448

Цивилни

преди 2 месеца

Русия обстрелва цивилни цели всеки ден....Някой трябва да види снимки от Адевка или как докато защитаваш дома си, се превръща в цел.За Руската пропаганда всеки отказал да се предаде и да смени гражданството си е цел.Всеки който се бори за свободата си, за това да има избор и той да решава дали да е част от Есс, НАТО или какъв Език да говори, каква религия да изповядва как да гласува и тн е легитимна цел.Най-големия терорист е Путин и най-големия убиец на цивилни в целият ни съзнателен живот

447

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено че връзката е украинска. Още преди да го публикуват се знаеше какво че каже Путин. Дъълго, дълго мислеха в Москва какво точно да кажат, че вътре да има и думата украйна.

446

До питащият-?

преди 2 месеца

На теб ти е пробита главата по рождение а не с кОршум

445

?

преди 2 месеца

И преди време в един театър стана същото.Това беше трагедия. Това също е трагедия и тези терористи са *** и *** и се надявам да не видят утрешния ден. Но Путин убива толкова цивилни за 3 дни в Украйна и то всеки три дни от 2 години насам.И не, легитимни цели не оправдават убиването на деца. Няма деца нацисти. Няма деца виновни. Има само терористи. И с тях трябва да се отнасяме еднакво.

444

Копейкин

преди 2 месеца

Все си мислех, че руснаците вече никога няма да се върнат във времето на Сталин има - явно съм объркал. Този късия е по - зъл и от Джугашвили

443

Въпрос

преди 2 месеца

От Русия се твърди, че терористите са се отправили към украинската граница където (според руските служби) им е бил осигурен изход. Как мислите, ако украинските служби знаеха за това какво са извършили, дали щяха да ги пуснат да преминат?

442

Пак по опорката?

преди 2 месеца

До ?: Да, тероризъм е, но кой го върши? Здравият разум показва, че никой няма да обстрелва с ракета, която струва десетки или стотици хиляди долари жилищна сграда. Русия не обстрелва граждански цели. Хотели и почивни станции с настанени чуждестранни наемници са друго нещо. Те са легитимна цел.

441

Анонимен

преди 2 месеца

Болестите не прощават, дори и на диктаторите.

440

?

преди 2 месеца

Да убиеш 100 или 1000 пъти повече цивилни, жени и деца с ракета в домовете им не е ли същия тероризъм?Или с коршум е тероризъм с ракета е ОК?

439

Анонимен

преди 2 месеца

От четирима терористи са задържани 11. ))))

438

Анонимен

преди 2 месеца

Да спориш с укропитеци е като да спориш с религиозни фанатици. Те не мислят, те ВЯРВАТ. Духовният им глад е толкова мъчителен, че ги превръща в политически фанатици.

437

Анонимен

преди 2 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - нима има нормален човек да вярва на легитимността на тези избори проведени под дулата на калашниците. То и при Тодор Живков печелеха с 90%.

436

Анонимен

преди 2 месеца

В Латвия полицията забрани да се носят цветя пред руското посолство в памет на убитите в Крокус Сити Хол, а тези които вече донесоха бяха изхвърлени.

435

смеехххх

преди 2 месеца

Украинска връзка

434

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

До Анонимен 445 ....Случайно да имаш връзка с главният мозък ? Щото преди седмица 85% от руснаците гласуваха за Путин, а в Украйна тече постояно напредване на руската армия!

433

Анонимен

преди 2 месеца

Терористът вика "Дръжте терориста!"

432

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ще го отнесат бедните укри,шайката наркомани която ги "управлява" и най вече техните господари пак ще минат метър!

431

Анонимен

преди 2 месеца

Путин разбира, че след загубата в Украйна властта му е застрашена, изгладнелите руснаци всеки момент ще излязат на улиците и ще го свалят и сам си е организирал тази провокация за да си въведе терор и да укрепи властта си.

430

Анонимен

преди 2 месеца

Лошо, Седларов, лошо!

429

Анонимен

преди 2 месеца

Разликата е . От Украйна е застрашена власта на Путин а от Ислямска държава е застрашен живота на обикновените руснаци . Ето защо Путин ще казва че украинците са извършителите.