610

Анонимен

преди 2 месеца

Избори избори избори

609

Анонимен

преди 2 месеца

То и миналата неделя Мара изле и каза, че отиваме на избори! Дежавю някво. Всяка неделя ли от ГЕРБ ще правят изявления?

608

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ са царете на мелодрамата. Селски ПР с финтове и номерца. Отказвами са, много сме убидини, вий ни на уважавати! Стига толкова глупости. Единствения, който унижава тази жена и останалите и калинки е ТиквунВеликолепни. Фурнаджийската лопата на хилядолетието, владетел на чекмеджетата и таковача на Вики Кристина Барцелона

607

Живял-видял

преди 2 месеца

Мара Габриел падна жертва на капището в Банкя! Оказа се рядко посредствена женица. Чакаме следващата жертва!

606

Да отбележа:

преди 2 месеца

Щеше наистина да е прекрасна новина изказването на мара,само че има една съществена подробност! А тя е,че от тази нищожна пионка нищо не зависи! Не зависи и от шефа и от Банкя! Не само,че ще стъкмят следващата отровна сглобка,ами и хоро ще играят! Неистово необходими са на господарите си от посолствоТО,за досъсипването на БЪЛГАРИЯ! А по-големи предатели от тези, козяците трудно биха намерили! Фронта в укра очаква с нетърпение следващите съчки за горене! Това е политическата логика!!!

605

Киро Х

преди 2 месеца

Нищо, госпожо Габриела, не се ядосвай, пак ще си на някоя паразитна, безполезна и високоплатена от бедния данъкоплатец позицийка! Сигурни сме!

604

Анонимен

преди 2 месеца

Българския народ не иска избори! Още има шанс да се състави редовно правителсто с втория мандат и беь участието на ГЕРБ-ДПС! Правителство на малцинството.

603

Резил

преди 2 месеца

Най-смешното в целия този резил е, че много наивни хора се заблуждават, че "нови избори" ще оправят нещо за хората...

602

Додо

преди 2 месеца

Ох, милата ни евро-снаха, сега всички ни е жал за Мара Неделчева от Хаджидимово! Пфу, как не можа да е министър-председателка, а колко близко беше, завалийката!

601

Анонимен

преди 2 месеца

Буци , ква е тарифата за " употребена Мара " , франсето сума ти и време оди с непрани *** и немаше кой и едни яйца да му забръка , ще трябва да се плаща .

600

Анонимен

преди 2 месеца

Кико Т.ъпото заедно с Лена Общата са си поръчвали боровинки за 18 хил. лв., за наша сметка.

599

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ще ядете

598

Анонимен

преди 2 месеца

Партията на Кикитата/никитата се изгаври с Габриел. Нормалният изход от всички тези позорни спектакли са нови избори.

597

Анонимен

преди 2 месеца

Засега Пеевски не дава да се направи правителство . Но Борисов отново ще го пита дали може.

596

Министър Янев

преди 2 месеца

До someone Тааака е беее батеее - да не прееепарват бее! Кооои да ооостааанааат беее?

595

Малко за политика

преди 2 месеца

До Анонимен 601: "Експертно правителство с мандат на ДПС"? Ще го преглетнат ли избирателите на ПП-ДБ. А за избирателите на ГЕРБ сигурно ще е по-лесно. Три мандата на Бойко ДПС му беше скрита патерица. Дали ще са готови за министри и областни управители на ДПС? По времето на правителството на Орешарски за това (а и за вече оттеглената кандидатура на Делян Пеевски за шеф на ДАНС) си деряха гърлата пред МС да викат "Оставка". Сега правителство с Делян Пеевски? Да видим.

594

Бацунката

преди 2 месеца

Обаче Баце е като надушвач - когато направиха птрвият кабинет, помните ли какво каза с кисела усмивка - вярвате ли, че ще има ротация - аз не вярвам. И позна! Самозабравилите се пип и мравояда изнагляха. От което баценцето печели пак - лесно е да си умен и богат, сред прости и бедни...

593

Анонимен

преди 2 месеца

Оф ,отдъхнах си !!! Няма повече да гледам Жирафова,Направиха й комплимен,че е красива,тя пък взе ,че се обиди.Поредната използвана и изхвърлена като носна кърпичка от Толумбий.

592

Анонимен

преди 2 месеца

Лена, Лена що мълчи кировия ли в устата си държи?

591

Анонимен

преди 2 месеца

Питкоф в Канада . Василев в Америка . Южна Америка . Ами вие къде ?