54

Мен

преди 3 месеца

До АнонименКакто украйна ги принуди да ги нападнат, както ако изнасилят *** тя ще е принудила изнасилвача нали?

53

Анонимен

преди 3 месеца

Нормалните хора не правят това, което не искат другите да им направят. Тук изниква въпросът дали от МОК са нормални. Естествено въпросът е риторичен. Щом обвиняват Русия, че политизирала спорта, то освен да се спукам от смях, друго няма какво да направя. И то не защото не е вярно, че Русия с тези Игри на приятелството не го прави, а защото МОК политизирайки спорта, принуждават Русия да отговори по същия начин. Еми... каквото посееш, това ще жънеш. Да научат поговорката ни наизуст.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Напук правим всичко както едните така и другите и после се чудим защо всичко е спукано

51

Анонимен

преди 3 месеца

МОК политизира спорта, МОК. Бас.и наглярите.

50

маалатъ

преди 3 месеца

МОК изтърва "влака" и вече може да "Скача" колкото си ще! -)))

49

Анонимен

преди 3 месеца

Значи ако тези игри ги дават по някоя телевизия напук ще пусна телевизора на тази програма и ще го оставя да работи само на нея ако трябва и 2 седмици. Не че ще седна да ги гледам (и Олимпиадата не я следя), но ей така, за да им е гадно на политизаторите на спорта, че гледам руските игри, а не техните. Обещавам да го направя, стига да ги излъчват в демократичния Запад, в който имало свобода на словото, но е забранено политНЕкоректно слово. Не съм фен на Русия, но Запада започва да ме дразни!

48

До ...

преди 3 месеца

Как без доказателства?!?!? Колин Пауъл беше донесъл едно пликче от химическите оружия на Саддам в ООН и го размахва от трибуната!!! е...после се оказа че това е праз за пране ама на кой му пука...не и на 1+ милион изтрепани иракчани....ама па нефта тече!

47

наблюдател

преди 3 месеца

Това спортното МОКНАТО...

46

Алекс

преди 3 месеца

На кой му пука за изостаналите диваци? Да си се събират и организират каквито искат състезания.Олимпиадата е номер едно.

45

Анонимен

преди 3 месеца

хаха тия и те са тотални ***, продадоха се, политизираха олимпиадата, и сега реват че хората си правят други игри

44

...

преди 3 месеца

Не помня МОК да блокира САЩ и Британия които нападнаха Ирак, без доказателства, без резолюция на ООН.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Ще събере все демократични държави- Афганистан, Индия, Китай, северна Корея- БРИКС на спортно състезание- няма лошо.

42

Анонимен

преди 3 месеца

MOK осъзнават ли че току що се описаха...те са тия дето политизират спорта под диктовката на презокеанския кърлеж...нещо което и Хитлер не си е позволил даже...

41

Анонимен

преди 3 месеца

"Международният олимпийски комитет обвини Русия във вторник, че "политизира спорта"..." хахах А кой забранява на руснаците да участват в олимпийските игри под руски флаг? Кой кара спортистите им да не подкрепят инвазията в Украйна? Точно МОК политизират спорта. Кой какво признава относно войната в Украйна няма нищо общо със спорта, а само и единствено с политиката. Тези от МОК заслужават организираните от Русия спортни събития да станат по-полулярни от техните и тогава ще си научат урока.

40

От МОК казаха ли

преди 3 месеца

нещо относно дедетките хиляди загинали цивилни в Газа? Израелските спортисти трябва ли да се отричат от нещо или ще могат да участват под флага на страната си? Въобще МОК защо трябва да се занимава с подобни неща? Тия не са ли просто мениджъри на игрите. Големи политици станаха и те.

39

Мдааа

преди 3 месеца

Каквото почукало, такова се обадило. Кой пръв започна политическите циркаджилъци и номера?

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 34Иран ни биха на волейбол, питай пак дали имат спорт.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Естествено, всяка държава на каишката на US посолството, която прояви желание, ще бъде заплашена с "приятелски" санкции.

36

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Когато упорито отлюспвахте руснацити заради политика трябваше да сметнете, че и руснаците могат да ви отлюспят. Каквото повикало, такова се обадило.

35

А МОК не

преди 3 месеца

политизират спорта като налагат забрана на руските спортисти?