115

Обръщение 2

преди 2 месеца

Вие отново ни обяснихте, че проблем НЯМА, че това били спекулации на чужди разузнавания и т.н. А после тайничко се прибрахте вкъщи, за да предупредите собствените ви жени и дъщери да се пазят, защото навън вилнеят едни. Само че многовековната българска история не свършва до тук: хората ще го помнят и децата ще го учат в учебниците някой ден. А собствените ви наследници ще ви питат: тате, ти защо излъга?

114

Обръщение

преди 2 месеца

Скъпи демократични медии и управници, близо 40 години след Чернобил, когато излъгахте българския народ, че проблем НЯМА, го излъгахте пак! Тогава тайничко се прибрахте вкъщи и предупредихте само близките си да се пазят. Но тогава фактите бяха трудно проверими само учени със специализирани уреди можеха да определят има ли радиация или няма. Докато сега директно можеш да излезеш на улицата и да видиш с очите си сам. Вие отново ни обяснихте, че проблем НЯМА, че това били спекулации на чужди разуз

113

Анонимен

преди 2 месеца

Мда, има само ВНУШЕНИЕ за криза. Сичко шес, разотивайте се.

112

Тенгри Кан

преди 2 месеца

И сто статии да пуснете, вече никой не верва на Сглобката;))) Имало некви лоши, дето искали да ни отклонят от "европейският път";))) И как? Като биели мигрантите;))) Интересното е, какво общо имат мигрантите с "европейският път" и подобни тъпоумни писаници не признават ли, всъщност краха на Европа и преобразяването й в Европейски Халифат?;))) Нормално е, тогава, всяка страна, която не харесва това, да го напусне! Нима, ние сме аараби, европейците? Или сирийци и афгани?;))) Или нъгъри? Хм?;)))

111

Анонимен

преди 2 месеца

За дадени 20 Български паспорта на руски граждани се свиква националния съвет по сигурност и се прави парламентарна комисия. А за 350 новопристигнали Сириици с кминални регистрации в Австия и ексцесии в Софиа...това е руска дезинформация. Чесно да си призная мен повече ме е страх от Афганските и Сирийски мигранти, от колкото от руснаци с Български паспорти.

110

Протест

преди 2 месеца

За днес в София от 1830 часа е насрочен нов протест срещу зачестилите напоследък нападения на мигранти над българи!

109

Софиянец

преди 2 месеца

А то има ли смисъл от този европейски път и стандарти, ако са на цената на живота и здравето на нашите жени и деца?Факт е, че след подписа на Денков под споразумението с Австрия за Шенген в пъти са се увеличили бежанците по улиците на София.

108

Хах

преди 2 месеца

Ама разбира се, всичко друго е внушение, страх и омраза, само това , което говорят Шиши, Боко,Мирчев, молеца, Бойкикев ,Киро, кокоро и Тагаренко не е!

107

ikviz

преди 2 месеца

"На Лъжата краката са къси", "Луд умора няма", "Каквото повикало, такова се обадило", "Лъжливото овчарче" и "Лъже и маже"....това е описанието както на Министерски съвет, така и на цялото "правителство". Не се хабете да пишете такива статии, Българинът вижда какво се случва около него, и с какви същности се разминава по улиците и в градския транспорт...Вече Никой за Нищо не ви вярва...Безкрайно сте н**и*що*жни и скучни..

106

ЕРВОПЕЙСКИ ПЪТ 36.0

преди 2 месеца

"Тези политически сили искали да ни отклонят от европейския път". Някой ще обясни ли какъв е този "ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТ" понеже за 35 години у нас това не стана ясно? И защо трябва да се ОМАЛОВАЖАВА преобладаващата обществена нагласа спрямо нелегалните мигранти, като и се придава политическа украска? Аз не съм политически пристрастен и не гласувам, но имам визия за България и "виждам" какво се прави с т.нар. мигранти и какво ще последва у нас. И това няма да е приятно.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Като не са мигранти-престъпници защо ги пренасочват към България и кои държави ще откажат преминаване или ще откажат по съответните издадени документи за пребиваване на имигрантите-не престъпници.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Омраза и страх внушават тъкмо от правителството на Денков след като сложиха подписа си под това България да приеме около 60 000 бежанци само за 2024 г от Австрия. Австрийците се освобождават ударно от престъпниците и убийците си!

103

Шаши

преди 2 месеца

Ние обикновените българи не искаме да щипят нашите майки, дъщери и жени. Обаче на някои им харесва. Харесва им да сложат на жената и дъщерята чаршаф на главата и само очите да им се виждат. А те да сядат в скута на някой....

102

Анонимен

преди 2 месеца

На партия Разграждане, прокси на кремъл, и трябва нов скандал. Вече със зелени сертификати и не на еврото дивиденти не се правят.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Айде пак Кремъл...... Той Кремъл изнасилва, мушка и коли из западозападнала Европа. Да ви еврогейците, заслужавате си тарамбушките какалашки да ви лашкат

100

Анонимен

преди 2 месеца

Полицаите масово полудяват

99

ЕГОцентризъм и СЛЕПО

преди 2 месеца

Нека излезнем леко от конфортъа и уюта на собствения си дом и да погледнем на България като наш дом. И нека помним, че ние НЕ можем да се затворим и изолираме зад четири стени и това, което се случва "навън" се случва и "вътре", случава се "у нас". Хайде сега да си представим, че в дома ви, за който сте се трудили вие и вашите родители започнат да се настаняват хора, които вие изобщо не познавате и които никак не се съобразяват с "реда и порядките", които имате у дома си и с вас. КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ

98

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв Кремъл ?В Русия също имат проблеми с мигранти от средна Азия . Всеки руснак не е ,,Крамъл,, Проблема е че германците им дават големи Помощи за което на ни е виновен Кремъл а членството в ЕС .На германците тия хора им трябват а ние ги спираме .Да ги пускат и готово .Ако германците спрат да им плащат няма и да ходят там .Кво общо има България с това след като тука даже българите не искат да останат ? Това въобще не е наш проблем.От нас се иска да не ги спираме . Само Възраждане ще го направи

97

Мда

преди 2 месеца

Имаше един който се представяше за бойко борисов в фейсбук с ник бацетоЗащо не вземат да публикуват и него жадните за сензации журналисти

96

Слава на Украйна

преди 2 месеца

Всичко е РуZка дезинформация и пропаганда! Дори папата започна да разпространява руZка идеологическа пропаганда!