106

Анонимен

преди 2 месеца

До Бедни 112. Щом си рекъл...а на теб кво ти пречи ?

105

Бедни

преди 2 месеца

Нашите русофили са с робска психика и са свикнали да се прехласват по бедната и голташка диктаторска Просия. Отворете, който и да е сайт за сравнение на икономиките и сравнете Русия със Франция, Германия, Испания и ще видите колко плачевно е икономическото положение на Русия. Само не я сравнявайте със САЩ, защото разликата отива към 10 пъти. Плачевно състояние. И си тръгнал да се мериш със Запада. С кое, бе другарьо Дждже. С малкото пи..ш..леце ли? САЩ ще Ви премажат като 1989, бъди сигурен!

104

Анонимен

преди 2 месеца

До Експерт 107. Твойта експертиза много фалшименто бря. Не ти са получава.

103

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 109. Явно нещата не са такива каквито си представяш че са.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Хибридната пропаганда против Путин и Русия продължава с пълна сила, но реално има обратен ефект в България.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Защо ,защо продължава толкова народ погреба ?????Според мен до сега трябваше да си е (там където му е мястото ).Това не е хубаво !Той съвест няма ли ? Близки който да го спират ?Да не дава Господ и продължава !!!!Толкова много грехове има....този човек няма ли страх от Господ ?????

100

Русия се защитава

преди 2 месеца

Друго не разбирам!Как е възможно умни хора и ръководители на запада да допуснат САЩ да ги скара с Русия!?И как една дреболия се превърна в световен проблем!?

99

Експерт

преди 2 месеца

Русофилите се главозамайват по диктатора, но истината е, че това е най-слабият президент и лидер, който Русия накога е имала. Положението в страната е повече от тъжно. Цените са колкото в нашите магазини, но заплатите са два пъти по-ниски от българските. Има страхотна корупция, а обикновения руснак е смачкан от службите ако реши да мисли алтернативно. Страната е с 15 хиляди долара БВП на човек, което е кажи-речи 10 пъти по-малко от САЩ. Хиляди загинали на фронта. Путин е пълен провал това е!

98

:)))

преди 2 месеца

До Русия е *** виц Ако смяташ,че в Русия хората са с твоя акъл определено грешиш!

97

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Лош Путин!Зеленски не го призна за президент и сега иска да остави Зеленски да е президент само на себе си!

96

rambaldievskievich

преди 2 месеца

До Анонимен (1): Ти това съчинение там гласуване ли го наричаш?

95

Джендемов

преди 2 месеца

Съвецкия съюз се гърчи 72 години докато фалира, пуйлото ще опука рашка за още максимума 1 година или общо 3 години. Най-оаканато диктаторче което помни световната история.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Вероятно някой знае какво става в главата на тоя човек. Силно се надявам да е така!

93

Гойда, друзя!

преди 2 месеца

Да живее белгородската народна республика!

92

БЕН ХУР

преди 2 месеца

Страхлив пигмей.

91

Eeeeee

преди 2 месеца

Путин, запада е виновен за всичко. Психолога, освен запада има ли други хора тук с нас в стаята.

90

Колективният

преди 2 месеца

Запад ще прави като вятъра!

89

Анонимен

преди 2 месеца

Ревът щото ги е страх!!! Сега като дойде и Тръмп... Ако не го осъди демократичния режим в САЩ! Като беше просто обикновен милиардер беше кумир на всички т.нар. американоиди. Пример за осъществена американска мечта. Като взе да говори истината за корумпирани политици и схеми за държавни преврати по света извършени от САЩ стана престъпник. Ти да видиш как лесно си менят приоритетите.

88

ИСТИНАТА

преди 2 месеца

Единствената причина затова, че наш русофил да не харесва ЕС и НАТО е , че той не харесва собственият си живот и си търси виновен. Отличава се с глупавите си разсъждения за световни конспирации, най-често работи ниско платена работа, откъдето и идват битовите му проблеми, за които според него са виновни, Байдън, Макрон, Сорос , ЛГБ общността и т.н.

87

Анонимен

преди 2 месеца

След време Путин ще се изучава в учебниците като този който е постигнал най-много в новата история на Русия и е разширил границите й - ще бъде известен като Путин Велики.