93

Хаха ха

преди 2 месеца

Жалко - пп сами си засраха пьтя като се гушнаха с гербОтиват при патреотетеЯвно и посолството ги е отсвирило щом герб се гаври с тях

92

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен. 87 ..Арести на ПП и ГЕРБ но няма кой....Не се безпокой. Те сами ще се изядат

91

Путин

преди 2 месеца

При мен са! Кво шъ ми направите?

90

ники

преди 2 месеца

Герберите изведнъж решиха че са изпраниАма Магнитски дебне в засада.Нека да видим...

89

Анонимен

преди 2 месеца

"Коепйките и ИТН кога ще бъдат съдени за държавна измяна, и бъдат обесени? Заедно с ГЕРБ-ДПС" - Ако си гласоподавател на ПП, забвари ли, че допреди няколко дни ПП управляваха заедно с ГЕРБ? Ако ще съдят ГЕРБ за държавна измяна, значи трябва да съдят и ПП. Ако пък си гласоподавател на БСП не разбирам какво против имаш копейките. Ако не гласуваш за никой, защо пишеш само за ГЕРБ, а не и за ПП? Много кратка памет имате нещо. Прегледайте се. Пийте Гинко Билоба по-често. Имате нужда!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Парите минават по различни маршрути и обикновено стигат до Кремъл!

87

Хаха ха

преди 2 месеца

Като предупреждаваха - шарлатанята да не се заиграват с герб , че ще ги сготвятОния се хилехаСега ще им се стъжниОт страната на булката рече бабикян

86

Анонимен

преди 2 месеца

Алооу герберите. Виййй да не би да не сте чули за оня запис за опаткване на ситуацията и островите в тихия океан? Защото всички го чуха. Или си затраяхте да ви изперат. Сега нападате ама ще ви го върнат. И онея знаят какви сте ги вършили. ище ви го ***. Предателство не се прощава. И ще настане каквото трябва.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Големи са циркаджии от подмяната. Два дни се правят на обидени, а днес Сачева пусна записа на Руди, дето беше ги записал и още миналата година е казал Асенчо, че тази Габриел като се кандидатира за премиер и правителството си заминава. Всичко е било планувано. Никаква ротация не са мислили да има. Първо ще сме ние, а после ще се отметнем като Пу...и това е

84

Анонимен

преди 2 месеца

Арести на ПП и ГЕРБ но няма кой.

83

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ сложиха ПП и ГЕРБ, но сега парите са в САЩ.

82

Анонимен

преди 2 месеца

А нещо за пътната карта каза ли, Делчо фактурата?

81

Анонимен

преди 2 месеца

Може военен преврат на Радев както в 1923 г. и ГЕРБ и ПП бъдат съдени но сега няма и армия за преврат.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Даде ги за увеличение на доходите на хората. Не ги даде за олигарсите в енергетиката. За това Делянчо реве, че изтърва кокала. Сега като ви дойде пак Боко само за него ще отиват милиардите. Вашите доходи ще са замразени с години. Ще се индексират само на куките и даскалите - електората на Боко.

79

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ забравиха ли, че благодарение на техните гласове Асен Василев беше министър на финансите? Забравиха ли, че благодарение на техните гласове бюджетът предложен от него беше проет? Забравиха ли, че преди няколко дни го предложиха за финансов министър? Това е манипулация за шар_ани. Ако сте шарани, обвинявайте само ПП. Ако имате глава на раменете ще обвинявате и двете партии (даже и 3-те с ДПС). Хайде у ле_во шара_ните!

78

Анонимен

преди 2 месеца

Само да ви припомня, че сегашните цени на парното са смятани при цена на природния газ със 85% по-скъп. Но всички си траят и продължават да вземат на хората парите за парното. Газът поевтиня с 85% за последната година на международните пазари, но пък парното на българите скочи с 20%. Навън е 15 градуса , по всички новини говорят януари, най топлия месец, февруари най топлия месец, а сметките за парно значително по скъпи от преди година.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Само да намекна , че ако парите ги няма се води за прстъпление в особенно големи размери .Отделен е въпроса колко бизнеси затвориха

76

Анонимен

преди 2 месеца

Асен не мислеше нищо да връща, взема всичките резерви събрани в енергетиката и беше решил , че юли месец ще вдигнат тока с 20% и ще изтупат джобовете на народа.

75

Анонимен

преди 2 месеца

"Е къде са, да каже асан. Тока ще се качва ли сега. герб ли са виновни, дето от 4 г. не са във финансовото министерство" - А кой е виновен, че Асен Василев беше финансов министър? ГЕРБ или баба Мара от село Марино? Всичко, което са сътворили ПП е благодарение на подкрепата от ГЕРБ. Всичко, което ще сътворят ГЕРБ през следващите месеци (ако има ротация) ще е благодарение на ПП. Изобщо не бягайте от отговорност с такива манипулативни изказвания. И двете партии са в кюпа, всичко друго е лъ_жа!!!

74

Хаха ха

преди 2 месеца

Асенко отде ще сьбира -4 милярдаИ остров да продаде пак ще додаваГерб яко го сготви