55

Христо Христов

преди 2 месеца

До 45 "За какво вдигнаха въстание унгарците през 56 Орбанчо" - вдигнаха въстание да не ги управляват чужденци. Но де неграмотен робски про'с'так дет гласува да го командват от Брюксел да го вдене?!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Орбанчо, по верен от сърбето Вучич на Путин, като кученце му е :))) Разбира се сърбите си играят двойната игра, докато тоз се излага тотално... :)))

53

Христо Христов

преди 2 месеца

Орбан е избран от няколко милиона унгарци. Тази даже не е жена на Навални.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Орбан е абсолютен срам за унгарския народ.Тоя тъпан хвърли такава мазно петно върху Унгария,че няма изтриване.

51

Ех,

преди 2 месеца

Пресметлива е сламенната вдовица. Сега е момента да осребри всичко свързано с името на мъжа си. След половин година едва ли някой ще си помни за нея. Така че каквото и кажат "приятелите" и с парите, това и ще прави!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Орбан на малката Унгария, ако си мисли, че е некакъв фактор, дълбоко греши, просто са толерантни към него, все още :))) Ако беше премиер в БГ, отдавна щяхме да сме съветска република, верен комсомолец на Путин е... :)))

49

ze nigmar

преди 2 месеца

Будапеща и половин германия ке падне...:)))

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 48. Ти ше каеш кой къде да ходи ха ха ха ха ха ха ааааа хи хи хи хи хи

47

Петърчо

преди 2 месеца

Баба Ванга за Оленцето дневална: Таа че я згази Кадилак у Калифорния

46

Анонимен

преди 2 месеца

Кефоте ли се? Тая очисти мъжът си ( накарала го е да се върне в Русия) и сега се прави на светица.Сигурно се пецка с африканци и араби за без пари.Ейй тва верно руската шлю** е най-големата шлю**. Що утепа Навални бе проста? Толко забвни филмчета правеше показа всички секретни бункери на Путин дори и такива които не съществуват ама го показаха на анимационен филм ?

45

Ангеларии

преди 2 месеца

И каква трябва да е поуката от написаното!Една безпътница трябва до бъде изгверната, а не да и се дава показно т!

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Така е ..47. Ти откъде знаеш, че е убит ?

43

Мда

преди 2 месеца

Чакаме статия и за асанж и сноудьн

42

Анонимен

преди 2 месеца

Като не му харесват либералите на комсомолеца, вън от НАТО и ЕС, да се сдружава със Северна Корея и Еритрея, какъв е проблема :)))

41

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам дали дали Орбан е приятелче на Путин ама какво казва той и какво левите либерали. Накратко казано мечтата на левите либерали е да превърнат светът в хомосексуален халифат пълен с клошари.Какво искат левите либерали ? Искат ислям нали? Ако не искаха ислям биха ли пълнили Европа с ислямски мъже? Същевременно с това поставят хомосексуалистите и тия с многото полове на специален пиадестал.Такаа ем хомота хем ислямисти.И всички фирми да фалират щото не са грийн. Окей -безработица.

40

Анонимен

преди 2 месеца

За какво вдигнаха въстание унгарците през 56 Орбанчо, да им се изсмееш в лицето ли комсомолецо :)))

39

Помня

преди 2 месеца

И ахмед доган така стана дисидент като излезе от затвораСега е милионер в зелено

38

крети

преди 2 месеца

Като студент бях с една такава Рускиня , фенка на навални. Би продала всичко за пари дори и себе си, тя си мислише че ми слага Рога и ще се оженя за нея. Аз пък само си е клатих, е накрая прозря и се ожени за Богато Мюсли. Украинки и Рускини 80% гледат само какво могат да чопнат.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Тя да земе да иде на гроба на праведника. Не да обикаля света за американска сметка. Голяма радетелка за свобода и демокрация. До вчера никой не я познаваше, сега изведнъж дисидентка стана. Ей тез американски пари какво ли не правят с хората... Сигурно и Орбан е утрепал Навални. Заедно с Путин са го ритали в бъбреците.

36

Путин

преди 2 месеца

Ей тия навалните са страшна напаст! тамън се отървеш от един и веднага друг изкача