88

Анонимен

преди 2 месеца

Държавата-мащеха се интересува повече от украинците.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Няма ли кой да му каже на това нещо, да се опита да се държи по-,достойно,стига е козирувал на началниците и на всичкото отгоре лъже като дърта ромка,правейки ги на а бдали,като че ли те не знаят що за стока е той,пък и ние.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Лъж льо, трябваше да започне с това как ГЕРБ и лично тий построиха турски поток с парите на бедните българи за да може Путин да започне война в Украйна! А може би как чакаше като ученичка пред вратата на Путин за да му подари кученце. Как е ръководител на мафията в България и 11 години държеше частната фирма на Къро на границата Капитан Андреева за да може наркотиците да стигат до съгражданите на Урсула. И т.н.

85

Обективен

преди 2 месеца

Като цяло това са повече хвалби отколко реалност - трудно ми е да си представя какви танкова и артилерия сме предоставили на Украйна, като реално ние нямаме такива - не и нещо което да отговаря на времето! Иначе със снаряди и боеприпаси може да сме помогнали, ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък са едно от малкото неща които все още работят нормално във военната индустрия, а продукцията им се търси навсякъде по света

84

още ще правим...

преди 2 месеца

..щом от ЕС и САЩ ни плащат за да помагаме на героичния украивски народ!НЕМА ЛАБАВО!

83

Анонимен

преди 2 месеца

До СЛАВА НА УКРАЙНА ! 64 - Не лъжи, ти не правиш достатъчно за победата над Русия. Това което трябва да направиш е да нарамиш автомата и да идеш на фронта. Всичко друго са само голи думи и фалшив патриотизъм. Те имат нужда от теб на фронта, не зад клавиатурата.

82

с ТАНКА

преди 2 месеца

Питали Стана: "Ти как се казваш?", а она рекла "Станка", а они отговорили "Не те питаме с какво си дошла, а как се казваш" хъьхаъхаъаъхаъахаъахаъъахъаахахъхааххаха така и Бою "Ти как се казваш?" "Бою" - "не те питаме как си дошъл на власт, а как се казваш" хааххааахъаъаъахахааххъаъахаъхаъах

81

Opaaaa

преди 2 месеца

Селските крадливи рога правят многоо...продължават да заличават *** с бързи темпове.евала кочани машалаа.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Превод: България най-малко мисли за собствения си народ, защото приоритет на управление е украинския.

79

EL Politico

преди 2 месеца

Руско-балкански поток замириса на теменужки.изчезналата пътна карта в България се намери според официални източници излязоха имена на близки до Радев Бизнесмени освен вече известните замесени.

78

Оставяй тва и идвай!

преди 2 месеца

Танкопращачо, я си идвай бърже, че тука излязоха документи за национално предателство по твое време.

77

Лудото Ленче

преди 2 месеца

Тоя тъпан е за затвора ! Какво му задавате въпроси и му давате трибуна ?!??

76

Анонимен

преди 2 месеца

Защото козирувате на посолството и сте готови и последния ни залък да дадете на украинците.

75

Теменужка

преди 2 месеца

Шефе, идвай си бързо да ме пазиш, намерили са пътната карта! Ся вече я втасахме!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Австрия не иска да си пази границата та бг ще пази нейната грани ца.

73

Крум

преди 2 месеца

Танкове ли? Кога сме изпращали танкове, някой знае ли? Според мен, ако са изпращани такива, то със сигурност ние не сме оповестени

72

Така е, други такива

преди 2 месеца

будали като нашите няма. Дадоха сума ти пари на Украйна, техниката си дадохме и си съсипахме земеделието и енергетиката за каузата. Други такива едва ли има в Европа.

71

ПЪТНАТА КАРТА, МАЛЕ

преди 2 месеца

Много направи, да. Особено ти Борисов, който направи войната възможна, чрез ускорения проект на Руския "Турски Поток".

70

Анонимен

преди 2 месеца

Сам си признава ,че сме най-големите идиoTu, u Да направи да се досадипе, лайHo долно па и се гордее ти го плюеш и освиркваш тои ти се лендзи в очите Долна твар нагла.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Европейската народна партия е партия на народа ,който ръководи ЕС с 25 000 евро заплати+,режийни.Както ГЕРБ означава Граждани за Европейско Развитие на ГЕРБ.И двете организации са си постигнали целите.А народа да д.ха супата.