548

Анонимен

преди 2 месеца

Извършителите НЕ са хора на исляма. Хората на исляма се очаква да спават строго неговите изисквания. А сега е свещения месец рамазан. Още преди време говореха по този повод при случая с Хизбула и Израел.

547

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо ново в московското блато. Опричниците на Владимир Грозни вадят очи, режат уши. Диви азиатски нрави, наричани за благозвучие руский мир! По-далеч от тия варвари!

546

Анонимен

преди 2 месеца

При разплитането на една поготовка за атентат показаха по руска телевизия изцяло пътя на взривното вещество. И този път включваше магазин за булченски стоки в България. Разбира се като междинна стъпка, като място, където товарът може да се сложи в друга стока. Дадоха и адреса на фирмата в България. Българската страна НЕ е възразила. Какви са последиците НЕ казаха. Явно е вярно, иначе щаха да вдигнат медийна олелия.

545

Анонимен

преди 2 месеца

Айде сега,за терористи взехме да плачем.Америка избуши Афганистан,вие на чии гробища рИвете?Нещо съвсем изплискахте.

544

Специалист

преди 2 месеца

Виждам, че много се кефят съфорумците задето ги измъчват. Да - заслужават смърт, но трябва да им пуснат по едно калайче, не да измъчват. Според Исляма измъчването е строго забранено и който го прави си проси пламъците! Ако през нощта някой влезе у вас да краде - ок застреляйте го, но защо да го измъчвате? Само у, р, о, д може да измъчва! Като руските о, р, к, и!

543

СВОЙ

преди 2 месеца

За такива *** всичко е позволено.Да гледат и да запомнят бъдещите алчни безмозъчни същества,желаещи срещу пари да убиват хора!

542

Мда

преди 2 месеца

Тези ще си получат заслуженото. Но питам Путин по малко ли заслужава? Та на неговата съвест лежи смъртта на 500 000 руски войници досега. Това са само руските жертви, не говоря за украинските.

541

Баце

преди 2 месеца

Това не са хора, а животни. Много правилно са се отнесли към тях.

540

анонимен

преди 2 месеца

нещата се оправят с добра дума и малко кютек

539

Анонимен

преди 2 месеца

Да малко им е. Абе Не$ли защо не пишете за избитите 100 човека, много от тях лади хора. Млад мъж прострелян, лежащ на земята, а оня с насиненото око му наряза врата около 5-6 пъти ... Не$ли , къде си ?

538

Анонимен

преди 2 месеца

Признания изтръгнати с физически мъчения имат достоверност НУЛА.

537

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко трябва да си изпеят. Кой е поръчителя, кой ги е подготвял за да упражнят бруталния терор над руснаците. Макар че и те едва ли знаят. Но лека полека кълбото ще се разплете.

536

Анонимен

преди 2 месеца

Всички ужаси, които ни сервираха, че са правили от въоръженоте сили на Русия в селишата, кпито са завзели, всички без изключение бяха свърани със сексуалкни действия или с малко деца. По тази причина отдавна уволниха пиарката на Украйна. Фактът, че залпвените казват много неша, е виден при всякакви залавяния. Включотелно на хванати за съпбщаване на координати. Според мен ги действат просто с химикати, с определени "успокоителни"

535

Анонимен

преди 2 месеца

Да почват да ги дерат,първо краката,няма какво да ги бавят

534

Анонимен

преди 2 месеца

Супер,дори достс меко действат руснаците.

533

Анонимен

преди 2 месеца

Тия по добре да не са бяха ражда ли

532

Путин В.В.

преди 2 месеца

Чудесно!

531

Анонимен

преди 2 месеца

Най-големите укро *** отидоха в Турция и са опозиция на Ердо.И турците трябва да внимават.Тези там са вербувани.Не виждате ли,че като почнат с укро пропагандата и включат програмката за лайкове започва там да тресе,зящото много силно натискат по клавиатурата?Слепи ли сте?От две години е така.

530

Ала Бала

преди 2 месеца

Всяка една държава има дълга кариера в операциите под фалшив флаг, за да прокара политика, която при други обстоятелства няма да мине - създаваш тайно проблем, изчакаш реакцията на хората и предлагаш предварително подготвяното "решение"... като 9/11.

529

пияница мистик

преди 2 месеца

До никой === Аз пък съм убеден, че е извършено по заповед на Путаpaната, за да може да му се развържат ръцете да стреля с ракети и дронове по украинските цивилни и градовете им под претекст, че уж украинците са поръчали терористичния акт, та сега видите ли си отмъщава. Пък и това ще му е повод да извърши още една мобилизация