218

Анонимен

преди 2 месеца

Я, Фродо Бегинс!

217

Пешко Кончев Царев

преди 2 месеца

На живот и смрът за кого ва ?

216

Анонимен

преди 2 месеца

Коя от сегашните сателити на световните империи е цитирам суверенна, независима, свободна и способна да възпира бъдеща агресия, но и със силна жизнеспособна демокрация, с дълбоки демократични институции, с икономика, която расте не само в традиционната индустрия, но и във високите технологии и индустрии. НИТО ЕДНА.

215

Анонимен

преди 2 месеца

Това демокрацията да отмениш изборите в Украйна и да си останеш президент е върха на демокрацията. Въпрос за демокрацията е дали ти не трябва да загубиш... или като победиш та ще разцъфти една украинска демокрация ...

214

КПСС БКП

преди 2 месеца

Това наркоманче упорито се опитва да въвлече Европа и САЩ във войната ! След като Русия унищожи фашистка Украйна повече никой няма намерение да напада ! Най-много Полша...

213

Деди

преди 2 месеца

Украйна ще излезе от тази война суверенна, независима, свободна и способна да възпира бъдеща агресия, но и със силна жизнеспособна демокрация, с дълбоки демократични институции, с икономика, която расте не само в традиционната индустрия, но и във високите технологии и индустрии"Е, и ако тези "приказки от 1001 нощи" на Сънливия не са най-долнопробна пропаганда за подхранване зомбираните осрайници, здраве му кажи! Дали сам си вярва на сладкодумието г-н Сънливия, едва ли?

212

срамота

преди 2 месеца

Над 53000 нагли укропа живеят на наш гръб повече от 2 години.Тези полу.човеци не пипват никаква работа и постоянно недоволстват.До сега гнусните укропи ни струват стотици милиони от нашия скъсан джоб.В същото време бедните българи даряват за болни деца и инвалиди.До кога ще хрантутим долните укропитеци?

211

Анонимен

преди 2 месеца

мачкайте братушки нацизма

210

Анонимен

преди 2 месеца

а в Газа убиха 33000 души и 40% оф сградите са разрушени.. така американските лицемери си гледат интереса .. този сфиркаджия Селенски ще иде при Сирски скоро..ако не знаете Сирски беше ликвидиран преди дни ... но го крият

209

справедлив

преди 2 месеца

Путин-Русия-Победа!Това скандираха 3 дни нашите братя в Русия.Русия е наш единствен приятел и брат ,в този комерсиален третополов Свят!Краварските прислужници и евроГейците не са българи , а чужди слуги-ФАКТ!

208

Анонимен

преди 2 месеца

Да,напълно е прав Зеленски!Победи ли руССия-аман ни системата пак!Ще кажем пак ,,добре дошли" на консервите,доматите,опашките за маслини и банани,запорожките,***,вързаните с тел руски таратайки,фалшивите манифестации в чест на ***,сивия живот а свободно придвижване и екскурзия даже до Каспичан и Дупница ще ни се стори като празник! Затова нека да пожелаем край на агресивната и кървави руска губерния начело с въшлясалия цар-лилипут!Амиииинн!

207

ГНЕВЕН

преди 2 месеца

Укропия трябва да изчезне , и ще изчезне.Фашизма няма място на Земята.Слава на Русия!Зельо и фашистката хунта в Киев ще бъдат заличени.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за целия свободен Свят.Навлеците които окупираха родните курорти трябва незабавно да бъдат върнати обратно във фашистката дупка.Това не са хора , а мързеливи и арогантни нашественици.Вън укропите от страната ни!

206

зеленото: квиии квии

преди 2 месеца

"Русия атакува Киев с ракети"

205

Ива

преди 2 месеца

Очаквам коментар на "Слугата на народа" за събитията в Палестина. Защо мълчи по въпроса и как тамошната война се оценява от гледна точка на демокрацията.

204

БОГ РЕЧЕ

преди 2 месеца

Това каквото трябва - зеления фасул - в казана!

203

Случаен минувач

преди 2 месеца

Зеленски е прегърнал идеологията на Степан Бандера, който е бил най вярното куче на Хитлер и е организирал Волинското клане през юли 1943. Над 100 000 поляци мирно население, жени, деца, старци... Зеления не се е извинил на Полша до ден днешен.

202

1280

преди 2 месеца

До (^.^)Христо Иванов, ти ли си бре?

201

нацистко наркоманче

преди 2 месеца

сваляй гащите няма къде да бягаш мр ъсник

200

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя *** няма ли да направи едни избори по демократичному? Га ти пародията на човек.

199

(^.^)

преди 2 месеца

Путин ще загуби, то и СеСеСерето изглеждаше непоклатимо, а се срина ... Ще се срине и путиновият ИДИЛ, който се държи на глинените крака на бензиновата си икономика. Проблема в раССия е зомбираното местно население с крепостен манталитет и вечният култ към Бащиците ... !!!