на тактическите ядрени заряди.

67

Анонимен

преди 1 месец

Пропагандата убива човека. Пропагандата е изрродска сорросоидна.

66

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

САЩ са предупредили Кремъл за предстоящата атака. Защо кратунките от Кремъл не са я предотвратили - не са могли или не са искали?

65

Анонимен

преди 1 месец

Защо се толерират неадекватни мнения за насилието.

64

Дарко Панчев SKOPJIE

преди 1 месец

Смрт за Бугаритте-Татарри..Да живее Велику Сърбие и Велике Русийе !

63

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва да се пренебрегва факта ,че думите-терористи,тероризъм и т.н са измислени,от държавите.В смисъл,означава че,терористи са тези които имат различни от настоящите държавни ръководства разбирания за живота ,въпрос на гледна точка...Ботев и Левски са били терористи,според османлиите,Асандж е терорист и предател според САЩ,Навални е терорист и предател също,за руснаците,и т.н.Всеки се бори за нещо,но реално само със сила се успява.Неприятно е за съвремените разбирания..но е факт.

62

Анализатор

преди 1 месец

Между другото,ако това наистина беше атентат който цели удар по РФ и ръководството й ,щяха да го направят в седмицата преди изборите за да създадат смут.Факта,че това се случи непосредствено след изборите е красноречив,че "атентата" е дело на Кремъл.

61

Джони Вайс Мюлер

преди 1 месец

Русия е Велика и НЕПОБЕДИМА.Денят на страшния съд НАБЛИЖАВА.

60

Кремъл да обяснят

преди 1 месец

Защо въпреки предупреждението от Сащ не са предприели нищо и даже Путин излезе и каза че това е лъжа и провокация ? Защо още полицията престига чак след час ?Защо въпреки че ислямска държава казаха че са те и задържаните си признават Путин твърди че това са Украйна ?

59

Путин

преди 1 месец

При всички положения играта ще стане много груба.Това постигнаха с този срамен терористичен акт.

58

Анализатор

преди 1 месец

Няма такива лицемери като кремълските сатрапи.В Украйна всеки ден умират по 200-300 човека.За тях кой скърби?Умират по вина на УБИЕЦА Владимир Путин.Тези 140 убити са мъртви също по негова вина,защото е ясно като бял ден,че "атентата" е постановка на Кремъл.Лицемери са обаче и западните лидери,които явно нямат интерес да се справят с тоя болен психопат.