135

Повечето неща

преди 2 месеца

Са Designed anywhere, Made in China. Например ракетите за тенис.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ставаше, Мъск, *** Кук, М.Дел, ХП, Джон Дир и др. нямаше да откриват фабрики по цел свет, а щяха кротко да си произвеждат в уса.

133

До Споко 116

преди 2 месеца

Ха-ха. *** се снимай. Азия и Африка са бъдещето, защото имат ресурси и население. Запознат ли си с последната директива на ЕК гласувана от умният парламент на ЕС??? Тя гласи: Вратата на шофьора се отваря само с дясната ръка.Ако я отвориш с лявата си престъпник и нарушаваш закона. Криви краставици няма щото има също директива. Проучване в ЕС установи, че кравите са глобална заплаха за климата няма значение,че последният избухнал вулкан в Исландия е изхвърлил СО2 колкото за 50 години работа на ТЕЦ

132

Анонимен

преди 2 месеца

Значи миграндския поток ще се пренасочи от Германия към Русия!

131

Сатанински Демони

преди 2 месеца

са НаВсякъде, Пазете Душите си!

130

Анонимен

преди 2 месеца

колко трябва да си роб за да си преместиш фирмата при окупатора

129

Анонимен

преди 2 месеца

Кой да произвежда в Сащ? Цветнокожите ли? Или мехикано?

128

Многополюсен

преди 2 месеца

Хегемона става по-хегемонен!

127

Анонимен

преди 2 месеца

Капитализъм в Европа не може да има. Капитализъм и Европа - това е оксиморон. Капитализъм може да има в САЩ, в Русия, Австралия, в някои страни от Азия. В Европа имаше капитализъм при колониализма и при постсъветския период, днес няма ресурси за развитие на капитализъм, може да се развива само при наличието на колонии и приток на евтини ресурси. А такива вече няма.

126

Реконтра

преди 2 месеца

Но пък на Путин ако знаете колко му е гадно...

125

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов.... Истина е .... Мерцедес през 2012 година направи спортен автомобил карусерията на който бе цялостно направена от КОНОП .... Лекичък.... не е тежък като тия днешните по един тон.... движи се със малко енергия .... и така нататък.... докато не го видите..... Аз му имам и снимката и статията от 2012 година на англиски език ... като сензация, че ето с какво ще се промени климата на планетата земя.... с Екологични Продукти....

124

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия няма никакви помощи и субсидии за фермерите. Фермерите се конкурират свободно на пазара. Супермаркетите в Русия са пълни с изобилие от стоки местно производство на конкурентни цени.

123

Анонимен

преди 2 месеца

Европейския капиталистически модел на развитие рухна още 80те години. Европа оцеля само благодарение на разпада на СССР и разграбването на Русия. Европа вече няма друг избор, освен война с Русия за ресурси защото Европа е бедна като мишка, няма нищо, без ресурси не може да съществува. За разлика от САЩ които са самодостатъчни и винаги могат да бъдат богата и силна държава, дори и да не са световен хегемон.

122

програмист

преди 2 месеца

Аз от кога ви казвам , че от Германците нищо не става..

121

ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!

преди 2 месеца

1 BTC стана 6598060.26 RUB

120

еби я зелената

преди 2 месеца

минаваме на коноп!

119

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ добре си оплетоха кошницата и интересно, че тези в ЕС не го виждат. Всичко е надиграване и е от ясно по-ясно кой не иска силна Европа. Меркелката повлияна от тях покани в Европа всякакви талибани, което беше и целта. Мюсюлманските страни не прибраха никого, а тук на талази прииждат от години. Войната пък разоръжи всички и енергийната сага ги смачка. Дошло е време за стачки пред Европейския парламент, тези ни погубват.

118

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става със Зелената сделка? Икономиката на ЕС мина ли вече на зелени енергии от вятърни перки и соларни панели?

117

Анонимен

преди 2 месеца

Да му мислят в западна Европа. Ние в източна Европа и без това сме си бедни. Шока от сриването ЕС ще е за богатите държави.

116

Иво Андонов

преди 2 месеца

Q-Седмица карАл ли си?