169

Анонимен

преди 2 месеца

Засега Путин се издирва пък не знам.

168

Анонимен

преди 2 месеца

Ако такива марионетки като Макрон не направят трета световна война, бас държа че в Хага ще съдят Зеленски и приближените му. Теа азовци такива престъпления правят, ама все още ги прикриват от запада.

167

Анонимен

преди 2 месеца

128. Американците се включиха защото иначе цяла Европа щеше да бъде руски сателит.

166

Анонимен

преди 2 месеца

На 67 години? Що не си гледа внучетата тази баба, ами са я направили шеф на МНС!Смятам, че докато са живи, макар и неарестувани, трябва да се провежда съд над военнопрестъпниците, какъвто е Путин!

165

Анонимен

преди 2 месеца

Как е настроението, селяни? Текат ли авоарите към банковите ви сметки? Хай на хаирлия да е тази нощ!

164

Анонимен

преди 2 месеца

Въпрост кой кога и кого съди седи така , кога бихте Хитлер ги съдихте , днес се ръководите от неговите тези , значи сте съдили добри хора според вашето днешно поведение .

163

НИКОЙ

преди 2 месеца

До АнонименДА ТОВА Е . колко хора ще те разберат .. ?! Аз го знам и те разбирам !! А другите.... култура .. образование. опит.. внушения !! стереотипи ?! и лицемерие най вече !!! Бъди свободен или свободна .!! Такива се раждаме .. и в голямата част си оставаме роби !! по своя воля !! Успех в просвещението ..!!

162

Анонимен

преди 2 месеца

До 189Но сега Крим е Руски. Факт. Нали сам не искаш да се връщаме към миналото ? Ти го каза. Факт.)))Да, както и е Факт, че сега междонародната общност не признава Крим за руски, докато през 18 век самата Турция го признава.

161

До 174

преди 2 месеца

Но сега Крим е Руски. Факт. Нали сам не искаш да се връщаме към миналото ? Ти го каза. Факт.

160

Анонимен

преди 2 месеца

Руския черноморски флот беше изритан безцеремонно от Севастопол, и същото ще сполети руските ВВС там, след което ще започнат игрите на глада за блатните войници.

159

Анонимен

преди 2 месеца

до 184 От прабългарите ве, краварррр! Крим е бил български , кравар ако не знаеш. леле това краварите наистина сте тотал щета! Я виж откъде идват правбългарите в България ве, кравар!

158

Анонимен

преди 2 месеца

Онзи ден от ЕС го пробваха с библейски заклинания, днес от Хага го сразяват с китайски поговорки. Не съм сигурен дали Путин е в състояние да понесе напрежението още дълго време.

157

Анонимен

преди 2 месеца

До 177Крим е бил завоюван и от нас преди векове)))Кои от вас бе чик иджия? Да не си украйнски казак, които влезаха в полуострова и подариха победара на генералисимус Суворов, който изби 200 хил татари.

156

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно , щом ни запознават така подробно с презседателят на МНС значи Путин вече е пуснал връзки и в Хага , да, там е по добре защото у Рашка ще виси на Червеният площад .

155

До Заканващата се

преди 2 месеца

Тази лелка ТАМоко СЕ НААКАне, дали от сега нататък ще може да спи спокойно до края на жалкият си живот ? Все пак Тя е права в едно нещо. Че Отмъщението е абсолютно сигурно. Справка СМЕРШ

154

леворъчковите

преди 2 месеца

Съдят победителите .

153

Алекс

преди 2 месеца

До Анонимен172 Не се биха,защото през 1994 Русия пое ангажимент да пази териториалната цялост на Украйна и не бяха готови да воюват.След Крим Русия окупира и част от Източна Украйна и се разбра,че Мечката трябва да се бие,за да не пипа чуждото.ВСУ се въоръжи и укрепна и сега дава отпор на нашественика.Киев за три дни си остана мираж.

152

Анонимен

преди 2 месеца

До 172 Донбас. Ама за Донбас се бият на живот и смърт,защо за Крим не се биха украинските ))))Ха, ха, не се бият а насраният рашистки черноморски флот къде беше базиран, а? А, къде е сега? А, какво стана с летищата на полуострова и щаба на ЧМФ, а?

151

Анонимен

преди 2 месеца

До 173 Добре, че беше добрата стара Англия (САЩ) та ви спаси от Наполеон и Хитлер.

150

до 173

преди 2 месеца

Да ама сега в ролята на Хитлер е Путин.