60

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Заплахата за съществуване на държавата е доста разтегливо и относително понятие. Американци и британци избомбиха Ирак заради заплаха от химически оръжия. После Блеър призна, че е сгрешил. И руснаците могат да направят така. Те бързо се учат. Видяха, че Косово може да се цепи от Сърбия и приложиха същото в Украйна с Донбас и Крим.

59

Фют

преди 2 месеца

До 59.Историята помни, благодарение на кого, сега джуджака се перчи.

58

Абе хвърли

преди 2 месеца

В Панелистан да приключи това недоразумение веднъж за винаги

57

Фют

преди 2 месеца

До 55. Ще ударят САЩ на 36-ти.Болни мозъци, блянуващи да бъдат господари на света.Биха ли предоставили статистика, колко процента от населението в Магучая имат тоалетни в дома си??? 02

56

Анонимен

преди 2 месеца

СССР имаше ядрено оръжие, а Русия дали има не се знае, може като всичко друго да е разграбено, атомните им бомби да са просто контейнери пълни с пясък.

55

Мда

преди 2 месеца

Те и в Украйна нямаше да влизат .... Съществуването на терорусия така или иначе ще е под въпрос веднага след като сложат джуджето в мавзолея! И доктрината им е - "Защо ни е свят който не се съобразява с русия" Т.е. неизбежно е да използват ядрено оръжие! Дали след смъртта на джуджето, дали когато света престане да се нужда е от всичкия този петрол ... все ще дойде момент в който няма да им харесва този свят

54

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ударат САЩ но е въпрос на време .

53

До Анонимен 52

преди 2 месеца

Ми хитлер не победи рашистан понеже запада даваше на рашистан всичко необходимо за войната! А виж как една Полша победи хитлеристка Германия! Така, че това дето го пишеш не е много много достоверно! :))))

52

Обаче

преди 2 месеца

И Китай има ядрено оръжение, но китайците си живеят мирно и спокойно. Разликата е, че не пият водка!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Що не се гръмнахте като се разпадна СССР?

50

Анонимен

преди 2 месеца

Наполеон и Хитлер не можаха да победят Русия, та някаква Украйна ли?!

49

Дървен Шоп

преди 2 месеца

Никоя ядрена сила няма да използува атомно оръжие , защото всички знаят , че това ще е краят на света !

48

До Анонимен 49

преди 2 месеца

Хъм, то и конфликта беше м/у хитлер и Полша а виж до къде доведе това! Така, че не се изказвай така неподготвен!!!!

47

анонимен келеш

преди 2 месеца

В Украйна НАТО трепе руснаци на гьотере без да дава жертви:):):)Вовата фърга хора като обезумял за едно село Авдеивка:):):)Ех Вова много руски майки разплака,някъде към 350К:):):):)

46

Анонимен

преди 2 месеца

Това е ясно за всеки нормален човек! НАТО,под каквато и форма," Нахлуе" ли в Русия,ще бъде " Посрещнато" с Ядрени заряди! Този конфликт е между Русия и Украйна!!! Точка!!!

45

Руснак съм

преди 2 месеца

Значи, съществувам....!

44

ptica голямо шубе и

преди 2 месеца

Ми, тя си е доста страхливичка. От страх нападна Украина, от страх воюва и конфликтува с всичкике си съседи (освен Белорус). Изобщо голямо шубе и след мен потоп.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз много червендалест бе- нещо на болнав изглежда.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Оставка Песков ...какви са тези миролюбски брътвежи .....трябва да се мята атом с рикети да се унищожи всичко всичкооооо....саммо ние копейкини ще останем ......мятааайййй

41

Анонимен

преди 2 месеца

Кво стана с извънземните аз питам?? В един момент целия свят тръгна да приказва за извънземни че дори руснаците си признаха, че са стреляли по тях и изведнъж всичко заедно млъкнаха.... Ако дойде бог Извинземен или Бог ИИ аз отивам на тяхна страна, писна ми от м.аймунските елити