168

ььь

преди 6 месеца

не съм сигурен че САЩ са го огранизирали... по-скоро САЩ не са били съгласни на това нещо но МИ-6 и украйнците са действали на своя глава, а сега САЩ ще замазват положението, но че са знаели е вън от съмнение

167

ххх

преди 6 месеца

и кой заподозря ИД? САЩ? Щото Русия отхвърля версията за ИД и съвсем други са заподозрените

166

Анонимен

преди 6 месеца

До Бай ПеткоСАЩ не сами, че са знаели за тази атака, а са я организирали, а театъра с предупрежденията и поемането на отговорност от някакви си измислени ислямисти е за тези, които гледат БиТиВи.

165

Анонимен

преди 6 месеца

До РусофилА той им казва, САЩ, основният финансьор на те има на наркомана Зеленски. Не мижахте ли нещо по-правдоподобно да измислите?

164

тъпомер

преди 6 месеца

Не знам за вашите словоизлияния тук,но да не се събудим с обяваване на пълномащабна война в Укрия,че ще падне голямото колективно уси..не.

163

Украйна=тероризъм

преди 6 месеца

Всички заловени терористи са били на път за Сумска област, Украйна.Защо ли?

162

Русофил

преди 6 месеца

Това путлерофашистите не са нормално развиващи се хора, те им казват, че ислямисти стоят зад атентата, но фашиста фен на Путлерини вижда зад всичко САЩ и ЦРУ. Сигурно и когато се наакат в гащите редовите путлерофашисти обвиняват ЦРУ, че им е сипал разхладително за да ги изложат публично. Най вероятно и когато жена им изневери с някой ром, пак САЩ са виновни защото са я подкупили да го направи. Абе за путлерофашиста все САЩ и запада са виновни, а Путлерини е невинна фашистка диктаторка.

161

Бай Петко

преди 6 месеца

Нали руснаците уж спонсорират исляма и терористите? Всички видяха как САЩ знаеха за тази атака предварително. И не ми разправяйте, че случайно терористите са се запътили в посока Украйна. САЩ и Украйна няма да се спрат пред нищо докато не видят Европа във война. Това е цялата и вече дори не крият, че това целят. Троянският кон Макрон е готов да изпълни интересите им. Скоро ще има млади български войничета в Украйна това ви го гарантирам.

160

Анонимен

преди 6 месеца

Глобалистите затова ли вкараха мигранти по всички държави?Да може,който не ги "слуша" да му организират с такива наемници терор?Сега разбрахте ли защо наводняват България с мигранти?

159

Логическа задача

преди 6 месеца

Аз прихващам информация, че Пешо ти организира атентат, но не ти казвам, че е Пешо, а само те предупреждавам. Знам точно кога и къде Пешо ще те удари, но не ти го казвам. Аз подслушвам редовно Пешо, защото той ми е подчинен. Пешо после плаща на едни батки да те хванат и да те гръмнат. Пешо осигурява терен на батките да избягат през негова територия, за да се измъкне невинен. :) Познайте кой съм аз, кой е Пешо и кои са батките :)

158

Анонимен

преди 6 месеца

Всички са очаквали, че ще ги застрелят на място, но охраната не е разполагала с оръжие. Охраната е частна фирма наета от собствениците.

157

Анонимен

преди 6 месеца

Тези ако бяха стигнали Украйна там щяха да ги застрелят на място,

156

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна е организатор, но поръчителите са във Вашингтон.

155

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски "Произошедшее вчера в Москве, очевидно, и Путин, и другие подонки просто пытаются свалить на кого-то другого. Вчера еще все это произошло, и это ничтожество Путин вместо того, чтобы заниматься своими гражданами России, обращаться к ним, сутки молчал думал, как это привлечь в Украину"

154

Анонимен

преди 6 месеца

Е руснаците са си експерти в това да не вярват на запада.Помним как Сталин гузно се крие от политбюро след 22 юни 41.Публично е обругавал как запада лъжел, че нацистите ще го нападнат.Същото се случи, в малък мащаб,Русия трябва да спре с глупостите и да почва война с исляма.

153

СБУ

преди 6 месеца

Даваме 100 000 рубли за, една Глава!

152

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците пак търсят под вола теле, защото са некадърници. Хем САЩ ги предупредиха, но не се опазиха и сега опорката е, че ЦРУ са лоши, а не виждат, че целия свят ги мрази. Ако някой вярва, че Украйна има общо е двуклетъчен.

151

Анонимен

преди 6 месеца

Хамас първи осъдиха терора!

150

Анонимен

преди 6 месеца

Абе вие от тази медия да не би да сте от ДБ ненормалници .

149

Веселинъ 7112136860

преди 6 месеца

Мразя арабите, но подкрепям делата им срещу Русия и Украина,Турция и Иран. Искам още ИДИЛ срещу посочените !ДА ЖИВЕЕ ИЗРАЕЛ !