37

Анонимен

преди 6 месеца

В северозапада говорят србски!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Виждам дългата ръка на КГБ!

35

Фют

преди 6 месеца

До 31. Не приятели, ние сме един народ. Едната ми рода е в Серес, другата е в Струмица. Един народ - БЪЛГАРСКИ!

34

Зозо

преди 6 месеца

Хахааааа, макетата в ЕС в шестък, 36-ти, 2354г. :))))))))))))))) Да учат албанскиот язик.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Този, македонския Костадинов ли е?

32

Анонимен

преди 6 месеца

АМА ВЕРНО ЛИ ГАРГАМЕЛАТА Е ОБЯВИЛА ПЕНДАРАТА ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА СЪС ЗАБРАНА ДА ПОСЕЩАВА МАТИ БЪЛГАРИЯ 100 ГОДИНИ??!!!...

31

Анонимен

преди 6 месеца

Този не прави разлика между малцинство и граждани с македонско самосъзнание. Що не ходи да претендира за македонско малцинство в Турция да види какво ще му кажат?

30

Анонимен

преди 6 месеца

До Абе, коминтерновец, Едно е македонец а друго разделена територия която се дели от бг и бг ги прочистват грци и србе. Доста преди 1934 г. Македония е откъснато парче от бг тяло и бг езика е забранена.

29

Анонимен

преди 6 месеца

До 25:Измислени са от Самуил Борисович Бернщайн по поръчка на хамериканското разузнаване и СССР.Във всичко държави си има кръвожадни,които си нямат собствена държава и си мечтаят да си имат обаче им трябва територия.Като накарат местните да се избият по между си като си играйкат на нацисти и комунисти чрез платени пропаганди после ще си имат.

28

пендо, Рамазан Керим

преди 6 месеца

Пендо, езанът в Скопие проехтя. Отивай да си лягаш, че от понеделник почва поста. Да свикваш с ранното ставане. Рамазан керим.

27

IQ 3.14

преди 6 месеца

До Фют тва е просто "програма минимум". малко вероятна, но възможна развръзка за съществуването на т.нар задунайская губерния

26

ze nigmar

преди 6 месеца

Коминтерна отдана го закрих:))) няма кой да те чуе...:)))

25

ВъZраждане

преди 6 месеца

Май е време за Специална Воена Операция на България в Северна Македония. За денацификация и демилитаризация на режима в Скопие!

24

българина

преди 6 месеца

факт е, че всички македонци сте българи, относно малцинството който иска да се маха! аз българи да искат македонско гражданство не знам, но обратното са 350 000

23

Абе, коминтерновец,

преди 6 месеца

Малцинство са измислените от Кремъл македонисти в Македония, която е изконна българска територия. Иначе, македонските българи са наши кръвни братя. Марш от тук бе измамник! бг.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Всички македонци са българи и всички българи са македонци,защото са един народ и генетичните изследвания доказват това.Кръвожадните искат македонци и българи да се мразят,за да подпалят конфликт по укро-руски сценарий и да ни продават оръжия.

21

истината

преди 6 месеца

Навремето "македонец" от Разлог казваше,че по времето на бай Гошо насила са ги карали в паспортите да се пишат македонци....каквото сам си надроиш,сам ще си го ядеш.

20

Късата памет

преди 6 месеца

Макетата в момента се прецакват ужастно. Нямам представа населението дали осъзнава какво му причиняват политиците. Няма вариант да ги приемат в ЕС с тия глупости. Нашата конституция е по модела на френската - няма малцинства, всички граждани на републиката имат еднакнви права. А в момента политиците внушават на населението, че ще ни накарат нещо и че те нямало да си променяк конституцията. Ще си останат вечно сръбски сателит, бедни и и в Азия

19

читалище заря

преди 6 месеца

представям си как на етнически македонец , но български гражданин. представям си как тоо кривоглавия от поредната боза с косми по адрес на образователното министерство отива при детето на съответния и вика браво, от днес вместо английски ще учиш ресеемски. всички ръкопляскат, берковската духова музика свири туш

18

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН Другото решение разделяне на РСМ на 2 и едното за Албания а другата за бг и се приключва със спорове РСМ се ликвидира но и албанците вземат повече ако дадат едно пристанище на море.