51

Анонимен

преди 2 месеца

Пожелавам им всеки ден по 2-3 такива акта на всички фашисти. Модерните роби си го заслужават, а зелю да пълни *** в бункера.

50

ЦРУ ПРОВОКАТОР

преди 2 месеца

РЕЖИМА ПУТИН Е ДЛЪЖЕН ДА РЕАГИРА!!! ДА ПУСКА РАКЕТИТЕ ПО УКРАЙНА И ДА ВЗРИВЯВА ДНИПРО-ХЕС

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ристьо, на кого му пука какво бил казал бисексуалът Костадинов с купените дипломи? Пий си лекарствата за кръвно и завърши барем 4-ти клас. Кого ще пращате в Европарламента, казваш? Ми там не вземат без образование и с черни печати в паспортите.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Ден на радост за фаишсти, но и нещо по-важно, че цял свят ги мрази, дори тарамбуките трепят окраинци фашисти вече, няма спасение за тия.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв траур бе, още от сутринта ще си направя една мимоза по повода и ще отида на слънчева разходка. Пожелавам им всеки ден по 2-3 такива акта. Модерните роби си го заслужават, а путлю да пълни *** в бункера.

46

Сега

преди 2 месеца

Тези атентатори са най големия коз на Путин. Ще станат най охраняваните и гледани глезени да не дада фира преди процеса .

45

Ха ха,

преди 2 месеца

...празната глава Ицко, не може нищо да измисли, и повтаря като папагал! Я пак ни разкажи, как си обиколил пРусията от единият край до другия, и как там било раят на земята? Що дириш тука! Капеечки надо накапливать?

44

Анонимен

преди 2 месеца

От един месец САЩ им говори да се пазят, но тия некадърници и толкова не можаха, само че за 1 час после обвиниха цру, Украйна и извънземните, това е Дисни Ленд на стероиди, не може да има по-жалка държава от прошляшка просия.

43

?

преди 2 месеца

За пет дни в Украйна Путин ще убие повече цивилни от тези терористи.И така всеки 5 дни.И с коршум и с ракети и с дронове в съня им блоковете им ще падат.Терора на всякъде трябва да бъде наказван. И тук и там говорим за едни и същи зверства.

42

Аллоуу

преди 2 месеца

...не 500 000 хиляди рубли са обещали на убийците! Това прави около 5 000 долара! И окраинци-фашисти са го направили!

41

Хора

преди 2 месеца

Европа, си отгледа и въоръжи цяла държава нео нацисти терорист украйна,и скоро ще плаче за това.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ден на радост за целия останал свят, двукраките усетиха войната в зурлата си, но и нещо по-важно, че цял свят ги мрази, дори тарамбуките трепят рашисти вече, няма спасение за тия.

39

Алооуу,

преди 2 месеца

...не 500 000 хиляди долара са обещали на убийците, а рубли! Това прави около 5 000 долара! Никой украинец не би се хванал! И за какво му е да бяга в Беларус! Ще прегази минните полета ли? Или руските гранични служби?

38

айде, вова!

преди 2 месеца

заграждай и избивай укрофашистите! без съд и присъда! без пленници!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Поне да се пише дяволчето Фют несретника ццц

36

Анонимен

преди 2 месеца

Следва разследване и публичен процес за атентаторите със международни наблюдатели . При открити врати и достъп на медии.

35

Ле, ле

преди 2 месеца

...зеленофилчето пощуря! Който не "обичал" преследваният за престъпления Киевски Диктатор, щял да го гони от България! Фютчета,....хапчетата!

34

Анонимен

преди 2 месеца

А че в Харманли също има руски майки. Това не доказва,че си българин. Най-малкото си с руско самосъзнание, дорогой Христа. За твое сведение, аз съм безпартиен. Но съм учил частично в Москва и много добре ги познавам. Пълни шовинисти с промити мозъци. Повечето не стават просто. А твоя Костадинов си го заври, където слънце не грее. Защо не управлява барем у Харманли, м? Щом сте толкоз силни. Сега ви касираха изборите и на "Бате Цочо" в Борован.

33

Фют

преди 2 месеца

Излезе информация, че атентатът в подмосковието е спонсориран от най-терористичната държава в света Окрайна. На глава по 500 000 долара са взели атентаторите. Когато сам си печаташ парите, лесно е да ги раздаваш за подобни цели.

32

Анонимен

преди 2 месеца

според мен, нито Украйна е организатор, нито Путин. И двете страни нямаше да го направят така. Украйна - уби 133, което е нищо ... Путин - връзката с Украйна е мнооого малка. Само ИД имат интерес.