142

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ-СДС са по-изпечени лъжци от ПП-ДБ. Факт!

141

Анализатор

преди 2 месеца

Истината е, че Борисов е по-изпечен политик от ПП. Даже ПП са си пълни аматьори. В момента Борисов се подиграва с тях, а Киро седнал да обяснява как това било лошо. Всички виждат, кой е шефа и кои са зубърите. Само с добри намерения и знания не оцеляваш в политиката.

140

Анонимен

преди 2 месеца

"Като всичко БЪЛГАРСКО - СБЪРКАНО! ЗА ТОВА СМЕ НАЙ - ЗАГУБЕНИ В ЕС." - Чакай сега, това, че има българи, които се продават на разни посолства (я американското, я руското) не означава, че всички българи са лоши или че всичко българско е лошо. Във всеки народ си има мър_ша, но има и светсни хора, така че ще помоля без подобни обобщения. Българите сме си много хубави, както и България си е хубава. Про_сто трябва да поставим мър_шите там, където им е мястото - в ъгъла.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Кире- ти, свърши като политик- никой няма да гласува за теб и смешниците около теб жалки предатели.

138

Анонимен

преди 2 месеца

До Завод в Ловеч - Завод няма и вероятно няма и да има. Парите дадени за него вече ги няма и вероятно няма и да ги има. Всъщност има ги, но в чия банкова сметка не мога да кажа. А да вярваш на думите на Кирчо започва да става равнозначно като това да вярваш на тези на ББ. И двамата днес говорят едно, утре друго, а след два дни правят 3-то.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Като всичко БЪЛГАРСКО - СБЪРКАНО! ЗА ТОВА СМЕ НАЙ - ЗАГУБЕНИ В ЕС.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Кире, Кире, пет пари не струваш, бяхме готови да си мълчим и да ви приемим манипулативни гнусотии дългоноси в името БГ да върви напред а не да ни заврете пак в блатото- а то каво- на избори- канадски урви!

135

Анонимен

преди 2 месеца

Кики, трябва да се извиниш, моето момче. Ако не го направиш, скоро поемаш към сметището за провалени политици.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Ами тоя списък дадоха от Американското бе. Грозобел какво е виновна. Виж днес имаме похвала от Американското

133

Анонимен

преди 2 месеца

Преди изборите един от ПП викаше: Да ми изсъхне ръката, ако гласувам за правителство с ГЕРБ?

132

До 132

преди 2 месеца

Не е вярно! Осигуровките ги вдигнаха! Данаците не са пипани

131

Завод в Ловеч

преди 2 месеца

Киро, какво стана със завода за електроавтомобили в Ловеч, за който ти даде 35 милиона евро от нашите пари?!

130

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя стана като Борисов. Днес говори едно, утре друго. Само преди седмица каза, че за него състава на кабинета няма значение. Важно било да се постигне съгласие за реформите.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Процентите за данъците и осигуровките да същите като при ГЕРБ. Скача ти главата. Ако укривал доходи и се осигурявал на минималната заплата, то тя и при ГЕРБ се увеличаваше.

128

Севилския бръснар

преди 2 месеца

Честито бръснене Кире, от днес започва твоя път надолу към канавката на историята!

127

Анонимен

преди 2 месеца

Целта на ГЕРБ-СДС е да има предсрочни избори, но да хвърлят "вината" за тях върху ПП-ДБ, а целта на ПП-ДБ е да няма избори и да не поемат чужда вина. Затова ГЕРБ прави всякакви шашми, като тази вчера.

126

Царя е гол

преди 2 месеца

"Пътят към АДА е осеян с дорби намерения" - пример, ние сме умнокрасиви и ще свалим данъците. Данъците скачат през здравни и други осигуровки всеки месец с много от като ПП са на власт!!! Заплахи срещу Дилян Пеевски в пленарната зала, пиене на Мазно турско кафенце? Как по добре да се обясни, че който те води към АДА или лошото, маскира това с добри намерения. Влиза ГЕРБ за руски шпиони в президентството и вдигнатия юмурук ще ни изкара от Европа, тоя път към АДА и към Русия ли е правилния? ПП=лъж

125

Анонимен

преди 2 месеца

Факт е ,че първо Вие се възползвахте от договорката,а сега се отмятате от нея! Ето това е ИЗМАМА!

124

ХА ХА ХА

преди 2 месеца

Това са тези, за които гласуваха, младите, интелигентните, ИТ-специалистите, образованите, с по 2-3 университета, най-вече от София, Варна. Шайка гладни пришълци, които скимтят защото кокълчето им се изплъзва. И онзи Гарибалди, от плажа, и той припява , тъжна, тъжна песен, на умряло.

123

ХоХо

преди 2 месеца

Кирре , ти може да си забравил , но Тиквата помни като слон и няма да ти прОсти цирка с неговия арест. Щете върти и на пръст и на шиш докато не му паднеш на колене !