121

Анонимен

преди 3 месеца

До АНГЕЛБуревестник е копие на американска ракета от 60-те.Нормалните хора се отказват защото е прекалено *** нали си представяш такава ракета която може да унищожи един мегаполис да обикаля без контрол някъде там.Ти кво си мислиш че има приспособление за кацане ли?Руснаците са световно известни с абсолютната си немърливост.По време на СССР произвеждат хиляди мини ядрени реактори които нямат нужда от персонал и ги изоставят набтериторията на съюзът.Просто нямашнпредстава за кви диваци...

120

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Бройката няма никакво значение . По важно е колко ядрени ракети можеш да изстреляш едновременно с един залп. Русия може да изстреля 600 ракети и всяка от които може да носи до 10 ядрени бойни глави (т.е. ВСИЧКО) каквито са ракетите Авангард и най-новото бижу в Руската армия Сармат.Буревестник все още не е на въоръжение е уникална защото е с ядрен двигател и след като се изстреля може да патрулира в небето над 50 години преди да и свърши горивото.Най новите ракети на САЩ са от 70-те години

119

Анонимен

преди 3 месеца

Добре де ушанките не мислят ли че като гръмнат стоте реактора из европа и утрепат европейците няма да има кой да поправи щетите и радиацията ще стигне и в най далечната тундра дори до планината в която Путин ще прекара дните до края на животът си след като е утрепал към 5 млрд човека

118

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че умре боелуко ше доде 2пати по-льжлий

117

Анонимен

преди 3 месеца

Да натиска смело копчето Путин . Хем да видим колко ще струват имотите в София след като я изравнят като нива с картофи :) Ко толкова може да стане ?

116

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото което разбрахме от тая държава е че ще гърми аромни бомби и тва го заплашва от 20 години.Преди време гледах едно изследване на руският елит -90 % от децата им са в Европа или САЩ.Да предположим че не им дреме ще се натряскат с водка (самото плешиво божество от Кремъл веднъж каза) "човек не може да изпие всичката водка на светът но е длъжен да пробва" Ще се нагърмят с водка и ще взривят Англия,Франция ,Сащ, по-голямата част от Източна Европа.И после ще станат женски гаджета на Индия.

115

Мужик

преди 3 месеца

Ха ха ха! Пияните мужици се хвалят с новите китайски фойерверки с ядрени бойни глави и ластично изстрелване по команда на императора жуже, щото червеното копче не работи.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Голям праз,те и други държави/мафии ги имат тез куфарчета

113

Томас Егер

преди 3 месеца

Само преди месец в Сибир бяха разконсервирани складовете с ракети със среден обсег на действие и ядрените бойни глави за тях! Не по малко от 50 000 броя произведени по времето на СССР!

112

Томас Егер

преди 3 месеца

руснаците имат 1 052 000 бр. от 152-mm ядрен снаряд 3БВ3 и 1 023 000 бр. от 203-mm ядрен снаряд 3БВ2. Изстрелват се на разстояние от 18 до 30 km. от САУ: 2С19 Мста-С, 2С3 Акация и 2С7 Пион които са налични сега на фронта. Скоро ще стане голямо мазало защото мощността на 3БВ3 е 2,5 килотона тротилов еквивалент. Разработени са от РФЯЦ-ВНИИТФ академик Евгений Иванович Забабахин в град Снежинск. Отделно разполагат с над 1 088 000 бр. 240-mm ядрена мина 3БВ4 която се изстрелва от 2С4 Тюльпан. Активно-реактивния боеприпас лети на 18 km.

111

ОТ ГЕРМАНИЯ

преди 3 месеца

Не знам, но вчера два пъти пуснаха сирените за бедствия в Германия. Явно я тестват при опасност. Задава ли се нещо ще видим. Дано не!

110

Анонимен

преди 3 месеца

Носете си новите дрехи, овце. Ще получите това, което заслужава всяка овца. Язък за агънцата, ама какво да се прави, родителите са овце.

109

Томас Егер

преди 3 месеца

- Цитокини, използвани за смекчаване на увреждането на костния мозък, в случай на остър радиационен синдром (ARS);- Други лекарства, използвани за лечение на повръщане, диария и инфекции.Когато съберете заедно двете сериозни предупреждения, мисля, че всеки би могъл да си направи своя извод. Всеки, може да ги чете и разбира, така, както желае"

108

Томас Егер

преди 3 месеца

Фокусът е върху актуализирането на спешните фармацевтичние продукти за лечение при излагане на радиация. Между основните изброени лекарства са следните (цитирам от Доклада на СЗО):- Стабилен йод, прилаган за предотвратяване или намаляване на излагането на щитовидната жлеза на радиоактивен йод;- Хелатиращи агенти, декорпориращи агенти (пруско синьо, прилагано за отстраняване на радиоактивен цезий от тялото и калциево-/цинково-DTPA, използвано за лечение на вътрешно замърсяване с трансуранови радионуклиди);

107

Томас Егер

преди 3 месеца

Второто спешно и тревожно предупреждение дойде от централата на Световната здравна организация (СЗО), в специален доклад, отнасящ се до бързата необходимост от "актуализиране на списъка от национални запаси на страните-членки от лекарства, които трябва да бъдат складирани за "извънредни радиологични или ядрени ситуации".

106

Томас Егер

преди 3 месеца

2 важни предупреждения дойдоха от Европа: Иде ядрената война? Първото предупреждение пристигна от Стефано Саннино, Генерален Секретар на Департамента за Външни Действия (всъщност шеф на отбраната - бел. Д.И.) на Европейския съюз (ЕС), който официално заяви нещо, от което целият мирен свят се опасяваше. Той каза: "Русия "сега е във война срещу Запада". Путин премина от концепция за специална операция към концепция за война срещу НАТО и Запада.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Значи само Масква може да унищожи света неколко пъти, янките не могат явно :))) Поредната русофилска сбъркана бълвоч :)))

104

Сандо

преди 3 месеца

верно ли? започна третата година от войаната в Украйна и ние се питаме кво имат рашките? Боже боже ... добре че не са *** като Урси, дедо Байдън, Шолци и накрофила Макрон

103

Томас Егер

преди 3 месеца

Всъщност 6 от подводниците са кръстени на князе! Седмият ракетоносец от семейство "Борей-А" се казва "Император Александър III" и е спуснат на вода на 29.12.2022 г. През тази година се очаква да бъде довършен осмия "княз Пожарски", като са заложени още два "Борей-А" - "Дмитрий Донской" и "княз Потьомкин". Всеки разполага с по 20 бр. твърдогоривни МБР "Булава" летящи на разстояние до 10 000 км. Това значи че от бреговете на Антрактида ще улучат Лондон, Варшава, Брюксел, Париж, Берлин и Вашингтон!

102

Makron

преди 3 месеца

Дори само Френските 300 ядрени бойни глави са достатъчни за да свъри света.