40

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

СРИВАЙТЕ ГО ТОЯ МОСТ, БЕ....ТОЙ Е НЕЗАКОНЕН И ПОДЛЕЖИ НА СЪБАРЯНЕ!!!!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Че правна помощ отказва ли се по политически причини ? Значи да приемем, че у нас съдебната система е политизирана така ли ?

38

до САЩ

преди 2 месеца

Принципно сте прав, такава е целта. Но защо САЩ не вземете да го подухате малко? Това с хегемонията вече свърши. Няма во век и няма веков. То не се знае самите САЩ дали ще ги има още 100 години.

37

Играят си

преди 2 месеца

Играят си БайдРън и БлинКмен на ези-тура. Слушай са, Тони хвърлям тия 50 цента, ако е Ези започваме война, а ако е Тура няма да започваме. Хвърля президента центовете, същите се приземяват на килима. Поглежда Антъни към килима и забелязвайки, че монетата е Тура, избърсва потта от челото си! Шефее, Тура е! Няма да започваме война!. Байдрън го плеснал през челото и казал" --- Еее, мноу си т...п Тони! Ези или тура, да водим война е нашата съдба. Намери прокси да я води, започваме!

36

Ние

преди 2 месеца

Гузен не гонен бяга....

35

Анонимен

преди 2 месеца

Непочтено! България не е обявявала война, че да съучавства във взривяване на Кримския Мост!

34

rambaldievskievich

преди 2 месеца

След поредната гад-на смяна на номерата на коментарите от dnes.bg, коментарът ми - сегашен номер (докога ли?) 17 - се отнася за коментар - сегашен номер (докога ли?) 15.

33

Баланс

преди 2 месеца

САЩ ще мирясат, когато отново руски ракети се позиционират в Куба на 10 мили от Маями, Флорида. Посейдончета в карибския басейн, малко Искандери, Авангарди и в Хавана, Сарматите във Венецуела и леко полекинка ще има баланс и НАТО ще спре да се разширява. Иначе на дебелогъзите от САЩ ще продължава да им е фетиш да "разпалват" войни във всяко късче на планетата Земя. Подчертавам планетата "ЗЕМЯ" дебело, щото ако имаше държави и на МАРС и там да са започнали с войните. Хоби им е, какво да ги правиш

32

така е

преди 2 месеца

Но не е България, а едни марионетки назначени от посолството. Има голяма разлика между продажните ни политици и българският народ, който реално е България.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Садам Хюсеин и Осама бин Ладен беха избити без съд да се защитат и без доказателства че са престъпници. Може да са карали пияни но затова смъртна присъда ли.

30

Анонимен

преди 2 месеца

ми нали ни обявиха за вражеска държава, каква помощ искат?

29

Абе

преди 2 месеца

Абе все си мисля, че не е толкова всемогъщо това посолство. То и в Украйна посолството се мешаше, но сега нещо не го виждам. Русия и е все тая, даже бързо ще ни отърве от Козяк. Лошото е, че цената ще я платим ние. А шишковците отатък океана ще маат Макдоналдс и като им кажеш България ще я търсят в Афика. Но така е, големите се гъбаркат с малките. Винаги е било така.

28

САЩ

преди 2 месеца

Каквото Ви кажем, това ще правите. Ако утре ви разпоредим ще воювате с Русия. Обсъжда се такъв план ако Украйна се предаде. Ако откажете да се биете срещу Русия бъдете сигурни, че ще Ви спретнем Гражданска война, а ако и тя не сработи ще изпитате мощта на САЩ, както направихме с Либия, Ирак и други страни, които не ни се подчиняват. Вие работите, живееете и дишате за нас. Вашият живот принадлежи на САЩ и така ще бъде вовеки веков. Ще се съобразявате иначе сте свършени!

27

Христо лодкаря

преди 2 месеца

Каквото каже посолството.

26

иZраждански копейки

преди 2 месеца

Eдин български русофил седнал на кабърче, изпсувал на майка, видял обаче , че на кабърчето пише "сделано в CCCP" , и отново с блаженна усмивка седнал връз него.

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Флипфлопов Укрите избиваха и асимилираха руснаците в Украйна. Забранен руски език и историята се потурчваше на иукраинска както в РСМ.

24

До Анонимен

преди 2 месеца

да ти припомня че дори и любимия ти американски кърлеж не признава тоя "международен" съд... :D

23

.

преди 2 месеца

35 години срам и позор!!! 35 години убийства и кражби в особено големи размери и нито един осъден!!! Иначе честваме 3-ти март, щото Русия ни е подарила държава! И ние за благодарност сега я плюем! Има един лаф: "Храни куче да те лае"!

22

Анонимен

преди 2 месеца

ДО rambaldievskievich...... Значи викаш да им налагаме санкции първи в света да си затваряме въздушното пространство, а те да викат България ни е приятелска държава. Така ли ве умник?

21

Такъв отказ

преди 2 месеца

До АлексЕ равносилен на международно престъпление, за отказ от щети на цивилни!Това правителство на ПП- ГЕРП и Дпс са убийци!