155

Питайте посолството

преди 2 месеца

Елементарно!

154

Анонимен

преди 2 месеца

При започване на война между ЕС/НАТО и Русия ще се обезсилят всички договори след края на Втората световна война, които засягат страните. Договорите от Москва, Техеран, Ялта и Потсдам ще отидат в кошчето за ***. Там са регламентирани границите на Германия, Полша, Финландия, Турция, Гърция, България, Румъния, Унгария и всички държави, които тогава влизаха в състава на СССР - Украйна, Беларус, Молдова.

153

Ицо Хазара

преди 2 месеца

До Те, не от САЩ, а от ЦРУ и Моссад! Трябва да се прави разлика!

152

ggg

преди 2 месеца

стига глупости каква ИД... това са МИ-6 и украйнците... атаката е трябвало да по време на изборите, но понеже американците не са били съгласни предупредиха свойте граждани че се подготвя атентат на концерт и посъветва да се избягват тези събития...

151

Анонимен

преди 2 месеца

ако има ограничения за гражданите както преди, ще се знае, че е Путин....

150

Анонимен

преди 2 месеца

Киевският режим и запада са истинските извършители. Или по - точно поръчител. Но Сарматите и Посейдоните чакат с нетърпение.

149

Операция на МОСАД

преди 2 месеца

с Атака под Фалшив Флаг, за Въвличане на Русия във Войните на Юдея - изпитана Схема от 11 Сеп 2001 година! докато Путин е в Делюзия, че ЮдеюСемитите са му Приятели - така ще е!!

148

Анонимен

преди 2 месеца

Обзалагам се че арестуваните ще ги покажат още няколко пъти през следващите дни и може би ще покажат съдебен процес над тях и след това ще настъпи тишина. Посто след няколко месеца тихо ще ги пуснат. Ситуацията намирисва на Рязанский сахар. Който следи събитията в Русия през последните 30 г знае за какво става въпрос.

147

най-голямата радост

преди 2 месеца

за фашисткия ЕС да гледат как руснаци крещят от страх и паника и бягат и се блъскат като жиBотни. Но не им се получи - има вече достатъчно видео материал, няколко хиляди руснаци запазиха самообладание, не се блъскаха, имаше призиви за ред да се евакуират един след друг, нямаше паника. А сега да гледат какво ще става в измислената държава Украйна.

146

Бидон с деменция

преди 2 месеца

онези диваци американците изпепелиха сирия, ирак, либия, йемен, палестина, сомалия, все ислямски страни, обаче мюсюлманите атакували путин. велика логика

145

Анонимен

преди 2 месеца

Миналата година имаше статия, за цели села в Ингушетия и Дагестан останали без мъже под 56 години!

144

Бидон с деменция

преди 2 месеца

50 процента от българите ходят на джамия. Плюс 100 процента от "бежанците"

143

Анонимен

преди 2 месеца

Чудя се на тези които пишат какво казал Путин и какво показали руснаците. Обикновено е точно обратното. Не помня нито едно важно събитие за което СССР и после Русия да са казали истината. Като почнем от Южнокорейския самолет който свалиха над Далечния изток пре 80 г. минем през Чернобил, подводницата Курск и пр. и стигнем до клетвите че няма да нападат украйна и това било просто преместване на войските по своята си територия.

142

Анонимен

преди 2 месеца

30% от московчани вярват в алах.

141

Анонимен

преди 2 месеца

в мосва са 30% *** хората си искат права, а лгбт са повече от целия европейски съюз само в москва.

140

Анонимен

преди 2 месеца

До часовете оставащи им живот, ги очакват неупесуеми мъчeния.. Празните тикви на рycoфобитe дори не могат да си ги представят..

139

Реалист

преди 2 месеца

До Украйна терористи. Ако имаш поне мъничко сиво вещество в кратуната, а не съветска каша, щеше да разбереш, че Украйна НЯМА НИКАКЪВ интерес да избива няколко десетки руски цивилни. Първо, защото ще има жестока ответна реакция, и второ (много по-важно), защото ще изгуби огромната подкрепа на демократичния свят. Ама вие, путинистите, си живеете вечно в един и същ кагебейски свят.

138

Говедовъд

преди 2 месеца

Абе,гoведата ми,Ислямска държава не практикуваше ли самоубийствени атентати?Тук почеркът е съвсем различен!И ако има останал някой жив от стрелците,той вече пее.Така че много хора и държави трябва да са притеснени!

137

Анонимен

преди 2 месеца

До Украйна=терористи ". Всички признават, че са им преведени пари 5 000 евро от украинските служби за сигурност.Някой учуден?" - има видео, и не говорят за украинските служби, а ми говорят това което им е казано, изкарват се се някакви нещастни rлyпаци, помощника на проповедника ни каза да поубиваме малко хора и ще ни дадат 500 хиялди рубли (рубли, не евро), ще ни платят по банкова карта, но загубихме картата, може би са умствено изостанали ... но от видеата се вижда че са обучени бойци, и походката, и как хладнокръвно стрелят по хората.

136

Атмаджа

преди 2 месеца

В т.нар.ИДИЛ има дори европейци.Тази групировка,както и другите са създадени,за да държат в страх и терор населението.Отделно от това,когато някой е маскиран като нинджа,някой не може да го идентифицира дали е мъж или жена,както и какъв е,докато не го убие или залови.Също така,крещенето на някакви фрази като "Бог е велик" или каквото и да е друго може да е нарочно,за заблуда,така че преди детайлно проучване е трудно да се направят изводи.