42

София

преди 2 месеца

Милион техни избиратели??Ти пак ли ходиш надрусан по срещи и въпроси касаещи бъдещето на България?

41

ПРОСТО КИРО

преди 2 месеца

АЗ СЪМ ВАШИЯ ИЗБОР, НЯМА ДА ПИСКАТЕ! ИСКАХТЕ ПРОМЯНА И СИ Я ПОЛУЧИХТЕ.

40

Постиженията на киро

преди 2 месеца

Пусна редовна самолетна линия до Скопие, не участва в правителство с ГЕРБ, докара газ с танкер-фантом, откри завод за електрички с Ловеч, вкара летящите и плуващите във въздушно-капков Шенген, осигури медицински хеликоптер, който ако имаше колела можеше да се ползва поне като джипка.

39

Ангелина

преди 2 месеца

"Промяна на службите "с "държавното предприятие" ,Винету ,"гнома"......,значи ,унищожаване напълно и малкото свестни с експертиза кадри в службите ,които ги има в момента и пълно превръщане на държавата в клан на "ндрангрета".... сега все още в службите има и свестни ,след тези "промени" с въпросните лица и компания и те ще се превърнат на 100% като прокуратурата и съдебната система.За сега само на тях свестните от службите , се дължат някои истински акции ,а не поръчкови

38

Asasin

преди 2 месеца

първо службите към цру, после регулаторите към блек рок и накрая вероятността България да съществува е под въпрос....но българите спят или се разсейват с глупости, вместо да реагират адекватно...

37

В ТОЯ РЕД.

преди 2 месеца

ПЪРВО БЕШЕ ПАРАПЕТА, ПОСЛЕ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ВЛАСТТА, НИКИ ДА ПЪТУВА И НАКРАЯ РЕГУЛАТОРИТЕ! ТОВА Е ПЪЛНАТА НИ ПРОМЯНА.

36

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейки какво става с вашите любимци,терористите от Хамас?:):):)Вървят ли при тях нещата?А при другите ви любимци Хутите как е положението?:):):)

35

Анонимен

преди 2 месеца

Кире, ти сам верваш ли си на приказките?

34

:)

преди 2 месеца

Демек разбрали са се... Нищо добро не ни чака

33

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил Петков е тъмен балкански субект,влязъл в колаборация със силите на злото.Гномът Атанасов се интересува само и единствено да стане председател на НС.Такива жалки хорица.А Мравоядът Комунист изобщо не подлежи на коментар.

32

Охох

преди 2 месеца

Като всичко е наред защо са му излезли стреснушка и пъпки по лицето, и защо така шепти покрай Б.Б , носи покани , то цяла сватба, не $глобка ?

31

Социял Патриот

преди 2 месеца

Най-добрата система за управление е социал-патриотичната!!!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо, я кажи сега тия с които преговаряте мафия ли са, или не са?

29

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейки тихо бе!В България нямате думата!Вие сте никой:):):)Са,че временно сме ви позволили да пишете под новините из разни сайтове нищо не значи.Вие на главите ше ни се качите вече.Подай му пръст то ше ти отхапе ръката:):):)

28

Анонимен

преди 2 месеца

"никой не може да изпари тях и близо милион техни избиратели"...... Значи според Киро от 2 милиона отишли да гласуват, близо 1 милион са гласували за ПП-ДБ???

27

Анонимен

преди 2 месеца

Вземайте акъл от Кирчо Про100то и после се чудете откъде ви е дошло

26

Хаха ха

преди 2 месеца

Буда го изклати тоя с-200 , само той още не е разбрал , че вече борисич поставя и определя условиятаПред - ппУш е учил в харвард

25

Анонимен

преди 2 месеца

Да овладеем службите и регулаторите, и после нищо не може да ни спре. Ще правим каквото си искаме. Пълна свобода. Баси и политиците, баси и либералите, баси и евроатлантиците, които от самото начало нарушават закона. Толкова се размечтаха. съвсем ще сринат държавата.

24

Електорат

преди 2 месеца

А едни избори не са излишни, тъкмо пъдъбъ ще проверят къде стоят и колко е доволен електората им , всъщност?

23

Б.б

преди 2 месеца

Първо - ти нищо не можеш да определиш. Имаш право да изпълняваш, ако не избори. Разбра ли, мушморок