201

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците си горят рафинериите да не попаднат в чужди ръце! Това е стар номер! Те са палили и Москва и Ленинград и не се знае дали няма пак да ги опоражат!

200

само питам

преди 2 месеца

Що си мисля, че по голямата част от тук пишещите скоро ще са покойници?

199

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС дава 7 милиарда помощ на Египет! Русия колко дава?

198

Кирдиков

преди 2 месеца

Укрите се явиха айсберга за титаника расиюшка. Ше потънат като крейцера мацква, но понеже оркестъра още свири бодро в непотъналата част, у родните друзя се зараждат надежди rовежди, че все идет по плану.

197

A luta continua

преди 2 месеца

Като човек прекарал детството си във Виена (дете на български политически емигранти). Трябва да ви кажа, че сегашния запад няма нищо общо с този от преди 40 години. Сегашния е много по фашизитан и терористичен от преди! Преди на запад имаше демокрация, сега джендъризъм, тоталитализъм, фашизъм и заглушаване на правото на лично мнение и алтернативна гледна точка!

196

Анонимен

преди 2 месеца

Друзята мое се утешават с победата на путин на изборите в nyтuнapнuka!

195

АнонимеН

преди 2 месеца

РАФИНЕРИИТЕ СА ТОП ПРИОРИТЕТ , ЗАЩОТО СА ПЪЛНИ С ПЕТРОЛ И БЕНЗИН И НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ И ЗАПАЛЯТ ЛИ СЕ ВЕДНЪЖ НЕЗНАМ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ УГАСЯТ ПРЕДИ ДА Е ИЗГОРЯЛО ПОВЕЧЕТО :D

194

До 197

преди 2 месеца

До Анонимен Първо бяха войници на НАТО, после станаха офицери, първо бяха 100 загинали, сега вече са 500, утре - 1000, в други ден - 10 000. Абе, учети тоя руски език по-добре, че не можете да ги разчетете правилно инструкциите.

193

Василев

преди 2 месеца

А американските,английските,френските ядрени ракети ще стигнат ли до Русия, ако те са в Баренцово море,Балтийско море,Средиземно море,Бяло море в Арктика,в Персийския залив, сухоземните силози пълни с ракети в Германия,Италия???Агент Леа Джанис!ЦРУ!!!

192

пророците казват:

преди 2 месеца

Скоро Киев ще бъде превърнат в радиоактивна пустиня през която само руските Т55 ще могат да минат защото само тези машини са оборудвани със системи за радиационна защита и нямат цифрови джаджи по тях! След Киев, следващата столица която ще бъде превърната в радиоактивна пустиня ще бъде Варшава и чак след това Лондон! Вашингтон ще бъде предупреден да не се намесва за да не бъде ударен и американците ще си плюят на петите с оправданието, че са загрижени за бъдещето на човечеството и няма да се месят и така Европа ще бъде оставена сама да се бори със руската мечка.

191

Анонимен

преди 2 месеца

Друзята мое се утешават с победата на путин на изборите в ***!

190

Анонимен

преди 2 месеца

До Василев , Русия няма нищо общо с конфликта между французи и африканци, това не е техен проблем, хората от Африка, не искат да бъдат повече екплоатирани и използвани.

189

запознат

преди 2 месеца

На война като на война! Някои е решил да печели от търговия с органи! Дали този някой не живее в Киев и не управлява държавата! Така си плаща данъка на американците!

188

Анонимен

преди 2 месеца

Слабите места на руснетата са рафинериите, корабите, танковете, самолетите и ракетите и немотивирания и неподготвен бaши6okлyk!

187

Анонимен

преди 2 месеца

Да би мирно седяло кремълското джудже, не би чудо видяло. А бе, прави ли ви впечатление, че след като затвориха Руската църква в София, митрофанските тролейчета във форума намаляха драстично. Щото там беше едната тролейска централа. Сега едно тролейче се старае да пише за двайсетина. По стилистиката ще го познаете. Тежък е копейският труд. Колко мъка има по тоя свят, Боже!

186

припомням

преди 2 месеца

При нацисткия поздрав дясната ръка е протегната напред под ъгъл от 45 градуса и почти винаги действието е придружено с думите Heil Зеленски!, изречени с твърд и обикновено силен глас. Ако се стои пред по-висша личност трябва едновременно с това да се тропне леко с пети.

185

Бербаков

преди 2 месеца

Друзя добри новини за вас. В момента в расиюшка2/3 от новото строителство не могат да се продадат, въпреки че цените на всичко друго скачат, цените на жилищата ще спаднат, имате шанс да си купите евтино жиля в топ свръхдържавата Путинландия.

184

запознат

преди 2 месеца

6 от подводниците са кръстени на князе! Седмият ракетоносец от семейство "Борей-А" се казва "Император Александър III" и е спуснат на вода на 29.12.2022 г. През тази година се очаква да бъде довършен осмия "княз Пожарски", като са заложени още два "Борей-А" - "Дмитрий Донской" и "княз Потьомкин". Всеки разполага с по 20 бр. твърдогоривни МБР "Булава" летящи на разстояние до 10 000 км. Това значи че от бреговете на Антрактида ще улучат Лондон, Варшава, Брюксел, Париж, Берлин и Вашингтон!

183

Анонимен

преди 2 месеца

Незнаят колко рафинерии са поразили укрите но защо не пишете , че около 500 офицера от НАТО е имало в поражения от руския Искандер щаб в Одеса ? Голяма проукрофашисткамърша сте22947

182

...

преди 2 месеца

И като минат изборите и пак ще седят 2 дена в бункерите :)