269

Анонимен

преди 2 месеца

Да не ги обединят към Украйна само :))

268

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

До блицкриг: В Авдеевка вече се възстановяват разрушениятя. Украинската армия е изтласкана на повече от десет километра. А тези от местното население които могат, ще се върнат.

267

блицкриг

преди 2 месеца

До Слава на Русия---не е странно, въпросният ръст е в рубли. Очаквах да е повече

266

блицкриг

преди 2 месеца

До Очакват Русия----Така е, и в Авдеевка останаха 15 души радетели на руский мир, единият стана кмет.

265

Слава на Русия

преди 2 месеца

През миналата година икономиката на Русия има ръст от 3.5% - по-голям отколкото ръста на повечето от държавите в Европейският съюз. Същите тези държави, някои от които се надяваха да сринат със санкции руската икономика. Странно нали?

264

Очакват Русия

преди 2 месеца

Снимачен екип на американския телевизионен канал CNN посети Часов Яр, град в северната част на ДНР, който все още е под контрола на Въоръжените сили на Украйна, но който скоро ще сполети съдбата на Авдеевка. Колкото и да е странно, репортажът се оказа нетипичен за пропагандния рупор на Американската демократическа партия: речта на местните жители беше излъчена без съкращения. Онези, които останаха в Часов Яр, казват, че с тях всичко ще бъде наред, когато дойде Русия, казва журналистът.

263

блицкриг

преди 2 месеца

Може, когато един ден подадат молба за членство в ЕС, върнат Крим и украинците са съгласни.

262

Анонимен

преди 2 месеца

Айде и тоз я подкара на синтетична дрога....

261

САТАНАТА

преди 2 месеца

67 млрд.мутантий в подкрепа на руската икономика !

260

Анонимен

преди 2 месеца

До Вассилис Каррас 213 - Василий Карасников?! Е, и да няма - сега вече ще има! Две години война и мъки им създаде етнос! И този етнос ще мрази Путин и Путинизма до гроб, че и след това! Как па никога не разбрахте путинофилските роби, че мир, единение и просперитет се не налага с огън и меч? Но, като роби родени, не можете да го вденене, нали?

259

Анонимен

преди 2 месеца

В търсачката на ютюб напишете "Фаргат Българина" и изслушайте Филм - интервю на Ангел Христов и приятели от киноклуб "Мадарски конник" - Шумен. Фаргат Габдулхамидович Нурутдинов Тухчи ал Булгари е волжски българин, един от най-добрите познавачи на историята на българите в света.

258

Българин

преди 2 месеца

...и Българи! Славянска сила! Да изгоним наглосаксонските разделители от териториите ни!

257

Кире

преди 2 месеца

Ама те са готови да се жертват за да са свободни. 50 години ги мачкахте, гладомор им спретна Сталинчо, а сега и тоя изроод. Как не разбраха, че не искат...

256

До 333

преди 2 месеца

Пише се "купуваш", не "копуваш"!

255

1

преди 2 месеца

Хубаво е да има различни гледни точки за развитието на света. Не е хубаво всички, като стадо, да приемат само една доминираща гледна точка, каквато е "западната". Развитието е разнообразие - еднообразието не е развитие.

254

333

преди 2 месеца

До Данъкоплатец. Знаеш ли как се смята БВП по ППС?. Сега ще ти дам пример. Например в България хората пият Черно Джони за 40 кинта литъра, средна заплата 2 000 лв демек с една заплата можеш да си купиш 50 литра от групата стоки алкохол. В Русия примерно пият предимно Боряшник за 5 кинта литъра, една заплата е 1 000 лева, демек с една заплата си копуваш 200 литра. Според тая примерна сметка, руснака е по богат от българина 4 пъти, а истината е че е два пъти по беден.

253

Падение

преди 2 месеца

Евроробите подучени с пари и облаги от господарите си в Брюксел плюят ли плюят срещу най-великата държава в света Русия.Какво падение е да си роб на Европа, да плюеш Освободителката си!

252

Анонимен

преди 2 месеца

Защо евроатлантиците не сте на фронта, какво чакате и не тръгнете да се биете с Путин?

251

Кръстю

преди 2 месеца

Значи руския национализъм е хубав, а украинския национализъм е лош, страшна логика

250

Путинопикантропите

преди 2 месеца

Може да се обединят с Кимчовците от Северна Корея, моллите от Иран , хамаслиите и хутите на иранска хранилка. Всички до един - терористи.